Reklama

Reklama

Zábavný park

  • USA Adventureland (více)
Trailer

VOD (1)

James Brennan (Jesse Eisenberg), který právě absolvoval vysokou školu, se těší se na vytoužené prázdniny. Rád by projel Evropu, ochutnal německé pivo, navštívil světově proslulá muzea a oslnil nějakou krásnou dívku, nejlépe typickou Francouzku. Jenže se píše rok 1987 a v Americe právě probíhá ekonomická recese. Potřebné finance se na poslední chvíli v rodinném rozpočtu nenajdou, a tak Jamesovi nezbývá než vzít podřadnou brigádu v zábavním parku. Stokrát omleté disco spolu s vůní cukrové vaty, netrpělivými rodiči a uřvanými dětmi - nic horšího snad už Jamese potkat nemohlo. I tady však návštěvníci prožívají skryté příběhy, díky nimž je tohle zaměstnání snesitelnější. A když s vámi pracuje chytrá a hezká Em (Kristen Stewartová), může se i z pekla stát nebe na zemi. Vtipná americká komedie od tvůrců filmu Superbad, v čele s režisérem Gregem Mottolou, je plná sympatických postav a hudby osmdesátých let. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (383)

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Napísať, že Jesse Eisenberg je hviezdou, mi príde po včerajšej premiére The Social Network minimálne nepatričné. Kristen i Ryana strčil herecky s prehľadom do troch bodiek. A paradoxne, pri teenAGE filme, ma najviac bavila Jamesova rozprava s Em na dospelácku tému "being exclusive": HIM: We never talked about being exclusive. HER: U don´t owe me anything. HIM: But I wanna owe U things. I am ready 2 owe U things...Jesse 5, the rest...(áno, tie tri bodky). ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Režisér vynikající komedie "Superbad" nám opět přináší další tentokrát mírnější komedii, kde téma kamarádství a prvního "zásunu" vyměnil za prostější téma lásky. Příběh zasadil do zábavního parku, kam se na brigádu vydává čerstvý absolvent univerzity s velkými plány do budoucna. Film bohužel neobsahuje dokonalé hlášky a dialogy jako předchozí režisérův počin ale vyniká ve své opravdovosti, uvěřitelnosti a výborném hereckém obsazení čítající převážně neznámé tváře. Být to vtipnější a svižnější neváhám nad vyšším hodnocením. ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

Don't Dream It's Over...Proč se hnát do Evropy za dobrodružstvím, když to největší může čekat za rohem v jednom (ne!)zábavním parku. Nikde přebytečný stromový porost, nikde žádní otravní upíři jen Kristen Stewart a Jesse Eisenberg v zajetí opravdických citů, vynikající muziky a příjemně snové romantické atmosféry. Co víc si přát? ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi neuvěřitelně dokonale sedělo. Greg Mottola ubral od třeskuté zábavy ze Superbad a připravil nám film o slastech a strastech teenagerů. Uznávám, že tempo by pro někoho možná mohlo být až příliš pomalé, ale k tomuhle filmu mi sedělo perfektně a nenudil jsem se ani vteřinu. Je to výborně napsaný, hlavně co se postav týče, celý je to dost civilně natočený, romantická linie je vynikající a humor, i když ho tu moc není, nesklouzává k trapnosti. A navíc myslím, že se v tom ledajaký divák okolo 20 let trošku najde. Aspoň já jsem se teda našel. Navíc to má výbornej oldschool soundtrack a ještě lepší obsazení. Je pravda, že takovej Jeese Eisenberg má ještě trochu rezervy, ale je docela fajn. Navíc společnost mu dělá sympatickej Ryan Reynolds, bezmála geniální Bill Hader a hlavně okouzlující Kirsten Stewart. Ta zde dokazuje, že série Stmívání je pro její talent hodně za trest. Celkově tedy hodně velké překvapení, který jsem si narámně užil. Z těch současných filmů pro mladé je to po Juno asi to nejlepší co za poslední roky vzniklo. 9/10 ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

The Velvet Underground ...Amadeus, Amadeus... The Cure ...Amadeus, Amadeus... The Rolling Stones ...Amadeus, Amadeus... Lou Reed ...Amadeus, Amadeus... Judas Priest ...Amadeus, Amadeus... Whitesnake ...Amadeus, Amadeus... Amadeus, Amadeus... Amadeus, Amadeus... Aneb kterak si vypěstovat solidní averzi na Falca. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Greg Mottola je zároveň autorom čiastočne autobiografického scenára. (Svadbos)
  • Skutečný Adventureland se nachází ve Farmingdale v New Yorku na Long Islandu. (HellFire)
  • Když hlavní představitelé jedí hash brownies a posléze jezdí na autodromu, hraje v pozadí skladba „Just Like Heaven“ od The Cure z alba „Kiss Me, Kiss Me, Kiss Me“. (Trajektt)

Reklama

Reklama