Reklama

Reklama

Návrat do Silent Hill 3D

  • Francie Silent Hill : Révélation 3D (více)
Trailer 1

VOD (1)

Už několik let je Heather na útěku před temnými silami. V den svých osmnáctých narozenin, po strašných nočních můrách a náhlém zmizení otce, si uvědomí, že už není tou Heather, kterou bývala. Toto nové poznání ji zavede hluboko do světa démonů a hrozí jí věčné uvěznění v Silent Hill. (oficiální text distributora)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (553)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže je možné že tu uvedu pár spoilerů, takže pokud jste film neviděly nečtěte. Nejdříve bych chtěl říct můj hlubokej nesouhlas s hodnocením tady, jednička je sice o něco lepší ale rozhodně ne o tolik. Další věc kterou chci říct je to že pokud jste nehrály hru tak vám pár věcí unikne. Právě že Silent hill bych přirovnal k asi nejvěrohodnějším adaptacím. Trošku mě sice naštvalo to že ve hře přežije/umře detektiv na konci, ale tady umře hned na začátku a místo něj nastupuje ten mladík Vincent. To mě popravdě trošku zklamalo. Ale třeba oblečení co má Heater, nebo postava Leonarda jsou poměrně věrohodné a je tu i plno odkazů prostě paráda. Je navíc dobře že udělaly třetí díl(film pdole třetího dílu) protože druhý díl/tím myslím hru) je film sám o sobě. Herečka hrající Heater byla též věrohodná. Prostě si spíše myslím že film je dělaný pro hráče Silent hillu(konkrétně trojky) než pro ty rádoby intelektuály. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono by se určitě našlo pár pěknejch záběrů, který by se daly řadit ke špičce ve svym oboru a neurazily mě ani hellraiserovský monstra. Jenže ona to byla strašně nudná sračka, příšerně zahraná a ještě hůř natočená. Navíc to celý dohromady nedávalo smysl. Jediný, co jsem tak nějak pochopil, že se nejspíš můžu "těšit" na trojku. A to bylo taky to jediný, co mě vyděsilo. 10% ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý potenciál, ale minimálně využitý. Při nejmenším může být spokojený aspoň divák hry. Temných postav se pár objevilo a nebyly vůbec špatné. Teď už ale k záporům, nicotní atmosféra od začátku, kterou jednička strčí do kapsy. Jenže největší zápor bijící do očí je "paskvilní" 3D. Několik naprosto zbytečných scén a i několik věcí. Místo toho, aby se zaměřili na temnou atmosféru Silent Hillu, tak to zničí přebytečnými efekty do 3D. Je jasné, že se hledělo hodně na výdělek, ale podle toho to také vypadá.. 4/10 = 43% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Znáte to, na pouti vás zaujme zámek hrůzy, vlítnete do vozítka, v rychlosti míjíte jednu atrakci za druhou, a než se strachy poserete, případně pobavíte, už jste zase venku. Tak přesně tak by se dal v krátkosti popsat druhý Silent Hill. Je to cítit Silent Hillem, ale není to Silent Hill... (Hodnoceno po zhlédnutí ruského a amerického kinoripu, celkem zklamání. 1) z depresivní pecky udělali popcornovou horskou dráhu pro teenagery, 2) Jak se jednou vleze do temné verze SH, už se z ní do konce filmu nevyleze, 3) ústřední duo mi není zrovna nejsympatičtější). Oficiální koment a případná úprava hodnocení každopádně až po oficiální návštěve kina. 23.11.2012 edit - návštěva kina - pocitové rozdíly vesměs žádné, 60% 3D ** ušlo, ale zrovna u scén, kde by si dle mého zasloužilo nejvíc využít, zůstalo ve spánkovém klimatu. Po zhlédnutí half sbs verze z BR zvedám palec do výšin, 3D na mě udělalo daleko větší dojem, než při návštěve kina, krásné, prostorové, každou chvíli něco čouhá a popílek mi lítá až do postele. Za br verzi házím **** ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Sharon je so svojim otcom neustále na pohybe, aby nikdy nebola temnými silami zo Silent Hill vypátraná. Nočné mory však neustupujú a volanie neutícha. Jedného dňa sa vráti domov zo školy a otec je bez stopy preč. Na stene nachádza odkaz "COME TO SILENT HILL". Mladé dievča je rozhodnuté pre záchranu otca napriek jeho varovaniu, aby uvedené mesto nikdy nenavštevovala, urobiť čokoľvek. Dve hviezdy z totálnej úcty a len masky postáv v určitých momentoch stoja za zmienku. Druhé pokračovanie Silent Hill je veľmi nevydarené dielo a vďaka bohu som na tom nebol v kine. Tí, ktorí sa plne vyžívajú v 3D si zrejme "miestami" prišli na svoje, ale inak je tento film maximálne chaotický a zmätený. A prečo miestami?? Digitálne efekty sú v určitých scénach na úrovni "286". Zrejme problém rozpočtu. Radšej nemali púšťať ten kolotoč. Veľa vecí ozaj nedáva zmysel. Dejová os nulová. Postavy sa objavujú a hneď v zápätí strácajú. Hlavná postava niekde príde a hneď je na správnom mieste. Tak už to, ale býva, keď sa režisér uberá smerom uspokojenia pohľadu, oka diváka ( a ani to mu nejak extra nevyšlo ), ako donútenia použitia jeho mozgu. Basset proste natočil dvojku - za odmenu €. Ako sex bez citov. Zrejme je aj on sám, rovnako ako tento film - úplne bez charizmy. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • Maskovanie herca Roberta Campanellu za Red Pyramid trvalo približne pol hodiny, čo je 6-krát kratšie oproti trom hodinám v prvom dieli série. (8HitBoy)
  • Červená čižma sa v scéne na kolotoči neobjavuje len tak. V pôvodnej počítačovej hre totiž potrebujete presne tento objekt na vyriešenie hlavolamu v zábavnom parku a postup ďalej. (8HitBoy)

Související novinky

Od fantasy zpátky k hororu

Od fantasy zpátky k hororu

28.11.2010

Touhle cestou se ubírá kariéra britského sympaťáka Michaela J. Bassetta (foto). Není divu – Solomon Kane byl sice fajn, ale (i díky neuvedení v amerických kinech) na sebe nevydělal a na původně… (více)

Silent Hill pokračuje

Silent Hill pokračuje

08.11.2010

„Neexistují kvalitní filmové adaptace počítačových her,“ tvrdí někteří. „Kromě Silent Hillu,“ kontrují jiní. Na dvojku úspěšného hororu z roku 2006 se čekalo hodně dlouho. Christophe Gans má ale… (více)

Anderson kráčí v Bollových stopách

Anderson kráčí v Bollových stopách

17.11.2009

Přinejmenším co se posedlosti adaptacemi počítačových her týče. Právě v těchto dnech natáčí Paul W.S. Anderson v Torontu čtyřku Resident Evil s podtitulem Afterlife. Ale už má samozřejmě další plány.… (více)

Do vězení, z vězení

Do vězení, z vězení

01.10.2009

Tento týden se roztrhl pytel se zprávami kolem vězení a vězňů – těch filmových i těch skutečných. Jak už určitě víte, ve Švýcarsku byl za své 30 let staré hříchy zatčen Roman Polanski a bude to mít… (více)

Reklama

Reklama