Reklama

Reklama

Návrat do Silent Hill 3D

  • Francie Silent Hill : Révélation 3D (více)
Trailer 2

VOD (1)

Už několik let je Heather na útěku před temnými silami. V den svých osmnáctých narozenin, po strašných nočních můrách a náhlém zmizení otce, si uvědomí, že už není tou Heather, kterou bývala. Toto nové poznání ji zavede hluboko do světa démonů a hrozí jí věčné uvěznění v Silent Hill. (oficiální text distributora)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (553)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Moc pěkné zrůdičky, ale celé 3D mi přišlo dost odbyté. Tohle byl první celovečerní horor, který se mi ve 3D naskytlo vidět. Kromě pár probodnutí a několika mála dalších momentů se tu ani moc o 3D mluvit nedá. Příběh se samozřejmě absolutně a nepopsatelně debilní, ale tu už jsem věděl, neboť jsem viděl jedničku. Strašidelné to samozřejmě není ani trošičku, což je děsný škoda. Tenhle nesmysl vážně kromě moc hezkého vizuálu (vázně tak nízký rozpočet?) nemá naprosto čím oslovit. Když už by byl efekt v rámci rozpočtu neudělatelný, tak se tam zkrátka hodí tma a je to. Nikdo si ničeho nevšimne. Děj je debilní, zdlouhavý a neskutečně nudný. Na jedno zhlédnutí to zvládnou jen skuteční frajeři. Každému hodnocení různému od odpadu se od srdce divím. ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že vidieť tento film v plnej kino sále s ľuďmi, ktorí sa rehocú alebo sa viac medzi sebou bavia bol highlight tohto filmu. Jeden z filmov, kde absolútne nechápem myšlienkové pochody tvorcov, keď to zliepali dokopy, lebo výsledne je tu film tak príšerný, že ak by som bol v tíme tvorcov, nikdy by som nechcel, aby sa na ktorejkoľvek kópii objavilo moje meno. Kde s týmto začať? V prvom rade je nutné povedať, že nič v tomto filme nedáva zmysel. Ide sa z bodu A do bodu B, postava robí také rozhodnutie a jedno z druhým. Prvá polka filmu je maximálna nuda a nezáujem, lebo z toho urobia high school fim, ktorý je vám úplne ukradnutý a zrazu počas dňa začne mať Silent Hill vízie a všetko sa začne transformovať. Vyzerá to hnusne, dívať sa na to je utrpenie a ani to nijako nedesí, skôr vyzerá hlúpo. Originál vyzeral v temných časoch absolútne vizuálne fantasticky, no toto je hrozné, nechutné a viac odpudzujúce než zaujímavé. A potom druhá polka sa odohráva v Silent Hil, kde takisto nič nie je zaujímavé a pôsobí len ako keby ste pozerali na Youtube Let´s Play viac než čokoľvek iné. Herci sú podľa mňa úplne strašní a najmä postavy ktoré predstavujú sú mi úplne ukradnuté a asi by som bol radšej, keby ich zabili ešte na začiatku a ušetrili by sme si jeden sprostý film. Atmosféra filmu nefunguje, lebo nakoľko viete presne ako to bude pokračovať a najmä z faktu, že to pôsobí ako hlúpy let´s play sú scénky viac komické než desivé. Osobne som sa už dávno tak na filme nerehotal ako tu. Problém je, že toto má byť horor, nie filmová paródia. Plus neviem ani ako sa to spája s originál filmom z roku 2006, nič nedáva zmysel, vysvetlenia sú úplne mimo, je to film, ktorý je podľa mňa len jedno - Utrpenie od začiatku až do konca a najradšej by som ho nakopal do zadku. Do mojej osobnej TOP 10 najhorších filmov, čo som kedy v živote videl. V osobnom TOP 11 filmov, ktoré nenávidím absolútne najviac sa umiestnil na 9. mieste ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Znáte to, na pouti vás zaujme zámek hrůzy, vlítnete do vozítka, v rychlosti míjíte jednu atrakci za druhou, a než se strachy poserete, případně pobavíte, už jste zase venku. Tak přesně tak by se dal v krátkosti popsat druhý Silent Hill. Je to cítit Silent Hillem, ale není to Silent Hill... (Hodnoceno po zhlédnutí ruského a amerického kinoripu, celkem zklamání. 1) z depresivní pecky udělali popcornovou horskou dráhu pro teenagery, 2) Jak se jednou vleze do temné verze SH, už se z ní do konce filmu nevyleze, 3) ústřední duo mi není zrovna nejsympatičtější). Oficiální koment a případná úprava hodnocení každopádně až po oficiální návštěve kina. 23.11.2012 edit - návštěva kina - pocitové rozdíly vesměs žádné, 60% 3D ** ušlo, ale zrovna u scén, kde by si dle mého zasloužilo nejvíc využít, zůstalo ve spánkovém klimatu. Po zhlédnutí half sbs verze z BR zvedám palec do výšin, 3D na mě udělalo daleko větší dojem, než při návštěve kina, krásné, prostorové, každou chvíli něco čouhá a popílek mi lítá až do postele. Za br verzi házím **** ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Kdy už konečně někdo zfilmuje Pampucha nebo Tetrisy pro nás dříve potracené? To jsou furt samí Residentní debilové, Perské homoprincezny a Baráky, co ani na Atari nejedou, tak jak má potom jeden myšlenkově konkurovat všem těm pobledlým, obézním dětem s kruhy pod očima, co tráví bezesné noci sveřepým potíráním kybernetického zla, místo aby dýchaly čerstvý vzduch, drtily češtinu a neobohacovaly pak tuto databázičku stylistickými zvratky plnými gramatyckích chip? A tak je i Tichý kopec jedním z těch "vzdělávacích výplachů", které jsem taky nikdy nehrál, protože jsem dříve raději trávil noci s úplně opravdovými ženami a dokonce někdy i venku!!!, mimo zatuchlý pokojíček plný zmačkaných plechovek od Redbulů, a teď už mám z toho věčného prstění a mačkání pískacích částí hekajících těl v ruce artritidu a neudržím joystick. Nedokážu tedy fundovaně posoudit, jestli byl ten film úplně jako "doopravdy", vím jen, že jednička byla nedívatelná, pomatená sračka a dvojka je sračka docela dívatelná a hlavně prostá strašidelných klaunů a ultranudného, psychodeliktického čurákování v mlze. Takže můžu říct, že se mi to vcelku líbilo, i když jsem naposledy zabil rozpixelizovaného 2D nácka ve Wolfsteinově bunkru, a to už je nějaký ten úterý. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ja si nemuzu pomoct, ale rozhodne nemuzu kritizovat jako ostatni. Po prvnim dilu jsem od dvojky necekal zadnej ultimatni horor, na me to pusobi spis jak temny fantasy a presne to mi Bassett nabidnul. Dej je sice misty trochu nesmyslnej, obcas vykradacka prvniho dilu a nez se presunem do Silent Hillu uplyne zbytecne moc casu, o kterej sme pak ochuzeny v Silent Hillu, ale na to kaslat. Herci hrajou na horor slusne, vizualni stranka je perfektni, i kdyz tu oproti prvnimu dilu nejsou nejaky vyrazny inovace, furt je na co koukat, triky nikde nehaprujou a pro nejakou tu krvavou az nechutnou scenu nejde reziser daleko. Navic to casto pripomina myho oblibenyho Hellraisera, co se tyce demonu. Takze ja s timhle nemam sebemensi problem a muzu v klidu dat slusny 4*. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • V októbri 2016 web PrettyFamous film zaradil na 16. miesto rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Vo filme krátko po tom, ako Sharon (Erin Pitt) narazí do Vincenta (Kit Harington), vidno obrázok dievčaťa s moľou pred svojou tvárou. Motív mole sa často objavoval v pôvodnej počítačovej hre a reprezentoval premenu Sharon na Heather (Adelaide Clemens). (8HitBoy)
  • Výroba filmu byla zpožděna kvůli masivní sněhové bouři, která štáb při natáčení v Cambridge v Ontariu zastihla 23. března 2011. (S.U.E.S.)

Související novinky

Od fantasy zpátky k hororu

Od fantasy zpátky k hororu

28.11.2010

Touhle cestou se ubírá kariéra britského sympaťáka Michaela J. Bassetta (foto). Není divu – Solomon Kane byl sice fajn, ale (i díky neuvedení v amerických kinech) na sebe nevydělal a na původně… (více)

Silent Hill pokračuje

Silent Hill pokračuje

08.11.2010

„Neexistují kvalitní filmové adaptace počítačových her,“ tvrdí někteří. „Kromě Silent Hillu,“ kontrují jiní. Na dvojku úspěšného hororu z roku 2006 se čekalo hodně dlouho. Christophe Gans má ale… (více)

Anderson kráčí v Bollových stopách

Anderson kráčí v Bollových stopách

17.11.2009

Přinejmenším co se posedlosti adaptacemi počítačových her týče. Právě v těchto dnech natáčí Paul W.S. Anderson v Torontu čtyřku Resident Evil s podtitulem Afterlife. Ale už má samozřejmě další plány.… (více)

Do vězení, z vězení

Do vězení, z vězení

01.10.2009

Tento týden se roztrhl pytel se zprávami kolem vězení a vězňů – těch filmových i těch skutečných. Jak už určitě víte, ve Švýcarsku byl za své 30 let staré hříchy zatčen Roman Polanski a bude to mít… (více)

Reklama

Reklama