Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

misterz 

všechny recenze uživatele

Bavil som sa viac ako pri dvojke, to je fakt. Našlo sa tu veľa komických situácií a gagov, ale trocha mi vadilo, ako stále nešťastnou náhodou nadrogovávali tú malú. Stále to však nebolo nič extra, na jednotku to určite nemá. Viac, ako samotní hlavní hrdinovia a ich bláznivé činy ma zaujala krátka scénka s Neilom Harrisom. Páni, to bolo niečo. Kto má rád muzikál, určite si príjde na svoje, aj keď je to naozaj krátke. Vážení, žije medzi nami druhý Fred Astaire a možno má na to, aby ho aj tromfol. Nevedel som, že je tak perfektný muzikálový herec, klobúk dole. Keby som bol na Brodway, určite si na neho kúpim lístok, za pár rokov môže byť legenda. A to aj napriek tomu, že muzikál moc neobľubujem. 55/100 ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Docela dost velké zklamání. Po dokonalém a takřka kultovním prvním a poměrně slušném druhém díle jsou Haroldovy a Kumarovy Vánoce hodně slabým pokračováním. Je tu pár perfektních fóru u kterých jsem se fakt zasmál, Patrick fuckin' Harris opět pořádně rozsekal, ale film jako celek není příliš konzistentní a jediným kladem jsou tedy jen výborní herci. Těšil jsem se, opravdu jsem se těšil... Málo trávy a přátelství, hodně dementních a trapných scén. Navíc ta šílená vánoční stylizace. Ne, tudy cesta nevede. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Na filmu mě mrzí asi jen jedna jediná věc, že jsem ho neviděl v kvalitním 3D. Přece jenom televizní 3D konverze není kdoví jaký zázrak. Celkový děj se mi zamlouval i přesto. Tento díl bych kvalitou zařadil asi daleko za druhý a kousíček před první. Film tedy rozhodně nezklamal. Dělá si srandu dokonce i ze samotného 3D. Je zasypán opět naprosto neotřelým humorem, který si rozhodně nebere servítky s ničím. Divák si dokonce poslechne několik pěkných songů převážně s vánoční tématikou. Kdybych film viděl v období vánoc, tak by byl zážitek asi ještě umocněn. Film jsem v tomto období neviděl, ale že by mi to vadilo se říct také nedá. Tenhle humor prostě můžu a ani trošku se za to nestydím. P.S. Kal Penn musel hrát zhulený, nevěřím že by to tak dokonale někdo zvládl zahrát. Každé gesto, každé slovo, každá grimasa navozovala dojem permanentně zhuleného člověka. Hodnocení bych zatím viděl na 3*, ale protože předpokládám, že až uvidím snímek ve třech dimenzích, tak hvězdičku přihodím. Takže dám 4* rovnou. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Začínám nesnášet třetí díly sérií. Páč se za číslovkou většinou dme to debilní písmeno D, které značí, že celý film zkurví malicherný a debilní postup, který zpravidla málokdy přinese něco zajímavého. A buď je zcela irelevantní, a nebo otravuje a je jí podřízený celý film (což je obojí případ tohohle filmu). Obzvláště u ne na vizualitě postavěných filmů to fakt nechápu. Do prdele s 3D. Do prdele s touto marnou snahou donutit diváka alespoň v náznaku smíchu zaškubat koutky. tohle je takřka zoufalost. ()

RasputincZ 

všechny recenze uživatele

Mě to bavilo. Dostal jsem v zásadě přesně to, kvůli čemu mám tuhle prohulenou dvojku rád, akorát všudypřítomná 3D onanie a "wannabe cool" 3D efekty dost otravují. Opět bude na poli spousta šílených vedlejších postav, opět se tu mihne Neil Patrick Harris a jednu speciální hvězdu filmu daruji pro Dannyho Trejo, který filmu dodal ten tolik toužený třetí rozměr :) Trojka neurazí, ale ten příjemný nádech jedničky už to trochu postrádá. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Ve filmu zazněla z úst Neila Patricka Harrise věta " V pohodě, uvídíme se ve čtvrtém díle". (Skarface)
  • Když vejde na párty do pokoje muž s tím, že pořebuje přebalit dítě, to je otočené hlavou dozadu, avšak v dalším záběru dopředu. (Megalomaniac)

Reklama

Reklama