Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (173)

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je jak jednička přes kopírák. Bohužel, tvůrci přidali pár trapných vtípků a hlavně partu zpívajících veveřic. Ty nejen, že jsou úplně stejné jako Chipmunkové, ale jsou tak přeslazené, že se vám z nich zkazí zuby. A korunu všemu nasadil český dabing. Mohl by mi někdo vysvětlit, proč jsou všechny veveřice nadabované slovensky? Celkově film působí jako nastavovaná kaše, která má dokonale vyplenit peněženky nebohých rodičů. Takže doufám, že další pokračování není v plánu... ()

Wlashack 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme další ždímačku na peníze ubohých rodičů. Původní díl by ještě celkem snesitelný, ale tady je už hlavokroutících momentů přespříliš. Čimpančice, kterým jsem těžko rozuměl já (a to slovenčinu celkem ovládám), natož děti. Navíc mne jako vozíčkáře celkem udivila scéna nebohé babičky letící na vozíku ze schodů. Milí filmaři, viděli jste vůbec někdy, jak se chová vozí spuštěny po zadu ze schodů? Okamžitě(!) by se převrátil na zad a milá babča by dopadla daleko hůř. Ne, vozík opravdu poslušně nezdrncá každý schod :-) Odpad tomu nedám, od toho jsou tu jiní, ale víc než jednu hvězdu z toho nevykřešu, děti sorry. ()

Reklama

banks47 

všechny recenze uživatele

Tak si tady pročítám vaše kometáře a nestačím se divit. Vrtalo mi to hlavou až do chvile než se mi pod ruku dostala nadabovaná verze!!! Která mi přijde víc než zkažená.... Český dabing doslova film drtí.. Je to sice pro děti ale z tohodle jim musí prasknout hlava!! Vždyť originalní hlasy jsou absolutně na jiné úrovni jak mentální tak akustické. Jinak to neni tak strasny takova jednoduchá jednorázová podívaná pro mladší diváky nebo jen pro ty méně náročne co si chtějí odpočinout od neustálého dění na filmovvé scéně. Česká verze odemě dostáva 1/5.. A ENG verze 4/5 protože nemůžu říct že by se mi to nelíbylo pořád to má svoje kouzlo a ty počty v dolarech které film vytěžil asi o něčem mluví... ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Film je určen pro děti předpubertálního věku a je to tak třeba brát. Dabovat Čiperky slovensky je sice na jednu stranu dobrý nápad, ale vzhledem k věkové skupině, které je film určen, musím protestovat, protože dnešní děti tomu prostě nebudou rozumět, což je bohužel smutný fakt. Ale jinak bych těm, co je tenhle žánr baví, spíš doporučila G-FORCE. ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Vôbec nie tak zlé, ako sa tu väčšina horkokrvne dušuje. Príjemná rodinno detská komédia. Nemá to už ten prvotný šmrnc, ale stále je to zábava, ktorá nenadchne ani neurazí. Na jeden večer akurát. PS: experti, ktorý toto považujú za najnudnejší alebo najtrápnejší film, nevedia o čom je život a doporučujem pozrieť pár skutočných skvostov(Cable Guy, Son of the Mask), aby spoznali filmové peklo. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Film byl distribuován pod krycím názvem Hairy Beast 2. (KucC)
  • Premiéra byla původně naplánovaná na 19. března 2010, nakonec však světlo světa spatřil již o Vánocích roku 2009. (KucC)
  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)

Reklama

Reklama