Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (173)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Přijde mi to naprosto neintelgentní a nehudební...3 vypatlané krysy zpomalenými a pak znovu rychle přehrátými nahrávkami hlasů lidí jsou podle mě naprosto nepochopitelně oblíbené pro svůj "zpěv". V tomto díle se jejich řady rozšiřují o jakési tři další krysy ženského rodu, které chtějí udělat podobný comeback jako jejich předchůdci stejné rasy.Pravděpodobnost, že někde uvidím mluvící krysy je asi taková, že mě můj osud obdaří tím, že mě trefí dřív, než budu maturovat takže podle mě naprostá blbost a hlavně pustit si to ještě jednou tak to se raději odstřelím.Jedna * za samomluvu herců představa, že bych hrála a mluvila na stůl je zvláštní. ()

bend-ik odpad!

všechny recenze uživatele

UTRPENIE.. Neskutočné, neopísateľné, nepredstaviteľné, doteraz asi ešte ani nezažité.. Nerobí sa to, ale.. keď Vám takýto SHIT reve (respektíve SKUČÍ!!) 88 minút po celej izbe (áno, som dosť inteligentná na to, že som si dala sluchátka a pustila čosi iné, no.. tento boj prehrávajú i PRODIGY!!) a nebyť tej lenivosti postaviť sa a prejsť šesť metrov na balkón, tento koment by pravdepodobne ani nebol napísaný a.. áno, hodnotím POSLUCH.. Ak by som si toto tu raz pozrela, prosím, rovno ma zbavte svojprávnosti.. ĎAKUJEM ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Některé filmy vás zase jednou donutí přemýšlet o tom, proč. Proč se vlastně něco takového pořád točí? Copak byl první film takový úspěch? Dobře, přiznám, že jsem film "Alvin a Chipmunkové" snesl, ale abych se musel dívat na pokračování? Ne, to mě vážně zase tolik nedostalo. Jenže jsem se na film nakonec podíval. Nebudu říkat, že svého rozhodnutí lituji, ale film "Alvin a Chipmunkové 2" mě rozhodně nenadchnul. Trochu mi to připomíná plast. Hned vysvětlím. Koupíte si balení Coca-Coly, všech šest plastových lahví vypijete, pak je vyhodíte do žlutého kontejneru. Až si příště budete kupovat Pepsi, protože Coca-Cola došla, dostanete je v lahvích, které byly vyrobeny recyklací těch od Coca-Coly. Vypadá to stejně, ale nakonec dostanete něco jiného, trochu horšího. Rozdíl mezi prvními a druhými Chipmunky je jenom v tom, že jsou zde i Chipettky, tedy dívčí protějšky chlapeckých veverek. Je zde pořád pisklavé zpívání, což je asi pořád největší pozitivum. Jinak to vážně za nic nestojí. Asi jsem proti filmům, kde jsou herci s animovanými postavičkami, ale řekněte mi o nějakém dobrém, který následoval po "Králíkovi Rogerovi". Tenhle to rozhodně není. Jasonovi Leeovi přeji, aby konečně dostal nějakou pořádnou roli, která ukáže, že opravdu má komický potenciál. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/07/runaways-rok-jedna-nedotknutelni-johnny.html ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Ano, je to ještě horší než ten první film. Pro jistotu už se nezpívá ani česky, takže dětský divák jde tentokrát stranou úplně. Příběh debilní jak nikdy. Všichni padají, sádrují se a padají. Čipmanci jsou ve škole za hvězdy a holky z nich tečou. Jak jen je to skvělý film... Opravdu nejde o moji krevní skupinu. Těšil jsem se na dobré písničky, ale tech tu už opravdu moc není. A naivita tvůrců nezná mezí, protože následuje ještě další díl... Vrchol všeho v tomto dílu je, kdyý se v ZOO u ohrádky surikat stává voliéra pro orly. Debilita nezná mezí... ()

Krabak odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film, jaký jsem za poslední dobu v kině viděl. Animace je, alespoň z mého pohledu otřesná, děj ještě horší a korunku tomu všemu nasazují přímo královsky NEherecké výkony od lidí. A takovou shnilou třešničkou na zkaženém dortu, jsou hlasy těch křečků (nebo co to vlastně je), které jsou tak vysoké a pištivé, že jim neni více méně rozumnět a ke všemu z nich začne po chvíli bolet hlava. Tento film by mohl pobavit publikum ve věku 1-2 let, kdy se dítěti líbí skoro vše.--->0% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)
  • Film obsahuje medzititulkovú a potitulkovú scénu. (EvilMatus)
  • Premiéra byla původně naplánovaná na 19. března 2010, nakonec však světlo světa spatřil již o Vánocích roku 2009. (KucC)

Reklama

Reklama