Reklama

Reklama

VOD (1)

Adrenalinový nářez plný hrůzy a násilí! Po nečekaném hitu Rec, přichází pokračování, které si s předchozím dílem rozhodně nezadá! Do karanténou izolovaného domu, plného krvelačných bestií, vstupuje zvláštní jednotka, která má vše vyčistit a posbírat vzorky pro výzkum. Uvnitř ale čeká krvavé peklo, z nějž není úniku! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (864)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

First-person shooter počítačová hra "Catalan Mayhem", kde se nakažené posedlostí snaží likvidovat španělský otec Merrin s brokovnicí a policejní specialisté z Útvaru jednoho nasazení. Kamerové hrátky s úhly vskutku nápadité, ale co je to platné, když královská emoce žánru Strach je postupně přidušena polštářem Lhostejnosti. Třetí nahrávaní z barcelonského činžáku, kde dělat domovníka není žádný med, už nejspíše vynechám a slovy mafiánského bosse Nicka Valentiho z Bullets Over Broadway volám: „Zapalte to tam a ať to vypadá jako nehoda…“ ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Nemůžu tvrdit, že by mě přerod infekčních zombíků v ďáblem posedlé nějak nadchnul nebo naopak znechutil. Ve výsledku je to velmi podobné prvnímu dílu, akorát v tom nedeklamuje přespříliš akční reportérka (drobné plus pro dvojku). V první polovině sledujeme speciální jednotku a její hrubě nepřesvědčivý (rozumějte debilní) postup, do druhé poloviny jsme uvedeni trojicí přihlouplých teenagerů. Nechybí různé fígle s kamerou, výpadky, změny úhlu, noční vidění, nicméně chvílemi mě ten neustálý zmatený pohyb vážně sral. Potěšily mě závěrečné hrátky s realitou a celkově můžu konstatovat, že navzdory obavám mi "REC2" přinesl prakticky stejnou porci napětí a zábavy jako jednička, kladně hodnotím posun v příběhu (ikdyž za cenu pár nelogičností). Uvítala bych lepší prokreslení charakterů, pořád jsou to jen hystericky ječící a pobíhající stíny, a jsem zvědavá, jestli bude natočen i třetí díl, kde by se dovysvětlil osud pubescentů. Zdejší souhrné hodnocení imho odpovídá kvalitám tohoto horůrku - 73%. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

První díl jsem si opravdu užil, takže když jsem se dozvěděl, že je na světě i dvojka, neváhal jsem a začal jsem ji shánět. A vyplatilo se. Mohou se vyskytovat SPOILERY!!! Po událostech z prvního dílu přichází do domu zásahová jednotka a s sebou mají "chlápka z ministerstva zdravotnictví", který se později ukáže být knězem. Řeknete si, no jo, zásahovka, mají zbraně, jsou trénovaní, o ty se nebudu muset bát… Jenže to jste právě na omylu. Rec 2 se rozjede ještě rychleji než jednička a je i brutálnější a lekavější (ty lekačky jsou navíc na místech, kdy jsem je ani já nečekal). Všechno parádně funguje a já tomu dávám plný počet, ale jedno mě "trochu" naštvalo. Ano, ti co už viděli, zřejmě tuší. Pointa. Odhalení, co že je vlastně ta "nákaza" zač. Musím říct, že tohle mě dost naštvalo a chvíli jsem uvažoval, jestli si ze mě někdo nedělá jen prdel. V průběhu filmu jsem zjistil, že ne. Když se nad tím ale ohlédnu nazpátek, tak musím říct, že pointa tomu příběhu dává nový rozměr a já jsem zvědavý, jestli v pokračováních (plánují se ještě dvě) bude ten "nový rozměr" k něčemu. Jinak řečeno, zda pointa tuto slibně nastartovanou sérii pohřbí nebo ji udělá nesmrtelnou. Nezbývá než doufat, že možnost B je správně. 90 %. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kamera se sice klepe, ale vypadá to líp, než když prostě doprostřed čehosi hodíte pár rádoby herců, kameramana s příruční kamerou a snažíte se natočit autentický horor. První díl této série tak možná vypadal, ale tahle dvojka je na tom už daleko líp a dokonce má v příběhu výborný nápad. A nejen ten. O ten se totiž podpírají naprosto brutální, dokonalý hororový scény, kterým pomáhá atmosféra a chování aktérů. Fakt mě to překvapilo. Poslední dobou totiž klepací kameru nesnesu, ale tady jsem jí naprosto v pohodě zvládl. A ani mě z ní nebolela hlava. Teď jsem o to víc zvědavej na třetí díl, který by to všechno měl zakončit. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Totalne zbytocny film. Vratte mi mojich zabitych 80 minut, ktore som pri tomto filme stravila. Ja neviem, ale z toho, v com bola jednotka vynimocna, tu reziseri urobili frasku. Priserni herci, nulova atmosfera a ten koniec... To uz si radsej pozriem trikrat Karantenu. Majte ma radi, pan Pac(k)o a Jaume. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (14)

  • Většina záběrů byla natočena samotnými herci. Například speciální jednotky měly kamery na helmách a vytvořily tak podstatné množství záběrů. (KucC)
  • Většina výkřiků zombie byla přidána až v postprodukci. Tvůrci se obávali, aby takovým množstvím výkřiků na place nepokazili dialogy. (KucC)
  • V davu před budovou se nenacházel ani jeden herec. (KucC)

Reklama

Reklama