Reklama

Reklama

VOD (1)

Adrenalinový nářez plný hrůzy a násilí! Po nečekaném hitu Rec, přichází pokračování, které si s předchozím dílem rozhodně nezadá! Do karanténou izolovaného domu, plného krvelačných bestií, vstupuje zvláštní jednotka, která má vše vyčistit a posbírat vzorky pro výzkum. Uvnitř ale čeká krvavé peklo, z nějž není úniku! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (865)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

První REC nebyl žádný revoluční počin, nicméně měl skvělou atmosféru, ještě lepší finále, dostatek energie a přinejmenším tu dávku handycam autenticity, která stačí k zneklidnění diváka. Dvojka zneklidňuje spíše stupiditou jednání scenáristů a následně i postav filmu. Přešlapem bylo také rozvíjení dějových motivů z jedničky, protože tam, kde minule náboženský prvek pouze umocnil závěr a vychrlil tunu otazníků, tam teď dělá paseku jako stěžejní bod za vlasy přitaženého příběhu. Proč najednou tolik pitomostí ve všech ohledech, pánové? Členové zásahového týmu se pohybují sami po bytech, ačkoliv něco zkaženého je dávno ve vzduchu a nedostatek čerstvých ksichtů je vyřešen ultranepravděpodobnou linkou s bandou teenagerů. Mise s top secret knězem taky často skřípe. Proti svěží jedničce je dvojka zkrátka jen hloupoučkým, nelogickým a vlastně i nepříliš poutavým béčkem. Jsem zvědavý, čeho se dočkáme příště... ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Jaume Balagueró, Paco Plaza, Manu Díez .. Čert vyletěl z elektriky... Silně stupidní (zásahová jednotka, omladina), naštěstí soudržné s jedničkou za drobnou daň nelogických momentů v souboji posedlosti ďáblem a pobožně řízeného zásahu na hůru. Odtažité od postav, opakující se lekačky, atmosféra nízké úrovně, stejně tak černobezhumorné a ten kameraman pro efekt mnohdy dost ruší. Přesto jistý posun (příště už budeme na ulici:-)) a oceňuji tvůrčí snahu a zápal se s tím vším zajisté složitě aranžovat. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Mucho gusto! Jednička byla povedený El Tréning a podruhé už to šlo tak krásně lehce, jako stáhnout kastaňety ze ztuhlých prstů mrtvé tanečnice flamenca. DOKONALÉ !!! Doufejme, že zmáčknou to červené tlačítko i potřetí. Hlavně žádné další zámořské plagiáty!! Dívat se na tu obludu z Dextera byl fuckt horor. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý obrat ve vývoji děje. Oceňuji přesné navázání na jedničku. Napínavých momentů se opět najde hodně a vlastně od začátku až do konce je to výborná podívaná, která není tak peckózní jako jednička, ale moc za ní nezaostává. Závěrečná pointa byla vcelku zdařilá. Nadprůměrný horor, který tvoří s jedničkou hodně dobrý hororový duet. Škoda, že to dalšími pokračováními tak zazdili... 75% ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Oproti geniálnemu prvému dielu veľké sklamanie. [Rec] 2 síce priamo pokračuje tam, kde sa to všetko naposledy skončilo, ale nerobí to dobre. Oproti desivej jednotke je toto horor bez atmosféry a trápna paródia. Postavy sa už začínajú chovať dementne, všetko sa tu zbytočne vysvetľuje a ničí to tak tiesnivú atmosféru tajomna a príbeh má veľa logických dier. Prirovnávanie k akčnému pokračovaniu Votrelca od Camerona absolútne neberiem. Toľko isto akcie bolo aj v prvej časti Rec ba dokonca aj viac. Tvorcovia to jednoducho pohnojili a pochovali tak skvelý námet. P.S.: Finále bolo v jednotke desivé, prekvapivé. Tu sa to finále znovu opakuje, ale miesto strachu som sa smial. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (14)

  • Pablo Rosso, kameraman z prvního dílu REC (2007), se vrátil v tomto díle v roli člena SWAT teamu Rossa. (Kailo)
  • Herci, kteří tvořili speciální jednotku, podstoupili jednodenní intenzivní trénink, aby si osvojili práci se zbraněmi. (KucC)
  • Většina výkřiků zombie byla přidána až v postprodukci. Tvůrci se obávali, aby takovým množstvím výkřiků na place nepokazili dialogy. (KucC)

Reklama

Reklama