Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

Arkos 

všechny recenze uživatele

Ze tří filmů téhle série asi nejslabší. Nápad špatný nebyl - muklové a jejich hlídači proti zmutovaným vrahounům- ale zpracování je už horší. Film už není zdaleka tak krvavý jako dvojka, počet mutantů se o hodně zmenšil a úplný konec filmu mně přišel debilní. Ale přes všechny minusy jsem se pořád slušně bavil a jsou to slušné tři hvězdy. ()

castor 

všechny recenze uživatele

U těchhle béčkových hororů už nějaký ten pátek neberu názory ostatních. Rád si udělám obrázek sám a většinou jsem mile překvapený. Ačkoliv je pokračování Wrong Turn 3 výrazně nejslabší z celé série, mají tahle tři pokračování něco do sebe. Z relativně úsměvné komedie se v druhém díle vyklubal místy originální mišmaš, ve kterém rodinka zmutovaných kanibalů vyrážela na nájezdy účastníků jakési reality show, kamera se pečlivě zajímala o partie lahodící pánskému oku a společně s ne až tak triviálním scénářem si dvojka vydobyla solidní uznání. Tvůrci si tak pokaždé dali záležet, aby ten či onen díl byl vždy z trochu jiného soudku, tentokrát se tak můžeme těšit na bandu uprchlých trestanců, kterým dal scénárista do hlavy teenagerovský mozek, takže jejich rozhodnutí se mnohdy rovnají bodu nula nula nic.. I přesto ale trojka má několik povedených pasáží i svižné tempo, takže pokud nějaký bláznivý producent nacpe prachy do čtyřky, tak já ho určitě nezklamu!! ** a kousek.. ()

Reklama

Zayl 

všechny recenze uživatele

Třikrát a dost. Epileptická zvrácenost, bez citu pro jakoukoli soudnost, jejímž úkolem je tak akorát někoho nasrat. Chápu, myšlenkovou hloubku jsem od toho čekat nemohl, ale proboha, aspoň odvést slušnou řemeslnou práci, když už nic. Je až ironické, že právě tento film, ze kterého má být cítit krvavý feeling, je postaven na digitálních efektech. Jediné, co zůstalo sérii společné, je samotný název, protože tato bezcharakterní obludnost jí dala slušný knockout. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Uprchlí vězňové si mysleli, že se díky příležitosti, která se jim nabídla, dostanou na svobodu. Místo toho se dostali pod drobnohled nenažraného kanibala. Ten se je chystá všechny pozabíjet a samozřejmě sežrat. Postava Three Fingera je pěkný nezmar. Nic ho nezničí. Vždycky dostal pořádně na frak a v dalším dílu se objevil vždy plný síly. Jestli se někdo odhodlá k natočení čtvrtého dílu, tak tomu nebude určitě jinak. Ze série Wrong Turn vzešel další hororový "hrdina", jehož postava by se časem mohla stát kultovní a zařadit se tak po bok svých slavných kolegů. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Rád mačkám tvé kozy." ,,Svissst!" ,,Áááá, co to kurva je???" O žádné veledílo se nejedná, jen je dobré si uvědomit, co člověk od Pachu krve očekává. Masakrování nebohých obětí? Jistě. Pak je vše vpořádku. Jednoduchý příběh nenudí, lesní prostředí si zaslouží celý pytel hvězd. Masakrovaných je slušná řádka a ocenit je třeba to, že většina umírá jinou smrtí, než ostatní. Šípy, oštěpy, ocelové struny, pistole, nože, ostnatý drát...hezký arzenál. Mnohé gore efekty se povedly (prostřelení šípem, probodnutí oštěpem či pojídání mozečku), pár jich ovšem vyloudilo na tváři úsměv (pižlání nohou se hrubě nepovedlo, to i v Kanibalech je amputace věrohodnější). Pěstní souboje jsou efektní, ale v duchu osmdesátkových béček, jelikož po jedné bombě by se už dotyčný nezvedl. Nemluvě o tom, že úder mezi chlapské nohy vyřadí na hodně dlouho... Mutant měl zřejmě podobné schopnosti jako Wolverine. Přesto jsem se docela bavil, nelogičnosti přehlížel a držel palce kanibálkovi, aby je všechny sejmul. Konec vyloženě potěšil! ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Skoro na konci, když odjíždí přeživší dvojice ukradeným náklaďákem mutantů, je jasně vidět, jak na háku vzadu plandá klubko, asi ostnatého drátu. Když však později jedou dál, nevlaje tam nic a navíc, když se objeví mutant a chytá se háku, není na něm nic ani v detailu. (Ace.A.T.L.)
  • Keď sa väzni dostanú von z horiaceho autobusu, jednému z policajtov niekto hodí nôž do krku. Pri detailnom zábere vidno, že nôž je gumený a hýbe sa zo strany na stranu. (DJ Rocco iNc)
  • O Elize Dushku se kdysi říkalo, že si zopakuje svou roli z prvního filmu Pach krve (2003) poté, co v rozhovoru přiznala, že by se k sérii ráda vrátila. Nakonec se ve filmu neobjevila. (asxasx)

Reklama

Reklama