Reklama

Reklama

30,000 mil pod mořem

  • USA 30,000 Leagues Under the Sea
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Hororové zpracování fantastického příběhu Julese Vernea. V tomto moderně převyprávěném klasickém sci-fi příběhu Julese Vernea využívá kapitán Nemo svou supermoderní ponorku k vykonání pomsty na lidech žijících na povrchu Země. Naštěstí pro lidstvo je mu v patách neohrožený poručík Michael Aronnaux v podání akční hvězdy LORENZA LAMASE. Od chvíle, kdy se kapitán Nemo rozhodl napravit křivdy, které se mu v minulosti staly, nemůže si být svým životem nikdo jistý. Ve své ponorce, ze které mezitím udělal dokonalé zabijácké plavidlo, se šílený dobrodruh mstí každému, koho na své pouti potká . A věřte, že se přitom neštítí využít i těch nejstrašlivějších monster, která kdy žila pod mořskou hladinou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (32)

anais 

všechny recenze uživatele

Je to tak. Lorenzo Lamas není herec, triky jsou příšerné, fyzikální zákony popřené, a celé to vlastně nedává vůbec smysl.I přes to je to jako variace na Vernovu knihu (v mezích laciných béček) docela snesitelné. Sean Lawler jako kapitán Nemo mi přišel ok (jak hrál, ne jak mu napsali postavu...) a nápad s upgradem Nautilu na regulérní plovoucí město byl hodně zajímavý. Bohužel zůstalo jen u toho nápadu, protože prázdné potemnělé chodby nejenom, že moc neevokují supermoderní ponorku, ale ani zalidněné město... ()

Nail odpad!

všechny recenze uživatele

Mno popravdě jsem od studia Asylum moc nečekal, ale tohle. Již hned po shlédnutí lituji, že jsem se na to díval. Má to být adaptace na 20 000mil pod mořem od Julesa Verna. Trapné herecké výkony v čele s Lorenzem Lamasem, trapný scénář a v podstatě celý děj. Nedoporučuji!!! Asylum jedeme dál do hlubin.... ()

Reklama

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Poměrně příjemné překvapení tedy zpočátku. Stará jména, nový nápad. Ovšem tím asi scénáristům došel dech. Hnusně odporná babice velitelka tomu ještě nasadila korunu. Děj jednoduchý, dalo by se říci jakž takž svižný, ale k smrti nudný. Triky na nevalné úrovni. 20121023 asi 7818bt Koukám že tu je málo info, tak přidávám tak, jak bylo psáno přímo v titulcích.HRÁLI: L.Lamas, N.Stone, K.Little, S.Lawlor SCÉNÁŘ: Eric Forsberg PRODUKCE: David Michael Latt REŽIE: Gabriel Bologna ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

No, The Asylum mi začína prirastať ku srdcu. Tie ,,úžasné veľkofilmy,, ktoré tak vo veľkom produkuje, patria ku kinematografickým veľdeliam, z ktorých budú čerpať ďalšie a ďalšie generácie nádejných filmárov. A teraz späť na Zem. Táto dobrodružná sci-fi sa dá označiť za jeden z tých vydarenejších kúskov tejto spoločnosti. Obsahuje všetko čo na Asylume ,,máme radi,, plus jedno pozitívum. Má to akotaký spád a plynie rýchlo. Dajme im ešte ďalšiu šancu. Už koľkú v poradí? ()

Pilda17 odpad!

všechny recenze uživatele

Lorenzo Lamas není herec a na filmy s ním už s*ru a to jsem hodně slušný. Nemá cenu na tento snímek koukat, poněvadž to je další paskvil od Asylum! Stručně a jasně, takovým věcem se vyhnout jedině obloukem a ne jen jedním, ale minimálně deseti. Kdyby aspoň příběh byl lepší. O efektech a ději se nemá cenu zmiňovat, pač to byla tragikomedie. Nejvíc mě tedy rozesmál oficiální text distributora, který píše.. Cituji: ,,Naštěstí pro lidstvo je mu v patách neohrožený poručík Michael Aronnaux v podání [akční hvězdy] LORENZA LAMASE." Možná si říkáte, co je k smíchu, ale akční? To si děláte srandu ne? A dodat k tomu hvězda? Tak co je potom Sylvester Stallone, Rourke, Statham, apod.! 0/10 = 0% ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama