Reklama

Reklama

Epizody(5)

Soutěž Big Brother je v plném proudu, zbývá posledních pár soutěžících. Tam venku, za zdmi studia, se ale začíná cosi dít...něco podivného, krvavého, nezvratného. Televizní štáb ani soutěžící ještě netuší, že už zanedlouho budou mít jiné starosti než jak si vzájemně nelézt na nervy. Zombie epidemie je tady, a je potřeba se jí postavit tváří v tvář. Nic jiného totiž ani nezbývá. (Trash)

(více)

Recenze (285)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad roztažený na 5*36minut působí dost sterilně a zbytečně. Je to škoda, protože Big Brother jako takový se zombíky za branami domu je myšlenka překvapivě jednoduchá a fungující. Jenže postavy se chovají jak totální idioti a příběh samotný nedává nikomu pochybnosti, že postavy jsou jen loutky, které prostě mají vše jisté dopředu. Žádná snaha, žádné přemýšlení, prostě jen čekání. Hororově to funguje z počátku, kdy zombíci nejsou všude a tak je všude nečekáte, ale později to přejde do pouhého krvavého představení, které nekončí a nekončí a nekončí a ... velký bratr se dívá. Taková postava zrzky, která nesnese čekání v místnosti s režisérem, to je vrchol demence. Pokud takhle chtěl scénárista nějakým zvráceným způsobem zkusit divákovi ukázat nějakou tu "barbínu z kosmetického salonu" tohle přehnal a to výrazně. Proč tedy sledovat? zajímavá myšlenka s první cca hodina je opravdu fajn, ale pak se to zvrtne a z hororu se stane nesmyslná vyvražďovačka, která člověka přestane rychle bavit. A na strach zapomeňte. ()

Bart 

všechny recenze uživatele

Zasadit zombie epidemii doprostřed dění vyřazovací noci soutěže Big Brother byl v tomto případě geniální námět. Seriál se povedl a dá se směle porovnávat s celovečeráky svého žánru, které poslední dobou velkého úspěchu nedosahují. Musím říct, že jsem se na seriál těšil a mé velké očekávání zklamáno nebylo. Skouknuto na jeden zátah. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

A vítězem se stává ..... Co může narušit živé vysílání Big Brothers? Pokousanej chlápek, kterej přestane dejchat, by mohl žít!!! A jak se zachovají duševní suteréni v soutěžní vile?? Standartní nuda, žádná zvláštnost. Největším utrpením je čumět na ty dementy z B.B. Zombíci jsou zabíjeni klasicky, bez špetky invence. Prostě jde jen o to, kdo přežije a já musím konstatovat, že tenkrát měl Mareš kliku. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chystám se přihlásit do Big Brothers. 2.) Nevím, jestli jsou Zombie chytřejší než soutěžící B.B. 3.) Chci vidět, jak sere tlustej producent po vopici. 4.) Nejsem si jistej, jestli tvůrci chtěli naznačit, že B.B. je pořad pro zombíky. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE **** NAPĚTÍ * ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

No jo, zase ti Britové:) Kam se na tuto parádní anglickou řežbu hrabe The Walking Dead se vším tím svým vztahovým patosem a dialogy jako vystřiženými z nejnovější mexické telenovely. Kdepak, Dead Set nemá v podstatě nijak do hloubky propracované charaktery a je zcela odproštěn od nějakých teatrálních plačtivých a dramatických scén a rozhovorů, kde by se půl hodiny řešily vztahové problémy. Nabídne pořádnou porci akce, útoků zombies a hlášek. Nejvýraznější postavou je zcela jistě šéf oné reality show, Patrick. Zombie epidemie však skončila stejně rychle, jako začala a já si na konci této krátké minisérie říkala, že prostě musí být 2. série:) ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

V rámci zombie žánru se nebojím a nestydím hodnotit plným počtem.....Když se Romero nechal po shlédnutí remaku dawn of the dead slyšet, že běhající zombie nemůžou nikdy dobře fungovat jako kritika tupé konzumní společnosti, tak jsem s ním víceméně souhlasil, protože Snyderův film opravdu brnkal na trošku jinou strunu..Ale po shlédnutí Dead Set beru své přikyvování zpět a i mistr Romero by asi měl svůj výrok něják předělat :D protože tohle je teda těžce satirická záležitost=Desítky a stovky agresivních, tupých a rychlých zombíků mlátící na plot areálu jakéhosi Big Brothera ve snaze dostat se co nejblíž(a možná až na kůži)soutěžícím uvnitř-Stejně jako se ještě za živa snažili dostat co nejblíž ke svým oblíbencům...Soutěžící zatím živí ale povětšinou stejně tupí jako okolo plazící se a vztekle slintající zombie...Klasika-Největší nepřátelé pro zatím přežívající nejsou běhající mrtví ale ostatní živí...A to všechno je stále live v TV-dokud poslední generátory nevypnou budou zombíci v obchoďácích moci sledovat aktuální dění ve vile, pozorovat své idoly a favority-živé nebo mrtvé=vždyť je to nakonec jedno.... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Při premiéře na Channel 4 vidělo pilotní epizodu 1,5 milionu diváků. (Chatterer)

Reklama

Reklama