Reklama

Reklama

Ať vejde ten pravý

Trailer

Osamělý, šikanovaný kluk se spřátelí s upíří dívkou, která žije v utajení se svým strážcem... Dvanáctiletý Owen (Kodi Smit-McPhee), kterého tři spolužáci ve škole terorizují, se cítí osamělý a vyděděný. Doma sní o těžko uskutečnitelné pomstě. Do sousedství se právě přistěhovala stejně stará Abby (Chloë Grace Moretz) spolu se starším mužem, možná otcem (Richard Jenkins). Abby, také osamělá a vyděděná, naváže přátelství s Owenem. Vídají se však jenom v noci a když ne, domlouvají se přes zeď za pomoci morseovky. Chlapec se jí svěří se svým problémem ve škole a Abby mu radí, aby se nenechal šikanovat a bojoval. Owen brzy zjistí, že Abby není obyčejná dívka, ale staletá bytost, udržovaná při životě lidskou krví. Tu jí obstarává její strážce a v jejich okolí přibývají záhadné vraždy. Policie má jisté podezření a Owen cítí k Abby střídavě lásku i strach... (JOJ Cinema)

(více)

Diskuze

metal.storm

metal.storm (hodnocení, recenze)

Ištván87: Ja nie som nahnevaná, ja len trošku asi drsnejším spôsom sa ozývam, prepáč. 

 

Skôr tak že pokiaľ moji rovesníci čítali rozprávky Hansa Christiana Andersena tak ja som už mala prečítaného Drákulu. Chápeš ?? 

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Nebuď tak nabroušená, já to myslel dobře. A kolik ti vlastně je? Nevím jak si mám vyložit to o knížkách a věku. To by mohlo buďto znamenat, že sis v deseti četla Descartese, nebo že ve třiceti čteš Děti z Bullerbynu.

metal.storm

metal.storm (hodnocení, recenze)

Ištván87: ešte že si sa ozval, ináč by som na to neprišla. Vždy to robím. Bohužiaľ mne je jej výkon nesympatický a ak je mi aj sympatická postava je mi nesympatický ten ksicht. A ak si si nevšimol tak som napísala že som Asi jediná kto si to myslí. Netvrdím že je to amatérske, ale podľa mňa úplne zbytočné. Jednoducho ju nemám rada, čo mám na to ešte povedať. (A čítam niekedy až moc. Občas aj to, čo by človek v mojom veku odmietol).

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

metal.storm: Spíš jde o to, nenechat si svým osobním názorem na herce zkazit zážitek. To bych já nemohl mít jako avatara fotku Toma Cruise, byť je z jednoho z jeho nejlepších filmů. Prostě to, že člověk nesnáší nějakýho herce nemusí vždy znamenat, že je ten herec špatný, a už vůbec to neznamená, že filmy, ve kterých hraje, jsou špatné. Nesmíš koukat na herce, ale na postavu. Kdo to nedokáže, měl by začít hodně číst, protože není správný filmový fanoušek :D HOWGH.

metal.storm

metal.storm (hodnocení, recenze)

Kick ass som ešte nevidela, chcela som si to čo najskôr pozrieť, a nevedela som že tam hrá. Tak ti dakujem.... No nevadí, to si kvôli nej nenechám ujsť. A som rada že akceptuješ môj názor. Ja si uvedomujem že ju asi veľa ľudí zbožňuje ale každý máme niekoho kto nám nesadne.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

metal.storm: tak to si fakt jediná. A nechápu tě. Ale akceptuju tvůj názor, jen je škoda, že sis kvůli téhle chybě nemohla užít geniální Kick-Ass, kde mimochodem Chloe zaválela tak neskutečně, že ještě dodnes občas slyším odpadnout nějakou tu čelist.

metal.storm

metal.storm (hodnocení, recenze)

Hlavicz: hm?? nee, ja neviem s kým chodí, a nezaujíma ma to. Ale je mi tak nesympatická ako málo kto. A podľa mňa (a to som asi jediná) nevie hrať ... A je strašná nuda sa na ňu dívať .... ale neskutočná, dokáže mi skaziť celý film...

metal.storm

metal.storm (hodnocení, recenze)

,...jak je možné  že keď narazím na film ktorý vyzerá dobre tak sa tam objaví ta píra Moretz a célá radosť je fuč .?? .. 

Kete

Kete (hodnocení, recenze)

Mě se tenhle film docela líbil. Je sice takový utahaný, ale to se mi zdá hodně severských filmů.

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Kdo mi tohle dal proboha do budíčku, jako bych se na to někdy chtěl kouknout?

maurik

maurik (hodnocení, recenze)

pozeral som v jeden den aj remake aj original a musim uznat ze mne sa viac pacil remake...nech si pise kto chce co chce postavy boli lepsie spracovane, logiky to malo viacej, hudba sa mi tiez pacila proste minimalne o jednu hviezdu viac...

Hlavicz

Hlavicz (hodnocení, recenze)

Jééééé :( Lepší bylo Let Me In ... ten překlad je hodně divnej a nezvyklej.

Tremono

Tremono (hodnocení, recenze)

Ištván87: Ano, správně by mělo být Let the Right One In, podle anglického názvu knižní předlohy resp. Låt den rätte komma in. Ale na druhou stranu je to jedna dobrá věc, když už museli dělat remake dva roky starého filmu.

 (hodnocení, recenze)

cz název :

AŤ VEJDE TEN PRAVÝ  dvd vyjde 16.5.

Dethecus

Dethecus (hodnocení, recenze)

Ano... Je to zbytečná předělávka, ale i přesto je to docela slušný film. Na originál to  nemá, ale  nic mne nedonutí dát méně jak 4*... Prostě se mi to líbilo xD

j@hn

j@hn (hodnocení, recenze)

Stejně zbytečná předělávka  jako negerská verze Death at the funeral, ale mnohem líp natočená ...

Karloz

Karloz (hodnocení, recenze)

Komorní, pěkné, mně se to líbilo. Ještě kouknu na originál a případně snížím jednu hvězdičku, pokud to originál předčí.

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

Pokial patris k zarytym odporcom remakov (aj ked v tomto pripade je to skor dalsi, v niektorych scenach jemne pozmeneny  prepis knihy s odlisnou atmosferou) tak nie.

Jirka_Šč

Jirka_Šč (hodnocení, recenze)

Sartorius: Odpoved (nakoukl jsem do knihy). V knize je uvedene, ze ji jeden z chlapcu (ten, co prezije jako jediny) na otazku odpovi, ze muze dovnitr. Jinak, neni to ani ve svedskem originalu.
Pro zmenu moje otazka: Kdyz znam svedsky original (x-krat videno) a toto jsem nevidel (a ani netouzim), predpokladam, ze o nic neprichazim. Ze ano?

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

Najskor je to preto ze bazen bolo verejnym miestom zatial co nemocnicna izba patrila po dobu pobytu jeho pacientovi.

Sartorius

Sartorius (hodnocení, recenze)

Mám takovou jednu malou otázku...proč Abby nemohla vstoupit do nemocničního pokoje bez pozvání a do školního bazénu už jo?

Sartorius

Sartorius (hodnocení, recenze)

S denním odstupem zvyšuji na 5*, protože mám chuť si to pustit znovu a to se mi zase tak často nestává...A asi si seženu i tu verzi ze Švédska když už ji tady tolik lidí vychvaluje...

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

Sartorius: Tunajsie hodnotenie ide na vrub toho ze mu mnohi ani nedali sancu, ved predsa ide o remake. Pritom ide podla mohych divakov a kritikov o viac nez vydareny film.

Sartorius

Sartorius (hodnocení, recenze)

Zdejší hodnocení velmi snížilo mé očekávání, ale možná i díky tomu jsem byl ve výsledku velmi spokojen. A Chloe Moretz čeká velmi slibná kariéra...

Související novinky

Režisér Batmana chystá nový horor

Režisér Batmana chystá nový horor

07.12.2020

Matt Reeves má momentálně plné ruce práce s jeho Batmanem, který nakonec do kin (a zjevně i na streamovací službu HBO Max) dorazí až v roce 2022. Nicméně mezitím se tvůrce hodlá věnovat také produkci… (více)

Chloe Moretz je divná

Chloe Moretz je divná

26.09.2010

Přesněji řečeno Divná Emily. Postava se poprvé objevila v roce 1991 jako maskot pro oblečení od firmy Cosmic Debris, záhy poté se ale gothic dívenka stala hrdinkou úspěšné komiksové série… (více)

Hit Girl si opět brousí čepele

Hit Girl si opět brousí čepele

02.08.2010

A nejen pro pokračování Kick-Ass s podtitulem Balls to the Walls. Chloe Moretz zanedlouho uvidíme jako upírku v hororovém remaku Let Me In, poté si zřejmě zahraje v survival thrilleru The Rut. Ten… (více)

Novinková smršť

Novinková smršť

27.09.2008

Johnny Depp v dalším trháku od Bruckheimera, upírský horor od tvůrce Monstra a úmysly slavného scenáristy Shanea Blacka (ano, otřeme se i o Smrtonosnou zbraň 5). To všechno v dnešní vydatnější náloži… (více)

Reklama

Reklama