Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nečekaná setkání, usmíření po letech, nalezení dávné lásky, splnění tajných přání a snů. To vše před zraky diváků, kteří se stávají svědky opravdových emocí. Uvádí Ester Janečková (dříve Barbora Kodetová). (oficiální text distributora)

Recenze (499)

Kimon odpad!

všechny recenze uživatele

Co se stalo, to se neodstane. Účast v tomto šíleném srdcebolném pořadu nenapraví způsobené křivdy a citové ztráty jedinců. Brečet nemá smysl. Smysl má postavit se k životu čelem a vyrovnávat se se svým životním příběhem se zvednutou hlavou a ne nářky, slzami a možná chvilkovým odpuštěním před kamerami TV. Nejsem necita, ale tohle je pořad jen pro zúčastněné citově nabourané a nevyvážené jedince a asi i pro senzacechtivé diváky, které zase jednou "potěší neštěstí těch druhých", jak už říkával kdysi dávno Jiří Grosmann. Človíčku z Pošty pro tebe, postav se na vlastní nohy a nebahni se pořád v minulosti. Co se stalo, to se neodstane. Hleď dopředu a žij nový život. Pak nebudeš potřebovat služby protivně chápavé a konejšivé Ester (a ironicky dodávám, ... "že se při tom někdy nerozbrečí"). A pokud chceš človíčku znovu navázat na staré zaprášené a rozbité rodinné, milostné či přátelské vztahy, nepoužívej k tomu veřejnoprávní televizi a zkus si pomoci jinou, rozumnější cestou. O tvých osobních problémech nemusí vědět celý národ. ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

No přiznejme si, že nikdo z nás by nebyl takový pošuk, abych před celým televizním národem hledal svoje long-lost příbuzný, lásky, milenky atd. atd. To bych si radši najmul nějaký drsný soukromý očko v bogartovském stylu a rozhodně bych neplakal Esterce na rameni a lkal, jak moc mi všichni, který jsem hledal, scházejí. Jenom doufám, že mi ten ušatej pošťák nezazvoní jednou u dveří, protože to by mě doslova jeblo a v tu ránu bych ho poslal do háje; možná si říkate, proč mě by zrovna hledal, ale nikdy nevíte dost dobře jaký pošuky znáte, takový pošuky, kteří by byli schopní na vás pošťáka Ondru poštvat. Takže závěrem třikrát (viz Na stojáka), míru zdar. PS: Ta hvězdička je za Pavla Lišku, který hrál bezdomovce, kterého matka do osmi let kojila. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Kde jsou doby kdy se lidé uměli dorozumívat dopisy,telefony a nebo třeba také osobně?K čemu nám je komunikovat po sítích a televizních tzv. "talk show"??Když příjde na věc nikdo se neumí pořádně vyjádřit a jen prázdně hledí do dálky.To,že se lidé neumí dorozumívat osobně v dnešní době počítačů a podobnýh kravinek je teda velká nevýhoda, ale další blbostí je zavolat si televizní štáb,aby vám našel někoho koho jste líní hledat jenom proto abyste mu řekli,že ho máte rádi nebo tak něco.Pokud chci něco takového někomu sdělit řeknu mu to osobně a ne takhle v televizi a mnohdy i trapným způsobem s nedostatečnou slovní zásobou - lidi čtěte a nečumte pořád na telku.Jedna hvězda za snahu a docela zábavné návraty. ()

Attta

všechny recenze uživatele

Naivní Esterka s trapnými situacemi, které většinou nastanou a vidí je celé publikum a ta hrstka národa, co se na takovej senilní pořad dívá. Tenhle pořad je asi nejpodivnější pořad, který znám. Nevím proč někoho zajimají rodinné mindráky ostatních (většinou totálních ztroskotanců). Hrůza pohledět. Jediný plus je na tom to, když někomu opravdu pomůžou a to, že se u těch nejtrapnějších shledání opravdu dá zasmát. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Ty bláho, já vždycky viděl jenom kousek, a to ještě jen tak na půl oka zrovna když jsem se oblíkal před cestou do hospody, ale pokaždý jsem se královsky bavil. :-) To je prostě kultovní záležitost! Esterka, Ondra, tklivá hudba... paráda. :-) Topino, ty necito, kdyby k tobě Ondra přišel, těžko ho budeš skopávat ze schodů, když se k tobě nedozvoní! :-))) ()

Galerie (31)

Zajímavosti (5)

  • Moderátorka pořadu Ester Janečková prozradila, že musela značně omezit jízdy MHD, protože se jí neustále někdo ptal na jednotlivé příběhy, nebo se chtěl svěřit se svým. (Olík)

Reklama

Reklama