foto

Ondřej Kavan

  • nar. 3.4.1978 (42 let)
    České Budějovice, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Vysoká hra (TV film)
2019 Ve jménu Republiky! (studentský film)
2018 Modrá četa (studentský film)
Rašín (TV film)
Svázaná (studentský film)
2016 Bezva ženská na krku
Scavengers
Zločin v Polné (TV film)
2015 Burácení
Jan Hus (TV film)
2014 Polda (studentský film)
2013 Bývala jsi taková… (studentský film)
2009 Smyčka (TV film)
2008 10 způsobů lásky (TV film)
Vy nám taky, šéfe!
1999 Polojasno (TV film)

TV seriály

2020 Slunečná (TV seriál)
Krysí král (E30)
Lež, zrada a tajemství (E29)
2019 Linka (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Krejzovi (TV seriál)
Láska je láska (S02E27)
Lidské bingo (S02E25)
2018 Inspektor Max (TV seriál)
Obraz (E08)
Dáma a Král (TV seriál)
Křidýlko, stehýnko nebo vražda (S03E07)
Specialisté (TV seriál)
Duel (S03E15)
Zloději (S02E30)
Polda (TV seriál)
Šikana (S03E07)
Jed v srdci (S03E06)
Ve jménu otce (S03E02)
další epizody (4)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Znamení lyry - 2. část (E08)
Znamení lyry - 1. část (E07)
Specialisté (TV seriál)
Nehoda (S02E14)
Janova láska (S02E03)
Temný Kraj (TV seriál)
Pekelníci pokračování (S01E08)
Pekelníci (S01E07)
Hříšníci pokračování (S01E06)
Doktorka Kellerová (TV seriál)
Rozvod (S02E09)
Mordparta (TV seriál)
Krev (S02E07)
Polda (TV seriál)
Vyhazovy s. r. o. (S02E08)
2016 Drazí sousedé (TV seriál)
Tajný projekt (E10)
Vyhánění nevěsty (E09)
Za humny je vlk (E08)
další epizody (8)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Matka (S01E18)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Mrtvý v řece (S01E05)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Vražda s odpuštěním (E08)
Bez hranic (TV seriál)
Heat (S03E08)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Výlety a úlety (S02E16)
Nezájem (S02E15)
Hledání ztraceného vztahu (S02E14)
další epizody (7)
2011 Aféry (TV seriál)
Až do dna (E03)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Manželský kosočtverec (S01E11)
Ošklivka Katka (TV seriál)
Soukromé pasti (TV seriál)
Tři do páru (S01E10)
Černá sanitka (TV seriál)
Zhulenci a policajti (E13)
2007 Světla pasáže (TV seriál)
Trapasy (TV seriál)
2006 Pakárna (TV seriál)
2005 Bazén (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)

Dokumentární

2016 Obchodník s deštěm (TV film)