foto

Ondřej Kavan

  • nar. 3.4.1978 (39 let)
    České Budějovice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bezva ženská na krku
Zločin v Polné (TV film)
2015 Burácení
Jan Hus (TV film)
2014 Polda (studentský film)
2013 Bývala jsi taková… (studentský film)
2009 Smyčka (TV film)
2008 Vy nám taky, šéfe!
10 způsobů lásky (TV film)
1999 Polojasno

TV seriály

2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Znamení lyry - 2. část (E08)
Znamení lyry - 1. část (E07)
Specialisté (TV seriál)
Nehoda (S02E14)
Janova láska (S02E03)
Temný Kraj (TV seriál)
Pekelníci pokračování (E08)
Pekelníci (E07)
Hříšníci pokračování (E06)
Doktorka Kellerová (TV seriál)
Rozvod (S02E09)
Mordparta (TV seriál)
Krev (S02E07)
2016 Drazí sousedé (TV seriál)
Tajný projekt (E10)
Vyhánění nevěsty (E09)
Za humny je vlk (E08)
další epizody (8)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Matka (S01E18)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Mrtvý v řece (S01E05)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Vražda s odpuštěním (E08)
Bez hranic (TV seriál)
Heat (S03E08)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Výlety a úlety (S02E16)
Nezájem (S02E15)
Hledání ztraceného vztahu (S02E14)
další epizody (7)
2011 Aféry (TV seriál)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Manželský kosočtverec (S01E11)
Ošklivka Katka (TV seriál)
Soukromé pasti (TV seriál)
2007 Světla pasáže (TV seriál)
Trapasy (TV seriál)
2006 Pakárna (TV seriál)
2005 Bazén (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)

Dokumentární

2016 Obchodník s deštěm (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

2016 Na cestě po saském Harzu (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace