Reklama

Reklama

Obsahy(1)

“Pokusím se být normální,” slibuje dvanáctiletý Ace Ventura, Jr. To by bylo v pořádku, kdyby být normální pro něj neznamenalo hledat ztracené voříšky, unesené kočičky a zmizelé krokodýly a na každém kroku přitom vytvářet neuvěřitelný chaos. Jaký otec, takový syn - být zvířecím detektivem má Ace prostě v povaze! A když je ze ZOO ukradeno pandí mládě a jeho matka je podezřelou číslo jedna, náš malý hrdina vyráží do akce, aby očistil rodinné jméno. Když se Ace Ventura, Jr. (Josh Flitter - Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu a Kněz je poděs) spojí s odvážnou sousedovic Laurou (Emma Lockhart) a s outsiderovským hračičkou A-Plusem (Austin Rogers), aby případ vyřešili, je z tohoto rodinná zábava nové generace a bláznivě zmatené komické “panda-monium”. Jste připraveni se smát? Tááááák jo, Ace - Ace Jr. - se ujímá případu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (115)

Snape14

všechny recenze uživatele

No to snad není pravda! Někteří tvůrci(v tomto případě spíš patvůrci) zkrátka dostanou úžasný nápad, že natočí pokračování známého filmu. Jenže ono to není tak, jak by si představovali, zvlášť, když do hlavní role obsadí ohavného kluka, který nemá s původním hlavním hrdinou vůbec nic společného. Nikdy jsem neviděla a ani vidět nechci, pokud nechci mít zkažené celý den. ()

coscarelli odpad!

všechny recenze uživatele

Rakovinotvorna nevtipna a priam dovolim si tvrdit trapna fraška´, snaziaca sa skoro scenarom miast moje citlive bunky,ale nedam si sliapat po hlave. Snaha o hviezdu zlyhava vo vsetkych kategoriaćh, smyka sa, pada a pada. Som poriadkumilovny , preto vypukleho Acea hadzem do smeti, za to ze som trpel nielen ja, ale aj zvierata tam hrajuce. Verim ze si o tom myslia svoje. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

V rokoch 1994 a 1995 boli natočené dve časti bláznivej komédie o svojráznom zvieracom detektívovi Ace Venturovi. Tohto podivného týpka vtedy nezabudnuteľným spôsobom stvárnil Jim Carrey. Boli to hodne populárne snímky. Po štrnástich rokoch nejakí ambiciózni blbci kúpili licenciu na meno Ace Ventura a natočili debilnú detskú komédiu. Ace Ventura Junior. Už len ten nápad je dostatočne zhovadilý, ale režisérovi Davidovi M. Evansovi sa podarilo dokonale skurviť aj všetko ostatné. Absolutným vrcholom tejto kopy hnoja je malý, tučný Josh Flitter. Tak netaletované a škaredé decko som ešte asi ani nevidel hrať vo filme. Kde ho vyhrabali? Z tohto vyžratého pašíka herec nikdy nebude. Ďalší odpad! ()

CiPR 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jestli je to vtip, nebo další pokračování legendární série : Ace Ventura. Je mi to úpřimně líto, na tento film jsem se jako fanoušek Ace Ventury těšil a nyní cítím více než jen smutek a zklamání. Tento film se ani zdaleka nepřibližuje tomu "ejsovi", kterého jsme měli možnost vidět v předešlích filmech, kde ho zahrál úžasný Jim Carrey. Celý film je nudný, až na pár vtipných scén, kterých je filmu strašně málo, Je to smůla, že musím dát tak dobrému jménu tak malé hodnocení. 15%. ()

Vulturesman odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby se film jmenoval jen „Zvířecí detektiv junior“ a nijak by nenaznačoval pokračování Ace Ventury v čele s Jimem Carrey, asi bych ten film ani neviděl. Ale po zhruba 30 minutách nejde hodnotit jinak než jako odpad! Je to jen urážka předchozí tvorby stejně jako Sám doma 6, 7, 8 nebo kolik to má vůbec pokračování. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama