Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (225)

akisha 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem relativní zábavu, ale byla to dost nuda. Dylan Walsch ještě svou roli uhrál docela dobře, ale jinak není na tom filmu nic zajímavýho nebo výraznýho, hlavně pokud stejně od prvních sekund je další vývoj příběhu všem jasnej. Tudíž sledujeme jen to, co všichni čekáme a navíc přesně tím způsobem, jakej čekáme. Vlastně by se dalo říct, že si u toho filmu stačí přečíst obsah a film už ani není třeba sledovat. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Spíše televizní záležitost, ale to nebylo nijak na škodu, protože i tak se jedná o celkem solidní thriller. Otčím sice ničím nepřekvapí a patří do škatulky "klišé jako kráva", ale v žádném případě nenudí a své si odvedli i herci. Dylan Walsh jako otčím byl parchant na svém místě, Penn Bagdley působil sympaticky a na Amber Hear d v plavkách je pohled jako........no.........jako na Amber Heard v plavkách. Trochu mi vadila postava matky v podání Sely Ward, protože se chovala jako tupá nána. Na druhou stranu láska je mocná čarodějka, takže co já vim, jak se ženská po čtyřicítce chová, když se zblázní do chlapa. Suma sumárum slušná práce. 70% ()

Reklama

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Jedná se o psychologický thriller o muži týrající členy rodiny, do které se přiženil. Příběh je zvláštní právě sledováním oné postavy ne jako zločince, ale jako chorobného člověka. Navenek je klidný a zcela vyrovnaný, ale v sobě dusí běsy a nevyrovnanost. Jeho nevlastní syn sice na něm uvidí jistý nesoulad, ale svým chováním bohužel jeho agresivitu spíše vyvolá. Dějství se vyvíjí klidně a nespěchajícím tempem a to až do finále. Tento film jako dost povedený remake vůbec ale vůbec není špatný. Napětí nechybělo a herecké obsazení bylo na jedničku (Penn Badgley & Amber Heard). Horor to není zcela určitě, ale nemění to nic na tom, že je to dobrá podívaná. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mnozí tento film označují za remake stejnojmenného filmu z roku 1987, ale ve skutečnosti tomu zas až tak není. Jde spíše o další volné pokračování, které ovšem viditelně kopíruje určité scény i dialogy všech tří předcházejících dílů. Dylan Walsh není v žádném případě tak kvalitní herec jako Terry, ale své role se ujal docela dobře. Tím hlavním tahounem filmu ovšem nebyl o tom žádná. Jeho psychické výlevy byly těžko uvěřitelné a snadno bylo rozpoznatelné, že občas musí vnitřně svádět tvrdý boj, aby vypadal věrohodně což mu dle mého názoru ne vždy šlo. Asi největším problémem tohohle filmu je snadno předvídatelný děj. Po třech předcházejících dílech už divák dopředu tuší o čem film bude a sleduje jen další bláznivou rodinku, která do svého domu přijme během krátké chvíle zcela neznámého muže. Jako další mínus bych označil lehkou nudnost vraždících scén. Přestože ve filmu umře postav hned několik, tak divák neuvidí žádný pořádný odvaz, který by mu nahrnul adrenalin do žil. Pokud tedy nepočítám to trapné dušení jedné důchodkyně. On měl vlastně David vůbec nějak rád jenom obyčejné dušení. V konečném hodnocení budu možná trochu přísný, ale jelikož jsem dal původnímu snímku 60%, tak tady musím ještě ubrat. Rozhodně jsem se tady neodvázal tak jako kdysi u psychopatického běsnění Terryho O´Quinna. 510 ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Nudný a zbytečný remake. Jedna hvězda je za úvodní scénu, podle které se dal očekávat prima zážitek, další jedna za to, že jsem neusnul i v pozdních večerních hodinách. Celou dobu se tam nic neděje, ani finále mě příliš neprobralo z limbu. Pokud nejste fanda originálu, tak to klidně vypusťte a zvolte třeba Disturbii, která se točí kolem něčeho podobnýho, ale má úplně jiný grády. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Scéna, ve které David (Dylan Walsh) strhne sprchový závěs poté, co je bodnut do krku, je odkazem na film Psycho (1960). (henrycruel)
  • Film byl natáčen v Los Angeles, Santa Claritě a Sony Pictures Studios. (henrycruel)
  • Videohra, kterou hrajou Michael (Penn Badgley) a Sean (Braeden Lemasters), se jmenuje "Burnout Paradise". (henrycruel)

Reklama

Reklama