Reklama

Reklama

Peter Klaven (Paul Rudd) je úspěšný realitní makléř, který se zasnoubí s dívkou svých snů Zooey (Rashida Jonesová). K velkému zděšení však zjistí, že nemá žádného blízkého kamaráda, který by mu mohl jít za svědka. A tak se pustí do pátrání po opravdovém příteli. Po řadě bizarních a ponižujících setkání Peter potká Sydneyho Fifea (Jason Segel), šarmantního a zábavného chlapíka, s nímž si okamžitě padne do oka. Ale čím více se oba naprosto odlišní muži sbližují, tím více trpí vztah Petera a Zooey. Peter je nakonec nucen volit mezi svou snoubenkou a novým nejlepším přítelem v příběhu, který se tak stává komickou úvahou na téma, jaký je skutečný význam přátelství. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (416)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nějak nefunguje. A to jsem si původně myslel, že se mi to na 100% bude líbit. Myslel jsem, že to bude něco jako Pařba ve Vegas, ale to jsem se teda pořádně splet. Ústřední dvojice mi nepřišla ani zábavná, ani sympatická. Spíš mi připadali jako dva teplouši. Jít s kámošem na procházku po pláži se psem a pak si u něho v garáži pokecat o tom, kdy jsem si ho naposledy vyhonil, to mi teda nepřipadá zrovna moc normální. Jinak na začátku bylo pár povedenejch vtipů, při kterejch jsem se občas zasmál, ale asi tak od půlky jsem se už jenom nudil a odpočítával minuty do konce. O přiblblym happy endu nemá ani cenu psát, protože jsem stejně nic jinýho nečekal. Za první polovinu bych dal 3 hvězdy, za druhou tak 1. 40% ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Opět další bromance a opět se povedla. Jenže z počátku jsem měl s filmem problémy. Nějak mě to nechytlo. Teprve až se na scéně objevil Jason Segel a já si mohl vychutnávat hlášku za hláškou. A to mi vynahradilo začátek filmu hledání kámoše. Přestože se oba znají jen krátce, tak prožívají tolik dobrodružství o kterým si někteří můžem nechat jen zdát. V podstatě se jedná o takovou dlouhodobou pánskou jízdu před svatbou. Jenže kámoši zůstávají i po ní a bavit se můžeme dál, jen s jistými manželskými omezeními. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pistol Petea čekal nelehký úkol, rychle někde zchrastit fungl nového nejlepšího kámoše. Tento pomalu nadlický úkol se samozřejmě podaří a na scénu se nám dostává dost svérázná postavička Sydneyho, kterého si určitě s chutí střihnul Jason Segel. I Love You, Man myslím mluví dost přesvědčivě řečí chlapů. Náš nejlepší kámoš je totiž něco co přetrvá na věky a každý jej potřebujeme. 60% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pohodová zábava s příjemným obsazením, Jason Segel si tu tentokrát střihnul trošku jinačí roli než obvykle, Paul Rudd mi zase přestává vadit a tady byl celkem sympaťák + vyfasoval za přítelkyni rozhodně hodně milou Rashidu Jones, navíc v menších rolích se tu objeví i Jaime Pressly, jak jinak než jako tradičně neustále nasraná fúrie a dokonce i bejvalej kulturistickej soupeř Arnolda - Lou Farrigno. Možná to neni nějak extra vtipný, ale tu a tam se podařil i nějakej ten lepší fórek, i když nic u čeho by se člověk nějak vyloženě zasmál, ale bavil sem se rozhodně dobře ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Já se výtečně bavila. Tenhle náhled do chlapáckého světa se mi vážně líbil. Když se chlap zaměří na přítelkyně a poztrácí přátele. Kde je najít? Nemohla jsem se vynadívat na Andyho Samberga. Při moderování MTV MA 2009 jsem si ho zamilovala a tady mu ta role dokonale sedla. Jeho linka příběhu s homosexuální tématikou příjemně pobavila, přišlo mi, že nebyla jen trapně zneužívaná. Milé. A Jasona Segela nejde nemilovat. 75% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Hudební skupina Rush, oblíbená u hrdinů tohoto filmu, kteří navštívili v jedné scéně jejich koncert, skutečně sehrála asi hodinový koncert pro filmový štáb, herce a skalní fanoušky, kteří se o tomto vystoupení dozvěděli na internetu a v rádiu. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)
  • Bilboard s Peterem (Paul Rudd) v posteli vznikl ze skutečné fotky Paula Rudda zveřejněné v časopise Rolling Stones v r. 2006. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)
  • Přezdívka "Pistole Pete", kterou Sydney (Jason Segel) pojmenoval Petera (Paul Rudd) je odkazem na Petera "Pistoli" Maraviche, bývalého skvělého basketbalistu a nejlepšího vysokoškolského střelce státu Louisiana všech dob. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)

Reklama

Reklama