Reklama

Reklama

VOD (1)

Oblíbený pořad Jak se staví sen – zajímavé, často i nečekané bytové proměny a lidské osudy, které nejsou jako z románů se šťastným koncem. Diváci mohou sledovat zajímavé proměny bydlení. Nejde však jen o interiér, ale také o změnu zažitých stereotypů, nebo dokonce o změnu životních postojů. V každé epizodě se seznámíme s jednou rodinou, která sní o lepším bydlení. A právě jejich sen se stává výzvou pro dvojici designérů. Ti pak musejí během pouhých několika dnů proměnit staré a nefunkční bydlení v domov snů. Ale když k tomu rodině leckdy nestačily celé roky, budou to vůbec designéři schopni zvládnout za tak krátkou dobu? Pojďte stavět sny! (TV Prima)

(více)

Recenze (140)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prve serie s Cejnarom boli neskutocne zabavne a prerabky izieb boli vzdy zaujimave aj ked mi stylom nie vzdy sadli. Proste taka standardna relacia o prestavbe jednotlivych miestnosti okorenena zabavnym humorom. Bohuzial akonahle nastupila ako moderatorka Nergesova, tak sa dost vyrazne zmenil cely format a ja som vydrzal sledovat len jeen diel. V skratke by sa to dalo premenovat na Modre z neba stavia sen. Proste namiesto humorneho pristupu sa zacalo citovo vydierat. Namiesto obycajnych ludi, ktori si nevedeli poradit s prestavbou sa zacali vyberat kripli, chudaci alebo aspon smrtelne nemocni bez prijmu. Stopaz sa dvojnasobne natiahla, aby sme si v prvej polovici mohli poplakat nad ich smutnym osudom a potom sa na chvilu ukazala aj samotna prestavba behom ktorej sa neustale muselo pripominat ako sa ti chudaci budu mat konecne dobre. Na podobnom principe nedavno spustila relaciu Šťastný domov aj Markiza. Evidentne si tento pristup svojho divaka najde. Ale ja som nasraty, ze mi dojebali moju oblubenu zabavnu relaciu. Z toho citovo vydierackeho pristupu sa mi chce zvracat. Stare serie su za 4* a nove za odpad. ()

Elisebah 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavé pozorovat, jak se někomu mění bydlení. Je sice fajn, že to tvůrci obyvatelům toho kterého bytu předělají zadarmo, ale mě by asi vadilo, že nemůžu říct ani fň jak bych co chtěla. Viděla jsem jednou jeden díl, ale ten byl zrovna na můj vkus krapet nepovedený. Předělávali kuchyň, Udělali jí výrazně žlutou se sytě fialovou a ke stolu dali každou židli jinou. Tak tohle bych doma opravdu nechtěla ani zadarmo. ()

Reklama

zuzza11 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím už co to bylo za díl, jak bába "no konečně jste tady, potřebovala bych přesně tuto kuchyň, jádro a tuto ložnici jo? Díky". Strašně mě tento pořad začal rozčilovat, je tolik maminek v tísni bez střechy nad hlavou, néé oni vyberou zazobané důchodce nebo lidi co maj doma pouze nevymalované, ale dva syny s funkčními končetinami... Už jen začněte zvelebovat rozbité domy v Chánově a je to. Hnus velebnosti. (hlavně ty díly s Kubelkovou) ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Cejnar je takový sympaťák, že nebýt jeho, tak jdu s hodnocením na 1 hvězdičku. Jinak samotný pořad je v zásadě docela zajímavý a pro někoho i inspirativní. Mě osobně se akorát moc nelíbí, že za každou cenu to musí být výrazné a moderní. Já totiž moc nevyznávám futuristický styl, ale radši pořádný kus kvalitního dřeva a jemné barvy. Takže teda někdy opravdu žasnu nad tím, co ti ´´dizajnéři´´ vymyslí za hrůzu. V tom bych teda bydlet nechtěl :-D ()

Smerfetka88 

všechny recenze uživatele

Tak když jsem dala pořadu Bydlení je hra 3*, musím dát tomuhle pouze 2*. Nápad se mi i líbí (přestože není původní, jak jsem se zde dočetla) a celkově mám ráda pořady týkající se bydlení a designu. Co se už se mi líbí míň, je konečné zpracování. Mnohdy je to zařízené hodně stroze, neútulně a zároveň neskutečně přepatlaně. Zdá se mi, že designéři neberou v potaz věk ani celkovou osobu toho, kdo v tom má bydlet a je to všechno jako přes kopírák. Co mě však irituje mnohem víc, tak je ničení všech těch starých věcí. To, že je něco starší a už ne zcela moderní pro mě není důvod k ničení. Házet skříně z okna, rozbíjet starou pohovku, ničit nádobí.....jsem přesvědčena, že by ty věci ještě posloužily jinde. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Na proměnu bývá většinou jen velmi málo času. V rámci „bleskové proměny“ má DECO tým od začátku do bytu jen 36 hodin! (TheMaker)
  • Nejdražší proměna stála 850 000 Kč. (M.B)
  • Za 10 let vysílání bylo natočeno celkem 15 sérií s 217 díly. (M.B)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno