Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 2

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (CinemArt)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (305)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Jedna se již o třetí kousek ze série Kung Fu Pandy. První příběh nám nabídl origin dračího bojovníka, druhý díl nám nabídl objevení jeho původu a třetí díl nás dovadí k jeho poslední (zatím?) cestě. Animace je čistá dokonalost. Všechny lístky a zvířata jsou dokonale nainamována. Hudba od Hanse Zimmera je dokonalá především hlavní motiv hlavního záporáka Kaia. Je to prostě opět skvělý animovaný film a i když je pro mně teď asi nejslabší z celé trilogie tak je velmi kvalitní a uvidíme jestli se opravdu dočkáme té šestidilné série. A když už jsme u toho teprve na konci trojky vám dojde jak je všechno hezky propojené od prvního dílu. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Príbehom tretia panda moc divákov neoslnila. Vtipy boli tiež po ôsmich rokoch už dosť ošúchané. Niet sa čomu diviť, že Poa poznáme ako obnosené topánky. Veď sa s ním stretávame prakticky denne. Čím však tento krát vynikol bola bombastickosť bojových scén a hlavne, dobre orientované posolstvo filmu, dávať a nie brať. To je cesta, ktorá nás vedie k osvieteniu. Tým si tretie vystúpenie Poa vyslúžilo aj moje nadštandardné hodnotenie. ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování Kung Fu jízdy s pandou bylo pro mne v celku očekávaným počinem. Nějak jsem si od toho sliboval stejně mazáckej a super nářez jako ve dvojce. Bohužel jsem byl zklamán. Třetí díl disponuje tím, že tak nějak kopíruje vtipy a hlášky z minulých dílů a příběh je už tak ohraný až to bolí. Mistr kung-fu Hoffman ukáže Blackovi něco co neumí a je naprosto jasné, že s tím porazí dalšího soka na konci. Kai kromě toho nemá skoro žádný charakter a není to ani nějak super padouch. Ta slepice ze dvojky byla evil. Kai sice sbírá nějaký čičiči, ale skoro nikdo ho nemůže brát vážně jako protivníka. Jediné charisma mu dodával Simmons. Třetí díl mne upřímně dost zklamal. Čekal jsem, že se budu bavit stejně, ne-li lépe než u předchozích dílů, ale místo toho jsem dostal stále se opakující džouky a situace. Čtyřku neočekávám a ani nechci. Trojka je ještě nějak důstojný rozloučení s Po a jeho světem. Děkuji za překrásných osm let... ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Je to o tolik lepší, než předešlé dva díly a to hlavně tím, že zde je prostě záporák, co byl zlej, je zlý a nadále hodlá být i zlým. V jedničce, Tai Lungovi bylo něco slíbeno a pak mu byl ukázán prostředníček, takže jeho reakce byla adekvátní. Ve dvojce šli tvůrci ještě o kus dál, kdy Shenovi bylo řečeno, "jednou tě panda zabije". Jako a co očekávali, že udělá ? Podle mně se zachoval normálně a jednal instinktivně, každý by se tak zachoval. Takže Kai tady fakt díky, byť pod tím hlasem se skrýval J.K. Simmons a ten prostě nemá obličej, hrát nějakého šílence, však tady jeho hlas fungoval výborně. Sice ubylo akce, jen dvě větší, ale tvůrci radši dali přednost příběhu a postavám, což je logicky lepší. Protože Po pak ze sebe nemusí dělat kreténa, jak mu neustále něco padá na hlavu a nebo jak někam padá, takže je fajn že i od tohle tvůrci upustili. A to shledání v pandí vesnici, bylo fakt dojemný, tady nelze nic vyčíst. Je teda fakt, že to jde hodně rodinou cestou, ale to ať si každý vezme jako klad nebo zápor. Navíc neni tady žádné trapné žárlení, dokazovaní něčeho a podobné věci, sice je tu morální ponaučení, ale to je teď prostě všude a tady to celkem funguje. Navíc se mi hrozně moc líbila hudba, když nastupoval Kai na scénu, nebylo to žádné ching chong, ling long, ting tong a jelikož nedokážu na tomhle animáku najít chybu, tak se nelze divit mému hodnocení. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Rozhodně není zvykem, aby i třetí díl jakékoliv filmové série držel kvalitativně nastavenou laťku prvního dílu. Třetí drobrodružství Poa je v podstatě pořád stejně zábavné jako předchozí dva filmy, ikdyž oproti jiným animákům je přeci jen trochu znát, že pořád cílí o něco více na dětské publikum než na to dospělejší. I přesto bych byl rád, kdybych se za nějakou tu dobu mohl s touto nesourodou zvířecí bandou opět potkat ve čtvrtém pokračování. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Ve filmu je použita nová technologie, která kombinuje 2D a 3D animaci inspirovanou starověkými čínskými svitky (především slavným panoramatickým svitkem Svátek čching-ming na řece), které připomínají animovaný obraz. Technologie využívá grafický charakter 2D stylizovaného materiálu, ale převedeného do počítačem vygenerovaného 3D prostředí. (Zdroj: CinemArt)
  • Renderovací proces na Kung Fu Pandě 3 celkově zabral 60 milionů hodin - proces, během kterého v počítači vzniká obraz podle 2D nebo 3D modelů. U prvního filmu to trvalo 20 milionů hodin a u druhého 50 milionů. (Zdroj: CinemArt)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama