Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 3

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (CinemArt)

(více)

Videa (28)

Trailer 3

Recenze (305)

Adasin 

všechny recenze uživatele

Teda, oproti předchozím dílům slušný pokles. Předchozí díly mě pořád baví, nemám problém se na ně podívat znova, ale trojku už znovu vidět nechci. Oproti předchozím dílům má hrozně slabý příběh - prostě se objeví ultra záporák, který přemůže všechny mistry a jenom Po ho může zastavit - jo, bylo to tady už v jedničce, ale ta byla zábavnější a měla i něco do sebe, navíc Tai Lung byl mnohem lepší a sympatičtější záporák než Kai. I ostatní postavy měly víc prostoru. Ve dvojce byl taktéž zajímavý záporák a řešila se Poova minulost. Poova minulost se řeší i tady, ale kromě setkání Poa s pravým otcem a dalšími pandami nic moc. Ani vtipy už nefungují a já si přála, aby už Po konečně "dospěl." Animace je sice pořád hezká, jenže ani akční scény mě už nebavily. Velké zklamání, trilogii měli zakončit podstatně lépe. P.S.: Oproti předchozím dílům se zhoršil i český dabing (vím, že některé změny byly bohužel nutné, ale noví dabéři několika postav byli celkem mimo). 5/10 ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Film není vůbec zlý, ale upřímně žádná sláva to také není. Je to rozhodně horší než předchozí dva filmy. Příběh mi přišel docela děsnej. Ty vtipy jsou dělaný na jedno brdo. Většinou jde o komolení jmen a využívání roztomilosti některých postaviček, ale sem tam se objeví nějaký opravdu "wtf" moment, kterému se prostě budete muset zasmát, ať už chcete nebo ne. Jinak víceméně všechno jsme viděli už v předchozích filmech a skutečně vás vůbec nic nepřekvapí, až na ty zmíněné "wtf" momenty. Lidem, kterým se líbili předchozí filmy, by se mohlo líbit i tohle. Špatné to totiž rozhodně není, ale dobré vlastně také ne. Slabší 3* 50% ()

Reklama

Bordoshut 

všechny recenze uživatele

Recenze na animák Kung Fu Panda 3: Asi to bude znít hloupě po vší té kritice, kterou ode mě schytal druhý díl, ale trojka se mi vážně líbila. Částečně za to asi můžou osobní důvody, prostě ten film zrovna padl na úrodnou půdu. Každopádně po nanicovaté dvojce přinesl do světa Kung Fu svěží vánek – už jen tím, že lehce kopíruje jedničku a nutí Poua, aby se zase naučil něco nového na poražení záporáka (vnitřní klid z dvojky mezi to nepočítám; jednak mi přijde, že ho hned zase ztratil, druhak to není něco, o co se musíte pracně snažit). Popravdě jsem tomuhle animovanému snímku málem dal 5*, nebýt jednoho logického lapsu, triviálního designu zelených záporáků a soubojů s nimi a možnosti odejít ze světa mrtvých zpět do světa živých, kterou třetí díl představil – jaký smysl by pak měla samotná smrt? K tomu lapsu: poslední vesnička pandů leží kdesi v horách a nikdo 1) neví o její existenci a 2) neví o jejím umístění. Tygřice však bez jakýchkoliv ukázaných problémů vesnici najde a doručí Pouovi svitek pojednávající o Kaiovi. To se dá vykládat dvěma způsoby. A) tygřice je nějakým způsobem vystopovala – nic takového jsme však neviděli, takže s touto možností nelze počítat; nebo B) tygřice věděla, kde vesnička pandů leží, přestože to má být tajné. Tím se dostáváme k logickému lapsu. Jestliže tygřice, a případně ještě kdokoliv jiný z Kung Fu spolku, věděla, že se v horách nachází poslední skrytá vesnice pandů a zároveň věděla, že Pou přišel o svou matku a pochází pravděpodobně z pandí vesnice – proč mu to proboha neřekla? A v tomhle se film brodí ještě dál, protože i záhadný padouch Kai (500 let po smrti!!!) nějakým způsobem ví, kde se poslední pandí vesnička založená doslova před pár desátkami let (poté, co zlý páv z dvojky vyhladil tu předchozí, kde se Pou narodil) nachází. Tohle Kung Fu Pandě 3 neodpustím a musím prostě jít o 1* dolů, ovšem nic to nemění na tom, že jsem si sledování trojky náramně užil, možná dokonce i víc než jedničky, protože tam člověk tak trochu předvídá, jak to dopadne, zatímco tady člověk sice tuší, kdo asi vyhraje, ale nezná předem přesný způsobem vítězství. Tentokrát si tvůrci dali obzvlášť záležet s překrásnou animací prostředí, jednak prostředí malebné pandí vesnice, jednak například... no, ehm, cesty do ní. Škoda, že se tohle nedá říct o většině Kung Fu soubojů. Líbí se mi, jak záporák bojuje uvolněně, jakoby s nadhledem, ale jakmile přijdou na řadu jeho "nohsledi" je to bída bídoucí. A ten zelený design fakt nežeru. Slyšel jsem, že se snad plánuje čtyřka, nedivil bych se, ale ani neradoval – třetí pandou už by to mohlo skončit. Everybody was Kung Fu fighting...! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Neodvážím se dát snímku odpad, protože by mě určitě některý z 6 fanoušků zbil. Vtípky jsou ze všech stran sypány s pořádnou kadencí, ale málokterý se opravdu uchytí. Příběh bych určitě shledal z celé trilogie nejslabším, kdybych si byl býval příběh předešlých dvou dílů pamatoval a mohl tak s něčím srovnávat. Pandímu hrdinovi přibylo pár pandích rodinných příslušníků, kteří byli sice absolutní fešáci a fešandy, ale nějak mě nebavili. Bohužel je to celé brutálně cílené na dětské diváctvo a já jsem už delší dobu velký kluk. Celkem se mi zamlouvaly horské scenérie a špatná nebyla ani hudba Hanse Zimmera, od kterého jsme ale snad všichni zvyklí na mnohem epičtější skladby. Není vůbec překvapující, že jak na scénáři, tak i na režii, se musela podílet hned dvojice lidí. Přeci jen stvořit takový filmový skvost je určitě neskutečná fuška. Nezbývá než pevně doufat, že nás nehodlá dvojice režisérů mučit čtvrtým pokračováním. Viděno metodou 3, 2, 1, teraz, která je sice magnetem na špatné filmy, ale jinak je zcela bezvadňoučká! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po slabej dvojke, ktora prakticky nemala ziadny pribeh sa tvorcovia zamysleli a zapracovali na scenari. Trojka je dost podobna jednotke. Ale kvalitativne je predsalen slabsia. Mozno aj kvôli tomu, ze znova napodobnit to iste sa dobre neda. Zapletka znova viac vyuziva kung-fu klise. Oblubene postavy Sifu a Poovho otca, s ktorymi ma Po velmi vtipne dialogy, maju konecne zase poriadny priestor. Slabsi mi pripadal hlavne zaporak. Bol dost nevyrazny a par vtipov na to, ze ho nikto nepozna to nezachani. Na bitkach je pekne, ze im znova predchadza zabavny trening a nasledne su v nich jednotlive natrenovane chvaty pekne vyuzite. Takisto sa mi paci, ze sa nadviaze na niektore dejove linie z predoslych dielov a tato cast celu trilogiu poriadne uzatvori. Dalsie diely snad nebudu. Mam tusenie, ze by boli rovnako zbytocne ako dvojka, z ktorej by sa dal zostrihat 5 minutovy flashback do tohto dielu a inak je uplne zbytocna. 6/10. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Pokaždé, když se objeví Kai, hraje v pozadí instrumentální verze písně „I'm So Sorry“ od kapely Imagine Dragons. (veverrka11)
  • Než se chopila režijních otěží na druhém a třetím filmu, Yuh Nelsonová pracovala jako vedoucí akčních scén a snivých sekvencí na prvním díle Kung Fu Pandy (2008). (Zdroj: CinemArt)
  • Když se Po setká na konci s nefritovými bojovníky, zmíní se, že všichni zezelenali až na kundlanku, která byla zelená ještě před proměnou. Zmiji, která byla také zelená ještě před uvězněním, už nezmínil. (Agressor69)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama