Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 2

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (306)

stitch7 

všechny recenze uživatele

/// Potřetí skoro to samé, snad jen o něco dětinštější. To občas vedlo k vtípkům, příběh tím ovšem spíše trpěl. Byl nesoustředěný a hloupoučký. Po i tentokrát není po většinu filmu k užitku, aby si ke konci zázračně osvojil dovednost, se kterou porazí záporáka. I ten je oproti minule slabší, a i když mi pozměněná instrumentálka písně od Imagine Dragons nejdřív udělala radost, ke konci už šla docela na nervy. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Třetí díl Kung Fu Pandy je oproti dvojce vtipnější, akčnější a příběhově ne tolik plochý. Opět je zde charismatický záporák, který si jde tvrdě za svým. Na scéně se objeví i další pandy, které se ve filmu postaraly o největší porci zábavy, takže za ně zvedám palec nahoru. Tvůrci se opět neubránili několika trochu hloupě vypadajícím scénám, nicméně i tak se trojka drží nad průměrem. Zkrátka vizuálně zřejmě nejpůsobivější část pandí trilogie, u které si člověk i přes to množství akce pěkně oddychne. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Moudrost čínských mudrců, knedlíčky, pandy, kudlanka, humor, svižné tempo, hlášky. Stále to tam je. A stále to u mě funguje na výbornou i když to není tak dobré jako dvojka, a tak originální jako jednička. I tak je to akčnější než Velká čínská zeď, svižnější a zábavnější než většina animáků v přilehlém i vzdáleném okolí a navíc až po okraj naplněné tím dokonale romantizujícím pohledem na Čínu, její tradice i historii. ()

Metal Lord 

všechny recenze uživatele

Po sice nepotřebovala pokračování, za mě však spokojenost. Ano, je to sice nastavovaná kaše, ale stále povedenější, než byla taková Univerzita pro příšerky. Jen škoda, že si na tom ději nedali trošku víc záležet. Občas jsem trošku detailista....proto když se hlavní hrdinové dozvědí, že jsou všichni mistři poraženi (hromada papíru), člověk by čekal, že jich bude opravdu hromada, jenže na konci se kromě 5ky a Sifua objeví jen nějakých 5 dalších bojovníků......pro někoho zbytečnost, pro mě detail, který kdyby byl trošku líp zapracován, dal bych tu 5*, od které to není daleko. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Príbehom tretia panda moc divákov neoslnila. Vtipy boli tiež po ôsmich rokoch už dosť ošúchané. Niet sa čomu diviť, že Poa poznáme ako obnosené topánky. Veď sa s ním stretávame prakticky denne. Čím však tento krát vynikol bola bombastickosť bojových scén a hlavne, dobre orientované posolstvo filmu, dávať a nie brať. To je cesta, ktorá nás vedie k osvieteniu. Tým si tretie vystúpenie Poa vyslúžilo aj moje nadštandardné hodnotenie. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Střihačka Clare Knight se během natáčení prvního dílu Kung Fu Pandy (2008) seznámila, zasnoubila a provdala za svého muže, herce Wayne Knighta, který ztvárnil jednu z postav. Během Kung Fu Pandy 2 (2011) porodila svého syna (jehož hlas byl použitý pro Poa jako mládě) a nyní se její manžel i syn ujali hlasových rolí v Kung Fu Pandě 3. (Zdroj: CinemArt)
  • Premiéra filmu se nejprve přesunula z 18. března 2016 na 23. prosince 2015. Avšak poté, co byla na stejný den potvrzena premiéra Star Wars: The Force Awakens (2015), se uvedení do kin přesunulo zpátky na původní datum. (ManOfPhoenix)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama