Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 2

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (CinemArt)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (305)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem to nečekal. Poova třetí filmová adventura hravě válcuje o 5 let starší dvojku a natěsno dýchá na záda velkolepé jednotce z již pradávného roku 2008. Trvalo mi celé dva roky, než jsem se ke třetímu Kung Fu Pandovi dostal a mám chuť si nafackovat za to, že mi to zabralo takovou dobu. Pravděpodobně poslední animák ze soudku dračích bojovníků mi nabídl veškeré aspekty, které má milý rodinný animovaný snímek obsahovat. Bavil jsem se, dojímal se, kochal se autentickými exteriéry Číny, které se animačně dosti podařily přiblížit reálným zátiším středočínských hor. Zajímavé překvapení na konec pandí trilogie! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Občas jsem si kladl otázky proč vznikají v některých hlavně animovaných sériích další pokračování. Odpověď jsem dostal včera na moviezone.cz, protože studiím nejde ani tak o film, jako spíše především o různé předměty spojené se sérií. Takže scénaristi spíchnou další příběh za 10 minutek. Překvapivě náš Po zjistí že jeho otec není husa, ale panda. Takže 3. díl je o pandách. Pandy se válejí, pandy skáčou, hopsají, oplácávající se... Panda je všude kam se člověk podívá. Jenže je potřeba mít v tomhle akčňáku i záporáka, takže se vymyslí týpek s nadpřirozenými schopnostmi, které se na konci musí naučit i náš chlupatý hrdina, aby vyhrál....dobře, chápu že je tenhle film vlastně pro děti. Takže 50% ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Rozhodně není zvykem, aby i třetí díl jakékoliv filmové série držel kvalitativně nastavenou laťku prvního dílu. Třetí drobrodružství Poa je v podstatě pořád stejně zábavné jako předchozí dva filmy, ikdyž oproti jiným animákům je přeci jen trochu znát, že pořád cílí o něco více na dětské publikum než na to dospělejší. I přesto bych byl rád, kdybych se za nějakou tu dobu mohl s touto nesourodou zvířecí bandou opět potkat ve čtvrtém pokračování. ()

Metal Lord 

všechny recenze uživatele

Po sice nepotřebovala pokračování, za mě však spokojenost. Ano, je to sice nastavovaná kaše, ale stále povedenější, než byla taková Univerzita pro příšerky. Jen škoda, že si na tom ději nedali trošku víc záležet. Občas jsem trošku detailista....proto když se hlavní hrdinové dozvědí, že jsou všichni mistři poraženi (hromada papíru), člověk by čekal, že jich bude opravdu hromada, jenže na konci se kromě 5ky a Sifua objeví jen nějakých 5 dalších bojovníků......pro někoho zbytečnost, pro mě detail, který kdyby byl trošku líp zapracován, dal bych tu 5*, od které to není daleko. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Po je panda, ktorú nemôžete nemilovať. Je s ním kopec srandy a akcie a navyše má vždy dosť premakaných súperov medzi ktorých patrí aj Kai. Kai je jeden z najnebezpečnejších súperov veľkej päťky lebo má schopnosť zbierať chi všetkých majstrov a premeniť ich na monštrá bojujúce pod jeho vlajkou. Ak ho chce Po poraziť musí nájsť svoje korene a objaviť pravdu o svojej minulosti. Po zisťuje že nie je na tento boj sám a rozbieha vynikajúce dobrodružstvo nie iba pre najmenších divákov. 88% ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Kvôli tvorbe pandej dediny filmári navštívili Čínu. Kľúčová bola návšteva hory Qingcheng. Práve tu sa zrodil taoizmus a nachádza sa tu známa pandia rezervácia. Pohľad, ktorý sa vám naskytne, keď Po a Li dorazia do dedinky a hmla sa rozplynie, je veľmi vernou kópiou zážitku pri návšteve rezervácie na hore Qingcheng. (martin1m2)
  • Renderovací proces na Kung Fu Pandě 3 celkově zabral 60 milionů hodin - proces, během kterého v počítači vzniká obraz podle 2D nebo 3D modelů. U prvního filmu to trvalo 20 milionů hodin a u druhého 50 milionů. (Zdroj: CinemArt)
  • Než se chopila režijních otěží na druhém a třetím filmu, Yuh Nelsonová pracovala jako vedoucí akčních scén a snivých sekvencí na prvním díle Kung Fu Pandy (2008). (Zdroj: CinemArt)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama