Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (258)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Paulovi a Meryl Morganovým se daří vše na co sáhnou - oba mají prosperující firmy, vydělávají spoustu peněz. Co jim ale úplně nefunguje, je manželské soužití - to se jim rozpadá. Jednoho dne se ale společně stanou svědky zákeřné vraždy, a FBI je oba umístí do programu na ochranu svědků. Společně jsou přestěhováni do malého městečka ve Wyomingu, kde vystupují za fungující manželský pár na dovolené. Nebude to jednoduché, ale budou se muset naučit spolu znovu žít.. Jasně, na tomto filmu není nic originálního, a už od prvních minut je naprosto jasné, jak to bude pokračovat a jak vše skončí, ale to mi tentokrát ani moc nevadilo - možná je to tím, že mám slabost pro Sarah Jessicu Parker, a i když už není nejmladší, stejně jsem jí přál, ať jí to s Hughem vyjde. Naopak role Paula Morgana v podání Hugha Granta se moc nepovedla, bylo vidět, že se H. Grant s rolí trochu trápí (aby ne, když musel podstupovat takové blbosti jako "útěk před medvědem"). Ale jak jsem již psal, docela příjemně jsem se pobavil, takže s klidným srdcem ty 3* dám... ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Mám docela rád filmy,kdy si městem zhejčkaný lidičky zvykaj na život na venkově.Většinou to přináší vtipný situace.Jenže v tomhle filmu toho vtipnýho moc neni,a co se týče S.J.Parker(ový),tak ta byla tak hysterická a trapná,že byla až na zabití.Trošku to v rámci možností zachraňuje H.Grant,kterej snad špatně hrát neumí a pak ta zápletka,takže nakonec film Ten průměr zaslouží,i když s odřenejma ušima.60%. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Typický příklad toho, jak se nemá točit romantická komedie. Když nemáte žádný příběh ani dobrý nápad a všem co vám zbylo jsou několikrát provařená klišé a nesympatické postavy, tak z toho nic kloudného nevznikne. Marc Lawrence je navíc totální rutinér, takže se tady neobjeví opravdu nic co by se dalo nějak pochválit. Mezi hlavní dvojicí to vůbec nefunguje, chemie je nulová. Navíc jsou ty postavy tak otravné a nesympatické, že jim budete spíš přát, aby je sežral ten digitální medvěd, než aby se daly dohromady. Sarah Jessica Parker je stále nesnesitelná a Hugh Grantovi tohle xté hraní stále stejné role už prostě nežeru. Chudák Sam Elliott, ten jediný vypadá drsně všude a v každém věku. ()

made1 

všechny recenze uživatele

Tak tady venkov dokonale nakopal městu zadek... Opravdu, věřte mi, opravdu jsem se těšila na tuto komedii, i přes většinu místních komentářů, ale tahle dvojce byla stejně nešťastná jako Vince Vaughn a Reese Witherspoon ve filmu Čtvery Vánoce. Věřila jsem jim akorát na začátku, když se fakt nemuseli. Chtělo by to víc akce a propříště nedovolit Grantovi americké filmy, protože tam je sice pořád stejně vtipný, ale nefunguje to dohromady s tím ostatním. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Omlouvám se, nerada bych sem tahala osobní problémy, ale v tuto chvíli nepřipadá v úvahu, že bych zbytek života strávila se svým manželem." Rozpadá se vám manželství? Tak si nechte od správných chlapců z FBI zorganizovat zájezd z New Yorku do vidlákova zvaného Ray ve Wyomingu. Je tam sice nesnesitelný klid, čistý vzduch bude ničit vaše zamořené plíce, komunikační technologie vám nebudou dostupné, ale za dohledu zvídavých medvědů se zase dá bez problémů vzkřísit umírající vztah. Já mám snímky tohoto typu rád, při uvolněné zábavě jsem ochoten odpustit i nedostatek invence a dětinským protestem proti zdejšímu lakomému udílení hvězdiček jsem dokonce plánoval přihodit ještě jednu hvězdu nad plán, ale tak moc jsem se zase nebavil. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Režisér Marc Lawrence napsal i scénář. (M.B)
  • Filmové kopie byli poslány do kin pod kódovým označením "High Stakes". (c.tucker)

Reklama

Reklama