Reklama

Reklama

Extrakt

  • Česko Výtažek (více)
Trailer 2

Hrdina americké komedie Joel (Jason Bateman) je vlastníkem firmy, která získává výtažky z rostlin. Zdá se, že už brzy vydělá slušné peníze, ale pak se na něho začne valit jedna katastrofa za druhou. Nejprve se jeden z jeho zaměstnanců nešťastnou náhodou vážně zraní, poté Joel zjistí, že s věrností jeho ženy je to na pováženou, další problémy se zaměstnanci na sebe také nenechají dlouho čekat, zvlášť když se na něho zaměří právník (Ben Affleck). A to vše znamená, že jeho plánovaný poklidný život je v ohrožení, takže je potřeba s tím něco udělat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (152)

zimi 

všechny recenze uživatele

Jo to měla být komedie, tak to jsem nevěděl, ale všechny moje operace byly vtipnější! Čemu jsme se měli smát? To by mě zajímalo, varlatům, nevěře, no tak to byla prča!!!!! Většinou se vciťujeme do postavy hlavního hrdiny a tak mi moc do smíchu nebylo a jestli si myslíte, že to skončilo dobře, tak naopak!!! Vše při starém a zas bude trpět, už to nikdy nechci vidět, nechápu ty herce, jak v tom mohli hrát. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Takové zmatené spojení několika příběhů do jedné ne zcela celistvé linie. I tak ale může vzniknout zajímavá komedie s několika dobrými vtípky. Co je ale jednoznačně největším tahákem filmu jsou herci- Mila Kunis je svou krásou dokonalá, ať už hraje cokoliv (škoda, že tady nedostala více prostoru), Jason Bateman působil, jakoby hrál sám sebe (role mu vážně skvěle sedla) a s Benem Affleckem jsem se takto nebavil už dlouho. Celkově je to komedie, která nijak neprorazí, ale na zpříjemnění nudného odpoledne/večera je jako dělaná. ()

Reklama

Luukec 

všechny recenze uživatele

Na této komedii? mě převapilo jenom jedno.. Jak moc podobný je Ben Affleck Adamovi Sandlerovi.. Kdybych si nepřečetl kdo tam hraje tak bych si myslel, že tam hraje druhý jmenovaný. Jinak mi tento film přišel jako těžký podprůměr a spíše než smích to vyvolávalo jenom takové chvilkové pobavení, což je u komedie škoda. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Příjde mi že, multižánrový Mike Judge ztrácí mimo animovaný svět půdu pod nohama a při práci s živými herci značně tápe. Extrakt (říkejme tomu komedie), během téměř hodiny a půl nenabídne vůbec nic. Děj, postavy a vůbec všechno okolo by se vešlo do jedné půlhodinové epizody Tatíka hilla a celkově by jim to tam i více slušelo. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

už viem, prečo po tejto "komédii" - inak pomerne hviezdne obsadenej a režírovanej nie úplne neznámym a nešikovným beavis&buttheaďákom judge-om - neštekol ani ten najprašivejší pes: pretože je o ničom, slabá, prázdna a nudná! jediný, ale naozaj jediný svetlý moment čo do humoru, deja, scenára, bol (spoiler) "prekvapivý" zvrat so susedom v závere filmu. a jediný svetlý moment celkovo bolo fakt asi celkom sympatické a zbytočne dobré obsadenie: krásne mila kunis s kristen wiig a sympatický bateman so simmonsom, ktorým kontrovali trtkovskí collins jr. s vyfičaným affleckom... inak hrôza, sotva 2 hviezdičky za snahu... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Jako součást reklamní kampaně jezdil Ben Affleck na tour po různých městech. Začal ve Vancouveru 20. srpna 2009 a skončil 14. září v Los Angeles. (Cheeker)

Reklama

Reklama