Reklama

Reklama

Extrakt

  • Česko Výtažek (více)
Trailer 2

Hrdina americké komedie Joel (Jason Bateman) je vlastníkem firmy, která získává výtažky z rostlin. Zdá se, že už brzy vydělá slušné peníze, ale pak se na něho začne valit jedna katastrofa za druhou. Nejprve se jeden z jeho zaměstnanců nešťastnou náhodou vážně zraní, poté Joel zjistí, že s věrností jeho ženy je to na pováženou, další problémy se zaměstnanci na sebe také nenechají dlouho čekat, zvlášť když se na něho zaměří právník (Ben Affleck). A to vše znamená, že jeho plánovaný poklidný život je v ohrožení, takže je potřeba s tím něco udělat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (152)

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Milá a klidná komedie o šéfovi malé fabriky na maloměstě, který má najednou mraky problémů v práci i v soukromém životě. Film táhnou Jason Bateman a Kristen Wiig, kterým není co vytknout. Clifton Collins Jr., David Koechner a Mila Kunis ve vedlejších rolích zdatně pomáhají, zato Ben Affleck se touto rolí asi chlubit nebude. V podstatě na filmu není nic extra výjimečného, ale jako celek má výbornou atmosféru a dobré herecké výkony. Příjemný film na nějaký dlouhý sváteční večer, kdy oceníte pohodu a dobré konce. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Takové zmatené spojení několika příběhů do jedné ne zcela celistvé linie. I tak ale může vzniknout zajímavá komedie s několika dobrými vtípky. Co je ale jednoznačně největším tahákem filmu jsou herci- Mila Kunis je svou krásou dokonalá, ať už hraje cokoliv (škoda, že tady nedostala více prostoru), Jason Bateman působil, jakoby hrál sám sebe (role mu vážně skvěle sedla) a s Benem Affleckem jsem se takto nebavil už dlouho. Celkově je to komedie, která nijak neprorazí, ale na zpříjemnění nudného odpoledne/večera je jako dělaná. ()

Reklama

bartias 

všechny recenze uživatele

Nenechte se napálit lákavým trailerem. Extract je jenom veskrze průměrná komedie, která všechny nejlepší vtipy vypálí v první čtvrt hodině a pak už se nezmůže na nic, co by stálo za řeč. Ne že by zbytek byl špatný, je akorát nijaký a rozpačité rozuzlení vyznívá do ztracena. Nebo spíše nevyznívá vůbec. Ani Ben Affleck schovaný v malé roličce pod vlasatou parukou nestojí za řeč. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Vcelku sklamanie. Ako nie je to zlý film. Ale čakal som viac zábavy, viac vtipných situácií. Po komentoch som čakal viac od Afflecka. Nemám voči nemu predsudky ako mnohý. Napríklad daredevil mi prišiel ako dorbý film. Avšak tu ma Ben nepotešil. A vlastne nikto (možno až na Milu Kunis:-D). Priemer. Hrubý priemer. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodová komedie, která ze začátku navodí dojem takovýho toho typickýho příběhu podvodnice - ňouma a dál už by to pak mělo být jasný, ale tak nějak jaksi se tvůrci asi pokusili o inovaci, ale sám za sebe teda nemůžu říct, že bych v tom viděl nějaký pozitivum, sice sem neviděl podobnej příběhu už postý, ale zároveň film tak trochu postrádá kompaktnost a celkově vtipnost a příběh bohužel vyšumí do ztracena bez pořádnýho vyvrcholení. Ale co se tomuhle filmu teda nedá upřít, tak to je naprosto skvělej a zarostlej Ben Affleck, kterýho jsem málem nepoznal ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo převážně v americkém státě Kalifornie ve městě Santa Clarita v srpnu roku 2008. (Terva)

Reklama

Reklama