Reklama

Reklama

David Norris je stoupající politická hvězda. Nejmladší senátor v historii má reálné šance dostat se do kongresu. Vše však zhatí aféra z jeho studentských let, která se záhadně provalí těsně před volbami. Jde na pánské toalety, kde si chce připravit proslov poraženého. Potká zde krásnou ženu Elise, do které se na první pohled zamiluje. Věří, že to je láska na celý život. Z tohoto omylu ho však vyvedou podivní pánové, kteří se mu představí jako správci jeho osudu a sdělí mu, že s ním mají úplně jiné plány a že jeho vztah s Elise mezi ně rozhodně nepatří. Tato organizace řídí život každého z nás a pro Davida naplánovala kariéru, která končí možná až v Oválné pracovně Bílého domu. Jenže to by musel nechat Elise na pokoji, což se Davidovi nechce. Pokud se David rozhodne odchýlit se od jejich plánů, budou se správci osudu velice zlobit a udělají všechno pro to, aby se David do jimi nalinkovaných kolejí okamžitě vrátil. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (1 433)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Ty vole, masakr! A konečně mi po několika měsících zase film sednul a já si ho skvěle užil. Neskutečně příjemně na mě působily oba ústřední reaktanty David a Elise, bouchalo to mezi nimi třeskutě. Svižné, romantické, osudové, příjemné, co víc si přát?? Jen houšť a víc takových kousků, protože třeba rok 2012 stál filmově (jak říká Les Grossman) za velký hovno s majonézou... 50 miliónů dolarů(rozpočet)/128 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Sráči z adjustment byra si konečně vybrali svou daň. Připravili mě o 101 minuta života, které jsem mohl věnovat studii jaderné fyziky a na základě tohoto osudového zvratu pak mohl roku 2016 nastoupit v CERNu a konečně rozštěpit foton. Ale co naplat, že? Filip Kejdyk ještě nikdy nebyl tak romantický. A utahaný. Za pochvalu stojí ale fakt, že si jistě každý dosadil za předsedu Boha a za správce anděly, ale tím, že ví, že je to právě od Kejdyka, musí si říct, že je za tím nějaká tajná organizace s mimozemskou technologií. Jen škoda, že to zůstalo právě s tímto otazníkem, že tvůrci neprozradili více a soustředili se jen na tu lásku. ()

Reklama

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.1/10] | me: No, čo ja viem... Zaujímavý motív sa nám pred očami mení v romantickú hollywoodsku šťastnú rozprávku o princovi, princezne a naplnení ich vzájomnej nezničiteľnej lásky. Až taký gýčový happyend som teda nečakal. Určite sa táto pútavá myšlienka mohla vyvinúť inak, pretože priebeh filmu nasvedčoval rôznorodým možnostiam a zvratom. Originálna téma, zaujímavý priebeh, veľmi ošúchaný záver. (...dole z kopca). ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Většina lidí mluví o milém překvapení, já ale na The Adjustment Bureau sázel jako na černého koně začátku roku, takže výsledný 70% dojem zůstal mírně za mým očekáváním. Každopádně je to film ve všech směrech příjemný, úsměvný a hravý. Nastíněná mytologie pánů v klobouku působí zajímavě, býval bych se rád podíval trochu víc do hloubky - třeba na úkor té retro zamilované linie o muži v problémech a ženě, která neví. Ale to jen tak zbytečně kriticky plkám - The Adjustment Bureau funguje jako romantická sci-fi / fantasy jednohubka bezvadně, tak proč něco namítat. Škoda jen toho závěru, kde se to všechno vyřeší až příliš hladce. Na debut bez debat povedené. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

SF, který se hodí spíš pro romantickej večer než pro nastolování otázek o životě, vesmíru a vůbec. Pokud se to umí, proč něco namítat a George Nolfi svůj debut rozhodně zvládl. Málokdy postavám tu lásku a přitažlivost věřim tak moc jako tady. Emily Blunt je ve filmu naprosto křehce krásná, což jen přispívá k uvěřitelnosti romantického nádechu příběhu. Díky kontrole osudu, retro nádechu, kloboukům a romantický lince se člověk nemůže ubránit určitýmu srovnání s filmem Dark City, ale jde vlastně o takovej protipól, protože tam je důraz kladenej přesně opačně hlavně na SF stránku a romantika je jen doplněk. Vážně taková příjemná SF pohádka. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (28)

  • Mená troch zástupcov úradu sú Thompson, Richardson a Harry; je to slovná hračka na mená Tom, Dick a Harry, ktoré sa bežne používajú na označenie anonymných ľudí. (Arsenal83)

Související novinky

Greengrass kašle na Bournea

Greengrass kašle na Bournea

03.12.2009

Nejdřív se říkalo, že Paul Greengass a Matt Damon jsou plní entusiasmu, pokud jde o čtvrtou akci „agenta bez minulosti“. Pak ale šly dobré vztahy Greengrasse a studia Universal do kompostu. Důvod?… (více)

Hvězdné nábory i útěky

Hvězdné nábory i útěky

19.07.2009

Máme pro vás spoustu castingových novinek, tak se nezdržujme úvodními řečmi a přejděme rovnou k věci. Robert De Niro si prý zahraje v Rodriguezově krváku Machete, jehož natáčení startuje už 29.… (více)

Reklama

Reklama