Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britská televizní show vysílaná televizí ITV. Soutěží zde zpěváci, tanečníci, komici a další umělci, kteří předvádějí různé úkony a snaží se získat podporu diváků a poroty. Vítěz dostane 100.000 liber a má příležitost se ukázat na akci "Royal Variety Performance" před členy královské rodiny včetně královny. (dEst28)

Recenze (68)

Toka 

všechny recenze uživatele

Zábavné, udivující, dechberoucí, srdceryvná reality-show... Simon se s ničím nepáře, ty jeho sarkasmy a hezky se koukalo, když se mu někdo fakt líbil, jak dycky mrknul. Amanda.. kdo by to byl řekl, že je jí 40, ten její úsměv je prostě boží! Pierc mezi tyhle dva přináší racionální složku. Dva moderátoři Ant a Dec před stage tomu dodávaj supr atmosféru a jsou třešnička na dortu. Málem bych zapoměl zmínit více než PERFEKTNÍ soundtrack, hudbu tam zvolili fakt suprově. Sem zvědav, jak to bude vypadat tady u nás v česku, ale obávám se, že tomuhle to nebude sahat ani po paty. Jinak někteří talenti.. Klobouk dolů. ()

Hovado 

všechny recenze uživatele

Nejlepší talentová show na světě s nejlepší porotou, která našla mnoho zajímavých lidí, kteří by bez show zůstali skryti světu. A navíc ji provází duo ultra-sympatických moderátorů. ()

dEst28 

všechny recenze uživatele

Nemohl jsem jinak než 5*. Viděl jsem všechny řady a pokaždé mě to velmi bavilo hlavně díky 3 porotcům a dvoum velmi oblíbeným fanouškům Newcastlu, který provázejí pořadem a řikají si Ant & Dec. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Kam se hrabe trapná Superstar a X-Faktor. U nás to je přehlídka dementů, v Británii je to přehlídka lidí s velkým talentem, kde se nejenom jedná o zpěv. ()

Jerris008 

všechny recenze uživatele

Amanda je krásná, Piers objektivní a svůj a sarkastický Simon je přesně můj šálek čaje. Po shlédnutí první série musím říct, že České (Česko-Slovenské) předělávky je jen slabý odvárek. Musím vyzdvihnout především to, že narozdíl od nás to Britští producenti neprotahují na nespočet dílů, aby vytahali z hlasujících lidí peníze a ze soutěžících duši a také se mi líbí, že konkurz, kde vybírají postupující do dalšího kola, je odehráván živě před publikem. I když publikum je občas až moc živé, adeptům na talent Británie dávají dost nahlas najevo, co si myslí (ať je to pozitivní či negativní), ale skvělý výběr poroty a moderátorů to zcela převálcuje a dělá z toho celýho skvělou šou. ()

rob_troy 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě že v Británii je všechno zase lepší. Každej to ví. Tak proč se česko snaží tohle napodobit a vyrovnat se tomu? Ostuda. ()

lmc 

všechny recenze uživatele

Ultimátní porota a velice zábavný pořad se skvělou režií a střihem - jasných 5 a jasná závislost:) ()

AdrianaLarman 

všechny recenze uživatele

Ze všech Got Talent soutěží, mě ta Britská bavila suveréně nejvíc. :-D...Simon Cowell v roli nekompromisního porotce by se nedal nahradit. :) ()

Wau 

všechny recenze uživatele

Neco me vzdy dostane, nadseni, ta radost, ze tam dotycny je, porotci na me pusobi klidne, asi se vyhnou i trapnym poznamkam, je to show jak ma byt. Nekdy me to dostane doslova brutalne, jako 68leta rockerka, ktera to tam poradne vybalila, mozna i proto, ze jsem stara vyzobana kukurice, jak mi tu bylo kdysi receno :-D. protoze byt takovahle v jejim veku, jestli si ten smrnc a tempo udrzim, tak by to bylo ok :-) .. nevim, zda sem pujde vlozit link, protoze mne to prislo BOZI. https://www.youtube.com/watch?v=LO6OaR5PK_w ()

MaxQ69 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle se říká talentová soutěž. Maximální úroveň soutěžících, porotců, moderátorů a vůbec celého pořadu. V rámci talentových show TOP! 100%. ()

Reklama

Reklama