Reklama

Reklama

Do Měsíce narazil ničivý asteroid a způsobil obrovskou explozi skal a sutin. O několik dní později se začaly na Zemi objevovat neobvyklé přírodní jevy. Zprvu překrásná podívaná na největší roj meteoritů za posledních 10 000 let je totiž předzvěstí nadcházející katastrofální srážky Měsíce a Země. Nejlepší světoví vědci Alex Kittner (David James Elliott - TV seriál JAG) a Maddie Rhodes (Natasha Henstridge - Mutant) mají přesně 39 dní na to, aby odklonili dráhu Měsíce nebo Země, jinak celé lidstvo vyhyne. Ve vedlejší roli filmu se představuje James Cromwell (W., Zelená míle). Souboj s časem začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Co pořád máte? Viděli jste Mc Laudovy dcery ??? Tak nepište, žer tohle je odpad. Při hrozbě shlédnutí dalšího dílu Mc Laudovek se Vám tohle může zdát jako dobrý nápad jak příjemně strávit večer .... :-))) .... no nic, Natasha je pravda za zenitem, ale celý film jsem vzpomínal na Mutanta - to ta jedna hvězdička navíc. A že je to blbina ? .- no vždyť to je za pár doláčů, tak co můžete čekat. ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

"Měsíc se srazí se Zemí" ... "A co bude se Zemí?" ptá se pan prezident. God bless America pokud jí šéfujou takoví...lidé. Vlastně je to vypovídající hodnota celého snímku. Jo a Dejve, sice bojuješ se stejnou odvahou a statečností v soudní síni i mimo ni, ale přeci jemom se radši se drž utoho soudu. Takhle si jenom ničíš pověst. 2/10 za ty malinkaté fragmenty uchjázející pc grafiky ()

Reklama

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Moje očekávání to dokonce předčilo! Jasně, logika je zde postavená na hlavu, ale už jste někdy viděli film s vesmírnou tématikou, který by dával stoprocentně smysl? Odstřelování vesmírných objektů je pak klasickou záchrannou metodou. Co se scénáře týče, je mnohem méně klišoidní než u většiny hollywoodských veleděl a když si promítání rozdělíte na dvě části, dá se to v pohodě zvládnout. Sice neříkám, že to potřebuju vidět znova, ale do odpadu bych Vesmírnou explozi rozhodne neházela. ()

haffen odpad!

všechny recenze uživatele

Ja uz chytam vyrazky z tych koprodukcnych Americko-Nemeckych zvastov ktore sa tocia ako na beziacom pase a nase televizie ich s radostou davaju ako celovecerne trhaky. Tolke pavedecke bludy, priserne dialogy pisane hadam detskou rukou, otrasna kamera, odpovedajuce efekty... a to vsetko doplnene plejadou "uzasnych" hercov ktorym dominuje David James Elliott s tym jeho blbeckovskym pohladom prepiteho prechlastaneho marihuane holdujuceho individua, ktoreho mimika je pribuzna naspidovanej vevericke. Ohladne trpaslikov... pani tvorci by si mali co to precitat o tychto hviezdach. Ako fanusik astronomie sa nejdem rozpisovat. Bolo by to na hodiny a tento mega blud mi za to nestoji. Ale co sa budem co rozculovat. Radsej vypnut tv a pozerat sa do blba. Bude to prinosnejsie... Tomuto paskvilu davam "odpad!" (5%). ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle: Nebudu hodnotit. Obsazení je sympatické, zvláště pak James Cromwell a David "sebrali mi stíhačku, teď jsem v NASA" James Elliott. Triky jsou na TV pěkné, nenudí to a zatím mi nic výrazně nevadilo, tak si pěkně počkám na druhý díl a uvidíme… Po druhém díle: No ty vole. V porovnání s tímhle, by si první díl zasloužil Oscara, protože tolik nelogických věcí pohromadě, jen tak nenajdete. Např. (nebudu psát, že to je spoiler, ale je to spoiler! :-)) měsíc se rozpadne na dva kusy, jenže ani jeden z nich nikam nepadá a normálně jsou oba na obloze a vše je prý v pořádku a v normě?! Ty jo… Fakt jsem čekal, kdy se tam ještě objeví Chuck Norris, to by alespoň mělo nějaký smysl, na rozdíl od tohohle! A pokud první díl měl alespoň nějaké slušné triky, tak tady asi objevili novou verzi Adobe Photoshopu, jinak si neumím vysvětlit tu sekvenci s lodí (to mě přímo uhodilo do očí!) Dvě velmi nejisté hvězdy… ()

Galerie (37)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kanadské Britské Kolumbii a v německém Berlíně. (Terva)
  • Po celý děj je měsíc nelogicky v úplňku. (L_Johnny)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno