Reklama

Reklama

Lenny, Eric, Kurt, Marcus a Rob jsou staří kamarádi a bývalí spoluhráči ze školního basketbalového týmu, kteří se po třiceti letech setkají na pohřbu jejich milovaného trenéra zvaného Klakson. Z Lennyho je úspěšný hollywoodský agent se sexy ženou, která je úspěšná módní návrhářka, a třemi neskutečně rozmazlenými dětmi, vychovávanými asijskou chůvou, kterou Lenny ze strachu před přáteli představuje jako výměnnou studentku. Obtloustlý Eric má diktátorskou dceru, čtyřletého syna, který je neustále kojený, psa s ochrnutými hlasivkami a předstírá, že je spolumajitelem úspěšné firmy se zahradním nábytkem. Kurt je zase snaživým a nedoceňovaným mužem v domácnosti, který očekává třetí přírůstek do rodiny. Má příšernou tchyni, která s nimi žije. Marcus má problémy s pitím a jako jediný je starý bezdětný mládenec. A mrňavý Rob se oženil s o dost starší hippie ženou, kterou bezmezně miluje, zároveň má s předchozími partnerkami dvě překrásné, vysoké, dospělé dcery a třetí dceru, která je mu podobná. Po trenérově pohřbu se pětice přátel přesune i s rodinami do velké chaty u jezera, kde slavili v roce 1978 své první basketbalové vítězství. Pánové vzpomínají na šťastné chvíle, připomínají si roky ve školních lavicích a postupně objevují, že stárnout neznamená pokaždé dospět, že v každém muži navždy zůstane kus dítěte a dospělost je taková, jakou si ji člověk udělá. Také se jim podaří spravit si vztahy s dětmi i manželkami a sehrát odvetný basketbalový zápas s dávnými rivaly z dětství se zapojením svých dětí, čímž si urovnají dávnou křivdu. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (851)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Teď už opravdu nelze přehlédnout sestup Adama Sandlera. Kde jsou časy Kliků, 50 x a stále ... nebo Kurzů sebeovládání. V poslední době si vzal Sandlera pod režisérskou taktovku Dennis Dugan výsledek se k mé spokojenosti ne a ne dostavit. Nenadchnul mě ani Chuck s Larrym ani Zohan. Postrádám prostě více vtipných situací. Machři se sice snaží místy tvářit dospěle anebo alespoň výchovně. Ale ty scény, které dokáží rozesmát prostě nenacházím. Humor je dosti fekální, nic s čím bychom se ve spojení se Sandlerem nedočkali, tady se na něj sází ovšem až moc.PS: Když si vzpomenu na nějakou vtipnou scénku tak ji sem určitě napíšu :) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Co bylo v první půlce zábavné, je v té druhé už ohrané. Pestré obsazení, sem tam hlášky, co uhodí hřebíček na hlavičku, ale celé je to zabalené v podprůměrné, k trapnostem se schylující, dějové taškařici. Co se týče Sandlera (nebo Dugana?), který mě Zohanem na dlouhou dobu otrávil, pobavilo mě jeho letošní Zkus mě rozesmát o mnoho více. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Tým Sv. Marka z roku 1978 byl jediný trenérův tým s mistrovským titulem .....teď jsou trochu starší, mají děti, ženy a pár kil navíc...... Jo, a trenér je mrtvej.... Nejsem bezbřehým milovníkem filmů s A Sandlerem (a už vůbec ne R.Schneiderem!), a jsem rád, že se to (skoro) celé nese bez výraznějších fekálních vtípků (i když R.Schneider.... no to je jedno..). Jedná se tu spíš o nenáročný druh humoru, všichni dělají věci, které vypadají dobře a je u nich veselo. Chata, aquapark, pohřeb – baví mě sledovat jak si to opravdu užívají! (I S. Buscemi se svými 2 minutami!) Jsou tu věci, které v Miláně nenajdete! Ano, přiznávám, měl jsem upito. A taky mám kámoše, se kterýma se vídám občas (a stojí to zato!). Možná se tu 4* stydím dát jen proto, abych nesklouzl v žebříčku pochybné zábavy moc nízko. Jsem srab! Ale dlouho mě nic tak nepobavilo jako ŠÍPOVÁ RULETA! Tečka. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Dozvím se, co bych si mohl koupit, kdybych režíroval E.T. 2.) Dlouho jsem se nezpumprdlíkoval. 3.) Přemýšlím, zdali psa utratit nebo mu dát podvázat hlasivky. 4.) Zdá se mi divný, že ne každá dcera se podaří. 5.) Mám kromě hlasivek všechno na steroidech. PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Grown Ups není vyloženě špatný film. Má dobré obsazení i poměrně dost slušných (rozuměj vtipných) momentů. Ovšem obrovskou slabinou tohoto výtvoru je, že nepřináší nic, ale vůbec nic nového. Všechno jsme už viděli a to v několika různých variacích. Co v mých očích této komedii hodně ublížilo, bylo obsazení Steva Buscemiho (momentálně excelujícího v hlavní roli seriálu z produkce HBO) do nejstupidnější role celého příběhu a to už je, co se týče tohoto stylu komedií, co říct. Osobně nepochopim, proč herec jeho formátu skočil po takovém štěku a budu se na to snažit co nejrychleji zapomenout... 40% ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Ukázkové komediální peklíčko, v němž se stokrát recyklované frky vyváří v neexistujícím příběhu, jehož absenci má zakrývat skutečnost, že jde o kamarádskou slezinu, na nichž se vlastně nic pořádného neděje. Což v Sandlerově mimózním podání vypadá zhruba tak, že se děj hodinu a půl kouskuje na více či méně (cca 2) stupidní epizody, ve kterých se kromě kojení čtyřletých dětí, ojíždění babiček nad hrobem a uctívání sex appealu Salmy Hayek většinou jen padá nevtipně na držku. Jinak řečeno: Film, ve kterém vám Rob Schneider přijde "normální" a na rozdíl od ostatních alespoň trochu vtipný, nemůže být dobrý. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (35)

  • Vedúci štúdia neboli nadšení správami, že do filmu bude obsadená Salma Hayek (Roxanne) a na stretnutí navrhli Adamovi Sandlerovi (Lenny Feder), aby pokračovali v hľadaní, kým sa im nepodarí získať „menej etnickú“ herečku. Sandler im potom povedal, že Hayek už túto rolu ponúkol a ona ju prijala, pričom dodal, že nebude uvažovať o opätovnom obsadení roly a varoval ich, aby svoj návrh už neopakovali. (Arsenal83)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 162 milionů amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 271,5 mil. (NIRO)
  • Adam Sandler (Lenny Feder), jehož postava v tomto filmu pracuje jako agent v Hollywoodu, telefonuje na začátku filmu s osobou jménem Sandy ohledně pracovních záležitostí. V roce 2017 si však Sandler zahrál postavy Sandyho Wexlera, který má shodou okolností velmi podobné povolání, ve stejnojmenném filmu. Je tedy teoreticky možné, že telefonuje s postavou, kterou si později sám zahrál. (slipknotfan)

Reklama

Reklama