Reklama

Reklama

Marni na střední škole zažívala peklo. Dnes je z ní úspěšná kariéristka, ale vzpomínky na příkoří, které jí způsobovala oblíbená roztleskávačka Joanna, ji stále zalévají studeným potem. Marni si cestou domů na svatbu svého bratra Willa k velkému zděšení uvědomí, že se brzy stane švagrovou své úhlavní nepřítelkyně, která ji kdysi ponižovala před zraky všech spolužáků. A zjevně se učila od těch nejlepších, protože když byla na střední Marniina máma, musela snášet úplně stejné zacházení od Joanniny tety. Teď, když z nich má být jedna rodina, se Marni i její matka ze všech sil snaží nechat minulost minulostí. Na staré zášti se ale těžko zapomíná. A tak ještě než se rozezní svatební zvony, budou mít tyhle odvěké rivalky pár nových pikantních historek pro svá vnoučata. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (224)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Rozjuchanost až na prvním místě aneb i když máte hodně skvělý casting (Kirsten, Sigourney, Jamie, Odette, Betty) tak to neznamená, že z toho bude taky skvělá komedie. You Again se snaží být originální, ale to se podaří až těsně před koncem, kdy se střetne ta nejstarší generace - do té doby je to jen ukázkově nalajnovaná blbovinka, u které se sem tam pousmějete, ale spíše si budete říkat, jestli jsou na tom herecká esa typu Sigourney či Jamie tak špatně, aby braly i takovéhle role. Potěšilo mě cameo The Rocka, toho jsem ve filmu opravdu nečekal a Patricka Duffyho. Za dámskou část obsazení dávám většinu svého hodnocení, zbytek za poměrně slušně hláškujícího malého bratra - 50 %. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda tenhle styl komedií , které nejsou prakticky vtipné a mají být jen milé , rozkošné a úsměvné z pohádkovým koncem . Člověk na to kouká a nakonec zjistí , že z filmu nemá prakticky žádné dojmy , protože celý film je zaměřovaný na velmi mladé a naivní publikum . Taková milá rodiná sračka . FILMOVÁ VÝZVA 2015 od Tonach ()

Reklama

Dadel 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem si pustil jen proto, abych se ujistil, že jsem o nic nepřišel, když jsem nešel na premiéru. No a přišel jsem skutečně pouze o (pod)průměrnou (ne)romantickou (ne)komedii s nesympatickými postavami a hloupou zápletkou. A Jamie Lee Curtis tam vypadá jako ošklivý chlap. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie, která neni ani prasácká, ani stupidní, ani moc praštěná a navíc tu je dobrý herecký zastoupení v podobě Kristen Bell, kterou si začínám docela oblibovat, Odette Yustman (Mimochodem taky mam pocit, že Yustman === Megan Fox ), Sigourney Weaver a Jamie Lee Curtis. Bavil jsem se, i když se nejedná o nic úchvatnýho ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Amouse-bouche ??" - "Naposled na škole !!" ;) Jamie Lee Curtis a Sigourney Weaver v jednom bijáku ?? To musím vidět, řekl jsem si naivně nic zlého netuše !! A tak jsem se nechal doběhnout spíš já.. Ale ne tragickou Kristen, která tvrdohlavě zvoní na zvonek trapnosti s humorem z němých grotesek !! Jen další Fickmanovou žumpou.. Možná by tenhle režisér mohl být zajímavý Supernáhradník, ovšem teoreticky fungoval i komunismus..;) A když už jsme u toho předkrmu, já se rozhodně nebavil.. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • V čase 56:35 má Marni (Kristen Bell) na krku řetízek se kterým si hraje. V čase 56:42 však řetízek z jejího krku záhadně zmizí pod šaty a v čase 56:57 se řetízek opět objeví, ikdyž se ho Marni ani nedotkla. (Iveet)
  • Christin Lakin, Patrick Duffy a Staci Keanan sa spolu stretli už v roku 1991 pri natáčaní komerčne úspešného sitcomu KROK ZA KROKOM. Málokto však vie, že to nie je ich prvá spolupráca. Rok predtým učinkovali v u nás neznámom seriáli ABC TGIF, kde sa objavili aj ďalšie tváre neskôr známe zo seriálu KROK ZA KROKOM. (mesneyi)

Reklama

Reklama