Reklama

Reklama

Marni na střední škole zažívala peklo. Dnes je z ní úspěšná kariéristka, ale vzpomínky na příkoří, které jí způsobovala oblíbená roztleskávačka Joanna, ji stále zalévají studeným potem. Marni si cestou domů na svatbu svého bratra Willa k velkému zděšení uvědomí, že se brzy stane švagrovou své úhlavní nepřítelkyně, která ji kdysi ponižovala před zraky všech spolužáků. A zjevně se učila od těch nejlepších, protože když byla na střední Marniina máma, musela snášet úplně stejné zacházení od Joanniny tety. Teď, když z nich má být jedna rodina, se Marni i její matka ze všech sil snaží nechat minulost minulostí. Na staré zášti se ale těžko zapomíná. A tak ještě než se rozezní svatební zvony, budou mít tyhle odvěké rivalky pár nových pikantních historek pro svá vnoučata. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (224)

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda tenhle styl komedií , které nejsou prakticky vtipné a mají být jen milé , rozkošné a úsměvné z pohádkovým koncem . Člověk na to kouká a nakonec zjistí , že z filmu nemá prakticky žádné dojmy , protože celý film je zaměřovaný na velmi mladé a naivní publikum . Taková milá rodiná sračka . FILMOVÁ VÝZVA 2015 od Tonach ()

kocik1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli je Zase ona! oslavou smíchu, jak píšou tady v obsahu, tak už se vážně nechci nikdy ničemu smát. Pro mě je tenhle film spíš oslavou trapnosti plnou hloupých dementních postav a pseudomouder. Možná se měla scénáristka ještě před psaním téhle hlouposti vrátit na střední, ale těžko říct, jestli by jejímu výtvoru pomohlo, kdyby si vylepšila vzdělání. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Průměrné skoro ve všech ohledech, protože je to zoufale neoriginální, předvídatelné a plné přílišného moralizování. Nadprůměrné v obsazení, které dodává poměrně plochým a bezduchým postavám alespoň nádech zajímavosti a přitažlivosti. Celkově neškodná komedie o hříšném mládí, amorální pomstě a nutném "americkém" odpuštění. Nenadchne, neurazí a ve 100 minutách ani moc nenudí. 5/10! ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Zase ty je perfektním, naprosto dokonalým a učebnicovým příkladem zhmotnění termínu trapnost. Už v úvodní scéně nezůstanete na pochybách, kudy se vypravěčská forma tvůrců bude ubírat. Byly to cesty věru trnité, a pokud si v průběhu sledování budete opakovaně namlouvat, že dokoukat to z principu je vaší povinností, klidně to vypněte, žádného překvapivého obratu (nemyslím v ději, ale ve způsobu vypravování) se nedočkáte. Jedno se tvůrcům musí nechat, podařilo se jim postavu Marni zhnusit všem divákům tak dokonale (a tak rychle), že si zaslouží uznání, pakliže to bylo jejich záměrem. Dost možná se hvězdy (J. L. Curtis, S. Weaver) u natáčení slušně bavily, přenést tuhle pohodu na diváka se ovšem nezdařilo. Pro mě nejtrapnější komedie roku, a jenom proto, že to tvůrci evidentně nemysleli jako parodii. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Vlastně bych normálně dala 3 hvězdičky, protože tady nic výjimečného není, ale je to za dlouhou dobu jedna z mála komedií, kde jsem se opravdu pobavila. Je tu hodně věcí, které nebyly ideální, např. než se začalo dít něco vtipého, tak uteklo půl hodiny, což není zrovna málo... Ale jinak je to taková pohodová oddychovka, která nikoho neurazí. :) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Christin Lakin, Patrick Duffy a Staci Keanan sa spolu stretli už v roku 1991 pri natáčaní komerčne úspešného sitcomu KROK ZA KROKOM. Málokto však vie, že to nie je ich prvá spolupráca. Rok predtým učinkovali v u nás neznámom seriáli ABC TGIF, kde sa objavili aj ďalšie tváre neskôr známe zo seriálu KROK ZA KROKOM. (mesneyi)
  • V čase 56:35 má Marni (Kristen Bell) na krku řetízek se kterým si hraje. V čase 56:42 však řetízek z jejího krku záhadně zmizí pod šaty a v čase 56:57 se řetízek opět objeví, ikdyž se ho Marni ani nedotkla. (Iveet)

Reklama

Reklama