Reklama

Reklama

Marni na střední škole zažívala peklo. Dnes je z ní úspěšná kariéristka, ale vzpomínky na příkoří, které jí způsobovala oblíbená roztleskávačka Joanna, ji stále zalévají studeným potem. Marni si cestou domů na svatbu svého bratra Willa k velkému zděšení uvědomí, že se brzy stane švagrovou své úhlavní nepřítelkyně, která ji kdysi ponižovala před zraky všech spolužáků. A zjevně se učila od těch nejlepších, protože když byla na střední Marniina máma, musela snášet úplně stejné zacházení od Joanniny tety. Teď, když z nich má být jedna rodina, se Marni i její matka ze všech sil snaží nechat minulost minulostí. Na staré zášti se ale těžko zapomíná. A tak ještě než se rozezní svatební zvony, budou mít tyhle odvěké rivalky pár nových pikantních historek pro svá vnoučata. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (224)

freddy 

všechny recenze uživatele

Není lehké být looser na střední škole. O to více je pak člověk hrdý na to, když se mu daří a je úspěšný, když je povýšen na pozici viceprezidenta firmy a bude pracovat v New Yorku, a když se patřičně hrdý s pokojený sám se sebou může vrátit do svého rodného města. To je přesně případ sympatické blondýnky Marni, která letí na bratrovu svatbu, ovšem ještě v letadle se dozvídá, že si její bratr bere její tyranku ze střední školy. To by rozhodilo i tu nejvyrovnanější osobu, a tak není divu, že se Marni děsí svého setkání s onou "bachařkou ze střední školy". Tahle komedie v sobě spojuje hned několik prvků, které mám rád. Předně je to příběh o dívce, která se dokázala vypracovat v úspěšnou ženu. Dále je zde návrat do rodného města, který mám také ve filmech hodně rád. A pak jsou tu přípravy na svatbu a stmelování rodiny, což mě také vždycky ve filmech potěší. Celkově mi tedy tato komedie připomíná mix mých několika velice oblíbených filmů, a tak není divu, že jsem s výsledkem více než spokojený. K tomu zde hrají velice sympatické herečky Kristen Bell a Odette Annable, na které se pěkně dívalo. Navíc jsem se k tomu všemu královsky bavil, takže tady není nad čím váhat. Uděluji pět hvězd. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Vlastně bych normálně dala 3 hvězdičky, protože tady nic výjimečného není, ale je to za dlouhou dobu jedna z mála komedií, kde jsem se opravdu pobavila. Je tu hodně věcí, které nebyly ideální, např. než se začalo dít něco vtipého, tak uteklo půl hodiny, což není zrovna málo... Ale jinak je to taková pohodová oddychovka, která nikoho neurazí. :) ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Nemám nič proti romantickým komédiám, za ten čas som si už na ne zvykol a pri niektorých dokonca dokážem "vypnúť" a zrelaxovať. Obyčajne ich púšťam doma keď chce niečo pozerať aj žena, alebo keď náhodou nemám nič iné po ruke. Takto je aspoň chvíľu kľud v dome a nemusím počúvať, že prečo chcem stále pozerať iba "samé voloviny" čo ju (manželku) vonkoncom nebavia. A tak, keď nechcem skončiť s lobotómiou a s následným katatonickým kolapsom pri sledovaní Rosamundy Pilcherovej alebo Lidstromovej, je romantická komédia tá správna voľba. Pri tomto zvratku som však aj tak nebol ďaleko ku kolapsu. Film sa na záver dá charakterizovať asi takto: "Všetci nakoniec dosiahli po čom túžili, všetko sa na dobé obrátilo a tak mohli všetci spolu žiť na jednej hromádke až kým nepomreli". To čo k tomuto konštatovaniu viedlo je však iba preromantizovaný klišoidný trápny žvanec so sileným a odpudzujúcim humorom. Dávam dve hviezdy. Jednu Weaver, druhú Curtis. Kiežby ich to malo možnosť povzbudiť do ďalšej práce, lebo v poslednej dobe to s nimi, hlavne s Weaver, ide z kopca. V jej prípade by snáď stačilo, keby si dávala väčší pozor na to kam vstúpi a vyhne sa tak sračkoidným filmom. Hádam postačí lepšie preštudovať scenár kým na niečo prikývne. 30/100 ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Uzivatel verbal komentarom potesil, no lenze ludia tuna komunikuju normalne.  Reziser Andy Fickman natocil len dalsi umelny nudny radoby vtipny film. Humoru tam  velmi nebolo - ak vobec nejaky tam bol -  lebo humor je vec vazna, je to  ako krehka  nadoba na vodu, staci malo a rozsype sa. Tvorcovia sa snazia tvarit, ze pojedli vtipnu kasu, no ale to sa len tvaria   : 0 % ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další z řady rádoby vtipných romantických komedií o 4 nesympatickejch slepicích. Všichni se tu pitvoří a "vtipné" scény se skládají z toho, že někdo někam padá nebo něco na někoho háže. Navíc je to příšerně utahaný a herci taky nic uchvátnýho nepředváděj. Jeden z těch filmů, při jehož natáčení se všichni asi hodně bavili, ale na filmu to není vůbec poznat. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Christin Lakin, Patrick Duffy a Staci Keanan sa spolu stretli už v roku 1991 pri natáčaní komerčne úspešného sitcomu KROK ZA KROKOM. Málokto však vie, že to nie je ich prvá spolupráca. Rok predtým učinkovali v u nás neznámom seriáli ABC TGIF, kde sa objavili aj ďalšie tváre neskôr známe zo seriálu KROK ZA KROKOM. (mesneyi)
  • V čase 56:35 má Marni (Kristen Bell) na krku řetízek se kterým si hraje. V čase 56:42 však řetízek z jejího krku záhadně zmizí pod šaty a v čase 56:57 se řetízek opět objeví, ikdyž se ho Marni ani nedotkla. (Iveet)

Reklama

Reklama