Reklama

Reklama

Marni na střední škole zažívala peklo. Dnes je z ní úspěšná kariéristka, ale vzpomínky na příkoří, které jí způsobovala oblíbená roztleskávačka Joanna, ji stále zalévají studeným potem. Marni si cestou domů na svatbu svého bratra Willa k velkému zděšení uvědomí, že se brzy stane švagrovou své úhlavní nepřítelkyně, která ji kdysi ponižovala před zraky všech spolužáků. A zjevně se učila od těch nejlepších, protože když byla na střední Marniina máma, musela snášet úplně stejné zacházení od Joanniny tety. Teď, když z nich má být jedna rodina, se Marni i její matka ze všech sil snaží nechat minulost minulostí. Na staré zášti se ale těžko zapomíná. A tak ještě než se rozezní svatební zvony, budou mít tyhle odvěké rivalky pár nových pikantních historek pro svá vnoučata. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (224)

Dadel 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem si pustil jen proto, abych se ujistil, že jsem o nic nepřišel, když jsem nešel na premiéru. No a přišel jsem skutečně pouze o (pod)průměrnou (ne)romantickou (ne)komedii s nesympatickými postavami a hloupou zápletkou. A Jamie Lee Curtis tam vypadá jako ošklivý chlap. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo skoro za trest. Další z filmů, z nichž se mi dělalo dost nevolno. Ne že by to byla nějaká super sračka, ale z těch postav, jejich povah a vzájemných vztahů (a samozřejmě keců) se mi fakt chtělo zvracet. Pokud takhle vypadá americká realita, vůbec se nedivím, že tam po sobě ve školách střílejí. Kristen Bell je nijaká, Odette yustman je naprosto strašná (po všech stránkách), Sigourney Weaver nepředvedla skoro nic, zachraňuje to jen Jamie Lee Curtis, žena a herečka, která zraje jako víno (v Halloween byla strašná - vzhledově i herecky, tady má šmrnc -ženy s krátkými vlasy mě dost rajcují - a toho mála prostoru, co jí film poskytuje, si herecky užívá). Jinak je film naprostou ztrátou času. Komediální to není vůbec, romantické trochu, trapné, nudné a suché hrozně moc. Docela trefně to v komentáři vystihl verbal. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Takové hvězdné herecké obsazení toho mohlo nabídnout daleko více, ale i tak je to velmi pohodový filmy. Při prvním pohledu jsem myslela, že Joannu, kterou hrála Odette Yustman, hraje Megan Fox. Ty dvě herečky musí být utajovaná dvojčata, která byla tajně oddělena při porodu, protože jinak si neumím vysvětlit tu podobu. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Vlastně bych normálně dala 3 hvězdičky, protože tady nic výjimečného není, ale je to za dlouhou dobu jedna z mála komedií, kde jsem se opravdu pobavila. Je tu hodně věcí, které nebyly ideální, např. než se začalo dít něco vtipého, tak uteklo půl hodiny, což není zrovna málo... Ale jinak je to taková pohodová oddychovka, která nikoho neurazí. :) ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda tenhle styl komedií , které nejsou prakticky vtipné a mají být jen milé , rozkošné a úsměvné z pohádkovým koncem . Člověk na to kouká a nakonec zjistí , že z filmu nemá prakticky žádné dojmy , protože celý film je zaměřovaný na velmi mladé a naivní publikum . Taková milá rodiná sračka . FILMOVÁ VÝZVA 2015 od Tonach ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • V domě Márniiných (Kristen Bell) rodičů probíhalo také natáčení snímku Mezi námi děvčaty (2003), kde si také zahrála Jamie Lee Curtis. (beyli)
  • Christin Lakin, Patrick Duffy a Staci Keanan sa spolu stretli už v roku 1991 pri natáčaní komerčne úspešného sitcomu KROK ZA KROKOM. Málokto však vie, že to nie je ich prvá spolupráca. Rok predtým učinkovali v u nás neznámom seriáli ABC TGIF, kde sa objavili aj ďalšie tváre neskôr známe zo seriálu KROK ZA KROKOM. (mesneyi)

Reklama

Reklama