Reklama

Reklama

Je krásná. Je věrná. Je psychotická. A naneštěstí pro čerstvou vysokoškolačku Saru (Minka Kelly) je také její SPOLUBYDLÍCÍ. Po příchodu do nové školy Sara začíná chodit se Stephenem (Cam Gigandet) a nalézá si novou nejlepší kamarádku, spolubydlící Rebeccu (Leighton Meester). Nové kamarádství se ale záhy mění v noční můru. Sara se ocitá tváří v tvář děsivému poznání, že její přítelkyně je posedlá a nevyrovnaná osoba, která možná dokonce i vraždí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (181)

Marqta 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě upřímně příjemně překvapil. A všechno by bylo ještě lepší, kdyby to nebylo tak rádoby dokonalé, protože všechna ta nastrojenost ubrala filmu na reálnosti (i když se nedá odepřít půvab všech interiérů) . Leighton Meester byla skvělá (a já jí znala jenom ze Super drbny) a stejně tak i její postava, jen mě trochu mrzelo, že se o ní člověk dozvěděl jen málo věcí a vůbec by mi nevadilo, kdyby se postavě Rebeccy věnovalo více času, nebo alespoň většina toho, který tam měla postava Sary - která je v porovnání s Rebeccou bezcharakterní a dutá. Na začátku chvilku trvá než se film rozjede ale v druhé půlce už je to rozjeté vážně hezky - jen ten konec - ten mi prostě nesedl. A abych nezapomněla- hudba není vůbec špatná. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Leighton Meester a Minka Kelly zní jako dobrý program na volný sobotní večer. Naneštěstí hrají v podprůměrném holčičím psychologickém thrilleru, který je vyloženě klišovitý a zoufale trapný. Odtažitá kamera a nulová atmosféra spolehlivě zabíjí jakoukoliv snahu o cokoliv napínavého. Rádoby sexy scény se zoufale vyhýbají nahotě. Cílovka je sice někděe úplně jinde, ale tohle snad nemůže bavit ani znuděnou čtrnáctku. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Starostlivá spolubývajúca Rebecca nechce nič len aby jej naj. priateľka Sara bola v bezpečí, šťastná a aby jej nič nechýbalo. Sara to však nechce chápať a robí Rebecce (inak fakt som si toto meno tuna zhnusil) napriek. Neopetuje jej lásku a cit, Rebeccu to samozrejme naserie. Vezme osud do svojích rúk a snaží sa Saru naučiť "móresom", ako to asi tak dopadne? huúu 1/10 des a hrôza ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Pěkná podívaná. Klidně se vyhněte titulkům, které zbytečně odvádí pozornost. Tohle je nový nadčasový filmový žánr. Naoko se film motá okolo příběhu, veskrze mu však jde jen o jakousi eroticko-mimickou formu. Duši v ní nehledej, žádnou tam nenajdeš. A bez zášti připusť, že je to tak nakonec i dobře. 52% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další z řady přiblbých teen thrillerů, ve kterém si víc jak hodinu krásní mladí lidé povídají a nic pořádnýho se neděje až se nakonec vše podstatné vyřeší během posledních 10 minut. Scénář je debilní, dialogy jsou jak vystřižené z fotorománu z bravíčka a těm rádoby psycho výrazům Leightoon Meester se budu smát asi ještě hodně dlouho. I když místy bych byl radši rád na místě té kočky, než abych musel dokoukávat tenhle udondaný a zbytečný film ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Alyson Michalka a Cam Gigandet si spolu zahrali už vo filme Easy A (2010). (lylka2296)
  • Když dívky odcházejí z galerie umění, zastaví se u graffiti a vyfotí se spolu. Na fotoaparátu je viditelný obraz, který v daný moment vyfotily, avšak když si hned poté fotografii prohlížejí, od reality se liší. (Denila)

Související novinky

Mládeží přístupný Hellraiser?

Mládeží přístupný Hellraiser?

19.10.2010

Jako by nestačilo, že původní série bude pokračovat (pekelným Pekelným světem z roku 2005 to opravdu neskončilo, připravte se na Hellraiser 9: Revelation), The Weinstein Company teď připravuje remake… (více)

Reklama

Reklama