Reklama

Reklama

Je krásná. Je věrná. Je psychotická. A naneštěstí pro čerstvou vysokoškolačku Saru (Minka Kelly) je také její SPOLUBYDLÍCÍ. Po příchodu do nové školy Sara začíná chodit se Stephenem (Cam Gigandet) a nalézá si novou nejlepší kamarádku, spolubydlící Rebeccu (Leighton Meester). Nové kamarádství se ale záhy mění v noční můru. Sara se ocitá tváří v tvář děsivému poznání, že její přítelkyně je posedlá a nevyrovnaná osoba, která možná dokonce i vraždí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (181)

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní drama-thriller, který si na nic nehraje. Naposledy jsem něco podobného viděl Glass House. Ten si hrál na moc velké hogo-fogo a nic z toho. Tady je to jasný. Pěkná holka se nastěhovala k hezké Leighton Meester (která vypadá o něco mladší, než ve filmu Monte Carlo, který je stejného data), která je zjevně magor. Koho zajímá jakou má chorobu? Mě ne, a scénáristu zřejmě také. Dějově je to bohužel velice předvídatelné a pouze jedna scéna ( s tetováním) mě skutečně překvapila a vyděsila. Hlavní devizou je každopádně herecké obsazení, které není nijak slavné, ale přesto vydává nejlepší výkony, jakého bylo schopné. Kámen úrazu je již zmiňovaný scénář, který nijak nenapíná a nedokáže pořádně navodit atmosféru. I přesto si myslím, že na jedno zkouknutí se to dá a možná se vám to bude i líbit ;-) ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Spolubydlící není ani horor, ani thriller, není to prostě nic. Naprosto mizerný a předvidatelný scénař. Režisér asi nevěděl jakým směrem chce, aby se film ubíral. Doufal jsem aspoň v průměrný thriller, ale tohle byl těžký podprůměr. Herecké výkony rovněž katastrofa. Casting na americké horory asi probíhá stylem : Projděte se v plavkách a kdo má lepší postavu, toho vyberem. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Když od toho nic extra nečekáte, tak budete docela spokojeni. Tak jako já. Film sice není ničím výjimečný ani originální, ale jako thriller to funguje celkem dobře. Nenudil jsem se a příběh mi přišel v klidu. Prostě nic extra, takový průměrný napínák z vysokoškolského prostředí a s pěknejma holkama. Žánr mysteriózní sem ale určitě nepatří, na to pozor! A hlavně od toho nečekejte horor jako něktěří, kteří to pak hodnotí blbě jen kvůli nesplněným očekáváním. Hňupovina. 60% ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Totálně prázdných 93 minut. Scénář, jako kdyby napsala zakomplexovaná středoškolačka o malé přestávce, totiž nabízí přesně NULA zvratů, a od začátku do konce se tak veze na vlně "moje spolubydlící je retardovaná píča". Divák může akorát pasivně sledovat jakým způsobem si na kom pochutná a jelikož i tady ukázala kreativita scénáři velký fuckáč, nestojí ani tenhle zvrácený koníček za nic. Když k tomu přidám ochotnické výkony seriálových lalinek, úžasně plochou režii Christiansena, který filmu dodal snad ještě zápornou přidanou hodnotu a celkové stupidní ražení téhle plastikové zápletky, dostávám zlost na moment, kdy mi byl The Roommate doporučen. Cuddles got out . ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Leighton Meester a Minka Kelly zní jako dobrý program na volný sobotní večer. Naneštěstí hrají v podprůměrném holčičím psychologickém thrilleru, který je vyloženě klišovitý a zoufale trapný. Odtažitá kamera a nulová atmosféra spolehlivě zabíjí jakoukoliv snahu o cokoliv napínavého. Rádoby sexy scény se zoufale vyhýbají nahotě. Cílovka je sice někděe úplně jinde, ale tohle snad nemůže bavit ani znuděnou čtrnáctku. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Alyson Michalka a Cam Gigandet si spolu zahrali už vo filme Easy A (2010). (lylka2296)
  • Když dívky odcházejí z galerie umění, zastaví se u graffiti a vyfotí se spolu. Na fotoaparátu je viditelný obraz, který v daný moment vyfotily, avšak když si hned poté fotografii prohlížejí, od reality se liší. (Denila)

Související novinky

Mládeží přístupný Hellraiser?

Mládeží přístupný Hellraiser?

19.10.2010

Jako by nestačilo, že původní série bude pokračovat (pekelným Pekelným světem z roku 2005 to opravdu neskončilo, připravte se na Hellraiser 9: Revelation), The Weinstein Company teď připravuje remake… (více)

Reklama

Reklama