Reklama

Reklama

Je krásná. Je věrná. Je psychotická. A naneštěstí pro čerstvou vysokoškolačku Saru (Minka Kelly) je také její SPOLUBYDLÍCÍ. Po příchodu do nové školy Sara začíná chodit se Stephenem (Cam Gigandet) a nalézá si novou nejlepší kamarádku, spolubydlící Rebeccu (Leighton Meester). Nové kamarádství se ale záhy mění v noční můru. Sara se ocitá tváří v tvář děsivému poznání, že její přítelkyně je posedlá a nevyrovnaná osoba, která možná dokonce i vraždí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (181)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Kto čaká veľa, bude sklamaný, kto nečaká vôbec nič, bude spokojný, a ja som ten druhý prípad. V tomto prípade mi je jedno, že je to otrepané a predvídateľné, pretože to nenudí. Ja mám takýto typ thrillerov celkom rád, dokonca oveľa radšej ako bezduché teen vyvražďovačky. Dobre sa mi na to pozeralo, najmä keď tá psychopatka vymýšľala stále nové a nové intrigy, aby si k sebe pripútala svoju naivnú spolubývajúcu - a vždy jej to pekne vychádzalo. No a k tomu pekné herečky, takže v pohode. ()

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý thriller s pořádnou dávkou napětí. Když se přestěhujete z rodinného hnízda na zcela odlišné místo, kde máte mít v pokoji spolubydlící. Nikdy nevíte, co ta druhá osoba je zač a jaké může být psychycké problémy. Tento snímek byl velmi objektivní a snad poslouží ostatním, kteří mají v plánu přejít na internát :D, přeji skvělou zábavu! ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

V době, kdy Sandra Bullock dostane během jednoho roku jak Oscara, tak Zlatou malinu, je možné už prakticky všechno. Třeba i to, aby nám tvůrci nabízeli stále ty stejné látky. Nejklasičtější z klasických. Ale budiž. Koleje na amerických univerzitách vypadají tak, jak u nás nebudou ani za deset let, knihovny jsou zase plné temných zákoutí a mezi nimi se pohybuje poblázněná dívčina, s kterou si nemá kdo hrát a která nesnese, že její spolubydlící chce naopak randit i s jinými. Jenže na plátně se toho jinak moc neděje, bez odboček si to šlapeme do předvídatelného finále, z usnutí vytáhne tak maximálně sympatické cameo Billyho Zanea. Všichni samozřejmě vypadají skvěle, překvapivě ani nehrají špatně a divák? Ten vlastně není tak úplně naštvaný.. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Lehce podprůměrný psycho horor, který nenadchne, ale má něco do sebe. Škoda, že tvůrci netlačili víc na pilu. Takhle to bylo jasný jak facka a jen jsme čekali, kdy v dívce bouchnou saze na plno. Určitě si mohli zahrát víc s tím koncem. Spoiler- třeba nechat Rebeccu vyhrát a Sáru zabít, hned by to aspoň dostalo jiný nádech a lidi by určitě byli spokojený. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $16miliónovTržby USA $37,300,107Tržby Celosvetovo $40,497,461Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA $5,203,323 //počet predaných kusov 318,164║ Ako je to klasicky tuctová teen thriller záležitosť, plná klišé, lakačiek číhajúcich za rohom ale ako tak pre záporáčku a jej šikovnosť v odstraňovaní nechcených "protivníkov" celkom stráviteľná. /50%/ ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Když dívky odcházejí z galerie umění, zastaví se u graffiti a vyfotí se spolu. Na fotoaparátu je viditelný obraz, který v daný moment vyfotily, avšak když si hned poté fotografii prohlížejí, od reality se liší. (Denila)
  • Alyson Michalka a Cam Gigandet si spolu zahrali už vo filme Easy A (2010). (lylka2296)

Související novinky

Mládeží přístupný Hellraiser?

Mládeží přístupný Hellraiser?

19.10.2010

Jako by nestačilo, že původní série bude pokračovat (pekelným Pekelným světem z roku 2005 to opravdu neskončilo, připravte se na Hellraiser 9: Revelation), The Weinstein Company teď připravuje remake… (více)

Reklama

Reklama