Reklama

Reklama

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

WolfR 

všechny recenze uživatele

Zatím poslední díl série Prci, prci, prcičky. Vidíme zde novou partu herců, která mi přijde dost nesympatická, včetně nového Stiflera. Příběh naprosto kopíruje první díl původních “prciček“, což je špatně! Tvůrci se pokusili natočit film skoro stejný jako první díl, avšak v novém kabátě, což se jim hrubě nepovedlo. Sice jsem se pár vtipům a momentům zasmál, ale to je vše. Jo a chtěl, bych ještě vědět, kde se konají takové mejdany jako v tomto filmu. Je tam plno pití a holek, které se vyspí s každým na požádání, a taky mají všechny naprosto dokonalé tvary a křivky. 1 hvězda. Víc si tento kousek trapnějšího rázu určitě nezaslouží. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než předchozí dva díly. Dobré vtipy, herci sympaťáci a hlavně je tu trochu silnější romantická linie, která se snaží vzdát hold první trilogii. Eugene Levy je perfektní, hudba rovněž. Snad akorát bych vystřihl scénu s babkou - děvkou. Ta byla fakt navýsost trapná a zoufale nevtipná. Jinak to ale byla příjemná zábava, silné 3*. ()

Reklama

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Prci, prci, prcičky jsou kultovní teen komedii, průkopníkem ve svém žánru. A všech šest dílů, i když s těžkou stagnací, se toho drželo. Ale tohle... tohle je vážně humus! Humor žádný, zbytečné nastavování za pomocí fekálních scén kdy jeden borec poblije hezkou slečnu, druhej borec je naprcán sobem nebo losem nebo co to bylo nebo ten samej loser, kterej poblil tu hezkou holku ma zaseknuty pero v puse mrtvy stetky. Jedinou devizou filmu jsou zajimavy slecny, ale ani to k ty jedny hvezdicce nestaci. Uz mam dost komedii o tom, jak se nekdo snazi zasunout. Tyhle filmy vytvari iluze v nanivnich pubertacich o tom, ze stokilovej bagoun sbali na svoje dzouky superhotcool kocku. Ne, mladi patnactileti panicove, takhle to faaaakt nefunguje :-) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No jestli jsou takova prdel vsechny ty video pokracovani originalnich Prcicek, tak to je asi skouknu vsechny. Proste jsem se nudil a potreboval nejvymastenejsi oddechovku u ktery nemusim premyslet a tohle byla idealni volba. Samozrejme s puvodnima dilama to nema prakticky nic spolecnyho, takze tyhle 4* nemuzou bejt na stejny urovni jako 4* pro prvni tri dily, ale tvurci docela dobre rozvinuly vedlejsi zapletku o knize lasky z puvodnich Prcicek a samozrejme nechybi Stiffler, tentokrat hranej nejakym dementem. A o co tu jde? Samozrejme klasika, banda blbu chce zasunout. Herci pusobi jak slaby kopie znamejch komiku, obzvlast pan tlustoch je jako bracha Jonaha Hilla. Jenze rejza si asi uvedomil, ze nema v ruce zadny slusny herce, slusnej scenar a asi ani rozpocet, tak najmul bandu kozatejch holek a je to vlastne jedna velka jizda pres hromadu vecirku, kde se kali, ukazujou kozy, hraje svizna hudba a sem tam naka ta dobytkarna. Ale je to naprosto oddechova zabava. Tak po skouknuti vsech ctyrech video pokracovani Prcicek je tohle absolutne nejlepsi dil. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Sestupná tendence kvality prciček je rok od roku strmější a přijde mi, že se točej tak často jako venezuelký telenovely. Jako v každých prcičkách i zde byl parádní soundtrack, ale to je asi tak vše, co se mi na filmu líbilo, každopádně to hovoří za vše, protože příběh to nemá, tváří se to spíše nuceným dojmem a na dobrou muziku si můžu zajít na koncert, ovšem co mě nejvíc naštvalo bylo herecké obsazení Stiflera, protože vypadal opravdu jak debil(a to doslova) a nezachránili to ani tuny pěknejch holek. 15 % ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. Škola East Great Falls je Centennial Secondary School v Coquitlamu a lanovka na horách je lanovka na Grouse Mountain severně od Vancouveru. (Cheeker)
  • Dievčatá majú tričká s nápisom Blazers - je to hokejový tým Oklahoma City Blazers. (Dzusta)
  • Eugene Levy je jediný herec, který se objevil ve všech sedmi dílech série Prci,prci, prcičky. (Pumiiix)

Reklama

Reklama