Reklama

Reklama

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

ArsenalEagle odpad!

všechny recenze uživatele

Po tom, co jsem začal trochu sympatizovat se Erikem Stiflerem (American Pie 5,6) se zde objevují nový herci, na které si momochodem nezvyknu a zvykat ani nechci. Film se snaží budovat na první trojce, kterou nejspíš ani neviděl. S novými herci novější odpor.. Takže, bud udělat pokračování na 1,2,3, nebo 5,6 - jinak to nevidím! Prci, prci, prcičky: Kniha lásky aneb jak i největší bečka(která se snaží připomínat Finche) může zabodovat u kapitánky roztleskávače, jak se matka snaží být Noah Levenstein, aneb všechno zlý, je pro sex dobrý ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Zatím poslední díl série Prci, prci, prcičky. Vidíme zde novou partu herců, která mi přijde dost nesympatická, včetně nového Stiflera. Příběh naprosto kopíruje první díl původních “prciček“, což je špatně! Tvůrci se pokusili natočit film skoro stejný jako první díl, avšak v novém kabátě, což se jim hrubě nepovedlo. Sice jsem se pár vtipům a momentům zasmál, ale to je vše. Jo a chtěl, bych ještě vědět, kde se konají takové mejdany jako v tomto filmu. Je tam plno pití a holek, které se vyspí s každým na požádání, a taky mají všechny naprosto dokonalé tvary a křivky. 1 hvězda. Víc si tento kousek trapnějšího rázu určitě nezaslouží. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nejslabší díl série to samozřejmě je. Postavy jsou opět zcela nové, jediný kdo zůstává je náš starý známý Pan Levenstein. Oživení Rosanne Arguette mi přišlo trošku zbytečné, protože film má na můj vkus spoustu gagů naprosto nedotažených. Právě tenhle fakt je u komedie opravdu problém. Ze spousty scén by se dalo vytřískat mnohem více než se zde děje. Předokládám že za pár dní si těžko na něco určitého ze sedmého dílu vzpomenu. Jediné plus vidím v tom že zde holky podobně jako v 6. díle nešetří na spodním prádle a jdou rovnou na věc, přes tento fakt je zarážející, že si většina z nich již nechala chirurgicky zvětšit prsa. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Tahle serie měla skončit u třetího dílu, kde se ještě bylo opravdu čemu smát, ale tahle stupidita plná fekálních a nereálných scén a dementních dialogů neměla nikdy vzniknout, za celou dobu jsem se jen párkrát pousmál, ačkoliv by se tahle břečka zasloužila odpad! budu milosrdný a hodnotím 1* za slušnou plejádu rajcovních slečen. ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Tak já, že jsem k takovýmto filmům docela tolerantní a k Prcičkám vůbec, ale toto už šlo absolutně vedle. Nesympatičtí herci, totálně podělaný soundtrack, stokrát omýlané vtípky, absolutně o ničem děj - prostě tento díl se z celé série povedl absolutně nejméně. Jestli se objevily možná dva světlé momentíky, tak je to hodně. Dost slabota. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu zazní písnička Dance Dance (2005) od skupiny Fall Out Boy z alba „From Under The Cork Tree“. (wesi96)
  • Dievčatá majú tričká s nápisom Blazers - je to hokejový tým Oklahoma City Blazers. (Dzusta)
  • Eugene Levy je jediný herec, který se objevil ve všech sedmi dílech série Prci,prci, prcičky. (Pumiiix)

Reklama

Reklama