Reklama

Reklama

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Siedmy diel o tejto sexistickej sérii pre mladých, ktorá bola zo začiatku vtipná, svojrázna a svojimi špecifikami sa stala nezabudnuteľnou. Veľa filmov, či seriálov sa snažilo na ňu nadviazať, snažilo sa vyťažiť z toho, čo vyvolala, ale poväčšine to boli len nechutné sexistické komerčné filmy. Tento diel medzi ne, napriek tomu, že je z tejto série, zapadol. Už som cítil, že je to také nasilu, téma je prakticky vyčerpaná, aspoň teda toto určite nič nové neprinieslo a zábava klesla veľmi nízko. Človek to už asi pozerá len pre tie pekné dievčatá, tému sexu, školstvo, či spomienky. Tento film bol naozaj nezáživný. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Toto nevýrazné pokračování legendární komediální teenage série sice nabízí pár zajímavých a vtipných scén, ve výsledku však ale není ničím jiným než vařením z vody. Chyba je už v castingu, hlavní hrdinové jsou naprosto nevýrazní a snadno přehlédnutélní a absolutně nezapamatovatelní, takže si vůbec nezískali mé sympatie ani můj zájem. Co se týče děje filmu, tak tam mi to přišlo z určité části jako okopírovaný první díl Prciček, stejné proslovy, stejné myšlenky, zkrátka jsem měl chvílemi pocit, jako bych se koukal spíše na remake prvního dílu nežli na pokračování nějaké série. A výrazný počet dívek nahoře bez to opravdu nezachrání. Ale co se alespoň trochu povedlo, to byla scéna v kostele (ta byla prostě úžasná), scéna v obchodě se spodním prádlem a scéna s mrtvou prostitutkou. A samozřejmě scény s bráchou hlavního hrdiny, který byl u všech jeho průserů a stihl je zaznamenat. Takže jen za těchto několik vtipných scén jsem ochoten udělit filmu alespoň částečně ucházející hodnocení v podobě podprůměrných dvou hvězd. A ještě si neodpustím jednu poznámku. Hrozně mi vadilo, že hlavního hrdinu dabuje Filip Švarc, který daboval v prvních dílech Prciček Jasona Biggse. Docela se mi to díky tomu pletlo s těmi původními díly Prciček, ale to je jen detail, který nepromítám do celkového hodnocení filmu. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Narovinu - kdo si pustí nevím už kolikátý film s nálepkou "American Pie" určitě nečeká žádný inteligentní humor, ale plno sexu a primitivní zábavy, a doufá, že bude mít alespoň jakou takous úroveň, která ho upřímně pobaví, a nebude se cítit trapně. To bezpochyby spolňovaly 1, 2 a dejme tomu i 3 American Pie. Dál už se jen kopíruje značka, což by se dalo přežít, kdyby se tvůrci nepokoušeli vytvořit kopii Stiflera, to fakt nejde a působí to dost směšně. Ale i tak, v rámci možností jsem se zasmál, byť to nebyl žádný zázrak. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Sestupná tendence kvality prciček je rok od roku strmější a přijde mi, že se točej tak často jako venezuelký telenovely. Jako v každých prcičkách i zde byl parádní soundtrack, ale to je asi tak vše, co se mi na filmu líbilo, každopádně to hovoří za vše, protože příběh to nemá, tváří se to spíše nuceným dojmem a na dobrou muziku si můžu zajít na koncert, ovšem co mě nejvíc naštvalo bylo herecké obsazení Stiflera, protože vypadal opravdu jak debil(a to doslova) a nezachránili to ani tuny pěknejch holek. 15 % ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tak série Prci Prci Prcičky mě nějka moc nechytla ale 1-3 díly byli dost dobré pak přeišel 4 díl nové série , který byl koukatelné ale pak to šlo z kopce 5 díl je absolutní hnus a 6 je dá se říct porno. 7 díl přichází s ´´novou zápletkou,, která by nebyla špatná ale musela by být lépe provedení. Navíc ve velkém množství je zde zastoupen fekální humor (od vypití nápoje s kondomem po poblití ženy při pokusu o sexu) jestli to někomu příjde směšné tak mě ne. navíc štvala mě ta postava toho tlustého kluka 40 procent. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu zazní písnička Dance Dance (2005) od skupiny Fall Out Boy z alba „From Under The Cork Tree“. (wesi96)
  • Eugene Levy je jediný herec, který se objevil ve všech sedmi dílech série Prci,prci, prcičky. (Pumiiix)
  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. Škola East Great Falls je Centennial Secondary School v Coquitlamu a lanovka na horách je lanovka na Grouse Mountain severně od Vancouveru. (Cheeker)

Reklama

Reklama