Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V lehké komediální nadsázce sledujeme příběh slušného, hodného, ale do dnešního života se skoro nehodícího doktora Čeňka Dobeška. Byť svědomitým lékařem, neumí svého povolání či poslání využít ke svému prospěchu jako jiní jeho kolegové ze studií nebo ze špitálu. Spokojen se svým životem po boku hezké manželky Zuzany a i bohužel úděsné tchyně Marie Košvancové v panelákovém bytě 2+1 ochotně a v jakoukoliv dobu vyhoví prosbám všech, kteří zazvoní u jejich bytu, žádající jeho služby. Svou pokornou skromností a ochotou pobuřuje svou tchyni, která by ráda měla za zetě doktora s velkým D, tedy někoho, kdo je především uznávanou osobností, vydělávající velké peníze. A nesloužit komukoliv a zadarmo, jako to činí Čeněk. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (589)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Šmíd je jouda k pohledání a Holubová si svou nesnesitelnou tchýni viditelně skvěle užívala. Vztahové linky mezi všemi postavami jsou dle očekávání sofistikované asi jako průměrná manželská anekdota a vtípky kolísají od těch snesitelnějších (Bebarová versus Gondíková - kouzelný to moment! =)) až po naprosto zhovadilé, průhledné a stokrát omleté gagy všeho druhu. (Český) televizní podprůměr. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Vystavět film kolem něčí zadnice dokáže fakt jen rektální specialista Troška. Předlohu neznám, ale pochybuju, že skoro celou dobu recykluje vtip o prdeli. Pro naivky jako já ještě dodám, že o Afriku či nějaké dobrodržuství tady opravdu nejde. Co si vlastně myslet o filmu, kde mě nejvíce pobavila Adéla Gondíková? Asi to nemá cenu dál pitvat, jedna hvězda je hlavně za Alžbětu Stankovou, je k sežrání! ()

Reklama

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je debilita největší úrovně. Vážně a zcela nezaujatě a zcela jen podle samotného filmu. I kdybych od Trošky ještě nic neviděl. Tohle musím nesnášet. Tohle musím nenávidět. Vrchol nevkusu. Nemůžu popadnout dech, jak rád bych to vykřičel do světa. Ani ke Kameňákům jsem po zhlédnutí necítil tak strašný odpor. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Troška a jeho další pokus o totální degradaci českého národa na bandu přízemních buranů. Pravda, co čekat od národa, kde nejpoužívanější papírovou věcí krom hajzlpapíru je bulvár Blesk, kde pelikán jménem Zeman usedá na svou pravidelnou stolici na Pražském hradě a kde Zdeněk Troška rozdává dobrému vkusu facky jednu za druhou. V paměti mi utkvělo několik scén, na něž bych opravdu velmi rád zapomněl. Při scéně, kdy si troška "hraje" se zadkem Jardy Šmída, se mi udělalo skutečně nevolno, chytl jsem barvu Rákosníčkova podpaží a mrákoty se o mě pokoušely jako snad nikdy. A Pogodová s džu-džu šamany mě bude dlouho strašit ve snech. Že já vůůůlse na tuhle krávovinu díval!!! ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli mi to přijde více tragické či komické. Už jen ta situace kdy si pan doktor uřízne kus p**ele mě dostala do úzkých zda je vůbec dobrý nápad dávat tak vysoké hodnocení... Ale křivdila bych snaze Jiřího Langmajera,Terezy Bebarové a Evy Holubové. Ani ty komedie Zdenka Trošky už nejsou co bývaly :-( hold Slunce seno spolu s pohádkami Z pekla štěstí jsou jeho vrcholnými díly. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (25)

  • Film je natočen podle stejnojmenné knihy Miloslava Švandrlíka. (M.B)
  • Většina lokalit byla situována mimo obvyklé turistické trasy, kde byl běloch atrakcí. (blackrain)

Reklama

Reklama