foto

Tereza Bebarová

  • nar. 8.7.1975 (41 let)
    Bohumín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tato herečka se narodila v Bohumíně v roce 1975. Už od školky vystupovala ve školních besídkách. Bylo tedy jasné, kam povedou její kroky v pozdějších letech. Vystudovala konzervatoř v Ostravě. Během studia této konzervatoře hrála v Divadle Petra Bezruče a v Divadle loutek. Po úspěšném vystdování získala angažmá v divadle Aréna a po té v Národním divadle moravskoslezském.

Našla si přítele, se kterým se odstěhovala do Prahy. V hlavním městě se jí zadařilo natolik, že získala dvě velké role. Tou první byla Funny v muzikálu Funny Girl a ta druhá byla role ukrajinky Světlany v nekonečném seriálu ULICE na TV Nova. V roce 2006 získala dvě ocenění. Cena Thálie za Funny a televizní objev roku za Světlanu.

Věnuje se také dabingu. Dabovala Angelinu Jolie ve filmu Sedmý hřích. Za tento dabing získala cenu Františka Filipovského.

Marian "duklak2" Hamrla

Herecká filmografie

2016 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Miluji tě modře
Strašidla
2015 Babovřesky 3
Reportérka (TV seriál)
V souboji (E03)
Stopy života - Poslední návrat (TV film)
2014 Piknik (TV film)
2013 Čtyřlístek ve službách krále
2012 Odpad město smrt
2010 Doktor od jezera hrochů
2009 Ferda (studentský film)
Malé lži (studentský film)
Vyprávěj (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Rýhonosec řepný (S03E02)
2006 Poslední kouzlo (TV film)
2005 Ulice (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2004 Nadměrné maličkosti: Hypnóza (TV film)
2003 Stará láska nerezaví (TV film)
Strážce duší (TV seriál)
2002 Pohádka z ostrova Man (TV film)
2001 Blboun (divadelní záznam)
Politik a herečka (TV film)
2000 Hodina pravdy (TV film)
Věc Makropulos (divadelní záznam)
1999 Všichni moji blízcí
1997 Průběžná O(s)trava krve
Zdivočelá země (TV seriál)
1996 Konto separato

TV pořady

2013 Kurňa, co to je? (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
2012 Ceny Thálie 2011 (TV pořad)
2011 Město dabingu a staletá historie (TV pořad)
Vínečko (TV pořad)
2009 Dobrý dabing ještě žije (TV pořad)
2006 Ceny Thálie 2005 (TV pořad)
Maxi Clever (TV pořad)
2005 Scénky na scénu (TV pořad)
Zvoňte dvakrát! (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)
1999 Zlatá mříž (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace