Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon se setkává s Theonem, zatímco Daenerys útočí na Lannistery. Arya přijíždí na Zimohrad, kde se setkává se Sansou a Branem. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (76)

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to to nejlepší, co kdy GoT předvedlo, ale jistojistě to nejepičtější. Hned třikrát jsem měl při sledování husinu, a to i přes tu výheň, která venku panuje - jmenovitě při návratu Aryi, při souboji Aryi s Brienne (jeden z nejlepších mečových soubojů v celém seriálu!), no a pak v momentě, kdy přilétla na scénu Daenerys s epickým „Dracarys!“ Skutečně skvělé, jediné čeho se děsím je to, že zbývají už jen tři díly... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci se při psaní čtvrté epizody opět vrátili k osvědčeným hovorům o ničem, v nichž vyniká zejména Malíček, aby si divák našel i něco pro zasmání, postavili Aryu s její Jehlou do cvičného souboje proti Brienne s jejím jedenapůlručákem, Arya však v sobě nezapře Starka a v klidu údery vykrývá. A teď pozor!! Spoiler jak hovado!!! Hádejte, kdo se neutopil? A Emmy za nejlepší seriálovou robinsonádu získává.... Bronn! Šmarjá, to byl zas srágol. ()

Reklama

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl je naprostá bomba, další reunited rodiny Starků, scénky z Dragonstone, druhá nejlepší bitevní vřava v seriálu (Battle of Bastards půjde překonat těžko), avšak nejlepší na celém díle je naprosto Drogon, ten si zabírá pro sebe konec dílu, víc takových momentů a fans budou slintat blahem. Kdybych mohl, dal bych něco víc než pět hvězd. ()

Sidonka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po minulé epizodě "Královnina spravedlnost" šel seriál zase dolů. - O čem že to bylo? - O ničem! - Stalo se tam toho tak málo, že jsem měla dojem, že těch 56 minut bylo spíše minut jen pět. - Ještě že se tam válčilo, snad tato vsuvka alespoň chlapce a muže potěší. Mě jste ovšem nepotěšili. Tohle mi fakt nestačí. P.S:: Otázka pro všechny nadšence této epizody: těch 95% mám brát vážně? Zkuste si znovu přehrát celou první sérii z roku 2011, jako jsem to udělala já, a opravdu nenaleznete rozdíl v kvalitě a nevidíte ten propastný rozdíl? Je mi jedno kdo to napsal, jak se nyní seriál drží či nedrží knižní předlohy atd. Ale dříve tam byl důvtip, dramatické napětí, inteligentní konverzace, nepředvídatelnost, logické vyústění děje i vychytané brutálnější momentky... A plno dalších věcí, které tomuhle béčku chybí. Přitom seriál neuvěřitelně svižně odsýpal. Nezlobte se... Já fakt zírám... Neberte to ve zlém, ale opravdu Vás nechápu. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • Poprvé se v sérii objevuje Dračí jáma, aréna postavená několik století zpátky s cílem „ustájit“ draky rodu Targaryenů. (mikki089)
  • Je vidět, že Dothrakové nosí kousky lannisterského brnění z jejich vítězství v Tumbletonu. Jeden voják je viděn s paldronem lannisterského velitele, další jsou viděni s výstuhami na pažích a někteří s ozdobnými lvími brožemi. (mikki089)
  • Bronn (Jerome Flynn) nezůstává na schůzce a opouští Dračí jámu těsně předtím, než dorazí Cersei (Lena Headey). Flynn a Headey spolu kdysi randili a jejich rozchod byl údajně problematický – proto bylo v jejich smlouvách, že nikdy nebudou na place ve stejnou dobu. (mikki089)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno