Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beth (Jaime King) chce spolu s manželem (Frank Grillo) oslavit nastěhování se do nového domu, který před pár měsíci vydražili, a tak uspořádají pro pár přátel večírek. Oslavy netrvají dlouho a na prahu nově zrekonstruovaného domu se objevují jeho původní a ne zrovna spořádaní obyvatelé, kteří vůbec netušili, že přišli o svůj domov. Když na sebe obě skupiny nevyhnutelně narazí, začíná nepředstavitelný teror.... (Krouťák)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (282)

verbal 

všechny recenze uživatele

I když Rebecca de Mornay sundala Ruku z kolébky, prošla si přechodem a depilovala švihácký knírek, pořád prokazuje, že jí role psychopatických maminek sednou jako nůž mezi žebra a jakmile dostane příležitost, dokáže být stále stejně mrštná jako před devatenácti kily! A tak se slibně rozjíždějící swingersparty několika maloměstských sousedů hezky zvrhne v zajímavou vybíjenou, kde jediné vlhké díry jsou ty po kulkách, stříká výhradně krev, lížou se pouze rány, píchá se jako o život, ale jen kuchyňskými noži, sem tam někdo předčasně vyvrcholí plivajíce krev a i ta kozatá, zkušeně vyhlížející bruneta, která si evidentně spletla dveře na casting, toho má po chvíli plnou prdel a křičí záchranné slovo. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začiatok bol zaručene parádny.Traja zločinci z toho jeden ťažko ranený prídu do svojho domu ale hneď zisťujú,že sa tam veľa vecí zmenilo a už nieje ich ale sú tam iný majitelia z priateľmi a práve pre nich začína peklo.Ty zločinci neboli až tak strašný aj keď sa aspoň tak tvárili ale po príchode ich Matky to malo slušnú psychickú zátaž.Len sa mi to zdalo neuveriteľné lebo zaporáci niesu až tak drsný ako to hrajú a rukojemníci niesu až tak vystrašení ako by mali byť .Ked ide do tuhého nikto nedrží z nikým to je jasné ale toto bolo brané až tak detinsky,sprostučko.Je to čistý nekompromisný Home Invasion,má v sebe akciu,napätie,dynamiku a silný psychický tlak od útočníkov.Len a je tu to slovo len to celé dianie je zabalene takej sprostučko neuveriteľnej forme.Ked začal film dával som mu 5* ale ako postupoval tak aj moje hodnotenie sa menilo a na konci som mu mohol dať nanajvýš 3* ale to je určite škoda mal na viac. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pre fanúšikov hororov určite veľmi dobrá podívaná, veľa kriku, násilia, krvi, hnusu a nenávisti. Skoro niečo ako tlačovka Oľano. Napriek dlhšej stopáži to má veľmi dobré tempo a dokonca je to inšpirované určitými skutočnými udalosťami, čo vždy diváka vtiahne viac. Miestami veľmi naštve a film, čo vzbudzuje emócie má nepochybne svoju kvalitu. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Rozhodně bych tento film neoznačoval jako horor, ale spíš jako psychologocko - dramaticko šílenej teror! A vůbec bych to nebral jako remake na Tromáckou verzi z roku 1980, s kterou tento snímek má opravdu pramálo společného, snad jen vyšinutou matku a její synáčky, ale tot´ vše. I přes delší stopáž film odsýpá a přibývá na hustotě. Některé podstaty scén jako by vypadly ze série Saw, tady se Bousmann prostě nezapře, podle mě ale snímku spíše škodí. Více gore by taky neškodilo, ale tady se sází hlavně na ten psychickej teror, kterej je fakt krutej a dost vypjatej. Ke konci filmu je jasný, proč se film jmenuje Den matek, bitka mezi matkama byla dobrá, ten úplnej konec už tak originální nebyl. Ale jinak fakt nenudící napínavá podívaná s výbornou představitelkou vyšinuté matky a s perfektně dokreslující hudbou, zejméná violoncellové tóny byly hodně smutné a depresivní. Po pro mě špatném " Repo! The Genetic Opera " zasloužená čtyřka. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Ohromné překvapení. Asi nejlepší film, který jsem letos viděl a s tím jsem při stahování rozhodně nepočítal. Tento film zaujme hlavní tím, že je ->> zábavný <<- a absolutně všechny scény v něm mají koule, mají šťávu a mají smysl. Žádná nudná nastavovaná vata, žádné ředění chlastu vodou, žádná mouka v uzenině. Tohle je prostě opravdový žánrový film, který se povedl! Celých 112 minut se něco děje a když už si scénáristé nevěděli rady, přidali do mlýnku morální apely a dilemata, nebo si pomohli drsnými odbočkami, které do děje nijak nezasahují, ale přikrášlují ho (lady minisukně a jejich nožíková party u bankomatu). Právě tyto "doplňky" skvěle ladí s celým filmem i když jsou v podstatě nesmyslné. Tento film je jednoduše tak prostý a přímočarý, až je dokonalý a přesně tohodle by se měli tvůrci držet, protože právě o tomhle filmy jsou a měly by být! 90% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Režisér Bousman uviedol, že film ešte zahŕňal 20-minútovú scénu, ktorú z filmu vystrihol, pretože mu nesadla do celého toku filmu. Ako však tvrdí, bola to najlepšia a jeho obľúbená scéna. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal vo Winnipegu (Manitoba, Kanada) len 27 dní. (Arsenal83)
  • Jaime King si počas tretieho dňa nakrúcania zlomila kostrč. (U_S_O)

Reklama

Reklama