Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pasti a pastičky nemilosrdně snímané skrytou kamerou líčí Martin Dejdar. (oficiální text distributora)

Recenze (60)

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Skrytá kamera dokáže být velice zábavnou. Proto dávám i tu jednu hvězdičku... Mnohdy mi to ale přišlo až nevkusné, a to jak výběr lidí z kterých si dělali tvurci legraci, tak i tematika vtípků (příklad falešný policista, nebo hledání náhradního otce). Nemluvě o tom, že Čmaňa a jeho dcerka sou jakožto komentátorská dvojice k uzoufání. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Ptákoviny jsou typickou ukázkou pořadu, který přišel po změně režimu. Kdy se do stále většího množství televizí, potřebovalo stále více obsahu a tak se brala jakákoli blbost. Musím ale přiznat, že zejména zpočátku byl tento koncept zábavný. Prvních pár dílů se mi nachytávání známých osobností i neznámých osob skrytou kamerou líbilo a bylo to zábavné. Bohužel se to velmi rychle omrzelo a po několika opakováních to začalo upadat spíše do trapnosti. Jsem překvapený, že Ptákoviny vydržely šest let. Za mě jsou to dvě hvězdy a místo v historii ze začátků televizní zábavy na komerční televizi. ()

Reklama

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Je to bomba i po letech. Mám slabost pro tyhle typy pořadů a pro talkshow. Dejdar je úžasný moderátor a z obrazovky na mě nepůsobí ani trochu strojeně. Jasně, že je to jednoduchý, možná trapný, ale tak co. Lidi by se měli trochu uvolnit a užít si každou srandu a né jen nadávat, kritizovat a hejtovat. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních českých pořadů se skrytou kamerou vůbec..Pořad se mi zejména v jeho začátcích moc líbil..Zedníčkovi abych se přiznal už moc nepamatuji...Dejdar (a to se píše všude na netu) přišel až v roce 97'. Pokud bych měl trochu srovnávat, tak se mi zdál lepší než pozdější Hrubešovo "Neváhej a toč" ale zas tak zhruba na stejné úrovni s Rychlého "Natočto"... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Náhodnou to byla ve své době docela prdel. Dejdara, Zedníčka, ale i Rychlého jsem měl kdysi hodně rád a sic byl někdy jejich humor i dost trapný, pořád s nimi byla větší prdel, než když se do všeho dneska sere Mareš, Cibulka nebo Bouček. I tento pořad měl slabší momenty, občas divák nevěřícně kroutil hlavou, ale zas se i slušně zasmál. Když to teď občas opakují, tak se na to klidně i po tolika letech podívám. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama