Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní zpravodajská relace České televize. Souhrn nejdůležitějších událostí dne v ČR i ve světě. (Česká televize)

Recenze (213)

Vivian 

všechny recenze uživatele

Z běžně dostupných českých kanálů asi nejpřijatelnější zpravodajství, ale rezervy tu samozřejmě jsou. (Já osobně bych tahala redaktory za vlasy za hyzdění českého jazyka. Předpokládám, že všichni, kteří v ČT vytvářejí výstupy pro televizní obrazovku, by měli mít náležité vzdělání, a tudíž by měli český jazyk dokonale ovládat, a ne se v přímém přenosu dopouštět školáckých chyb.) ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Kdysi solidní zpravodajství, ale postupně tvůrci převzali manýry komerčních televizí a kvalita šla do análního otvoru. Nezbytná kulturní vložka v závěru mě sere (přepínám) a oddělit sportovní rubriku blokem reklam, upoutávek a agitkama na téma třídění odpadu taky nepovažuju za příliš šťastný krok. 35% ()

Reklama

Eseter 

všechny recenze uživatele

Nevím, kdy se to stalo, ale kvalita šla šupem dolů. Nelíbí se mi, že se furt rejdí jen kolem české politiky a zahraniční se věnuje málo. Spousta reportáží je naprosto zbytečná, nezajímavá, nedůležitá. Jakoby to nedělali chytří lidi, ale jen trubky nějaké. Události mi nedávají naprosto nic a když se chci něco dozvědět, kouknu se na net, bo jinak se to nedá. Co ještě na těhle "zprávách" nenávidím: oblečky a celkovou vizáž moderátorek (sexistické) - chcu vidět aj nějakou tlustou moderátorku! - A mnohem víc než to. Pak nesnáším ty jejich nacvičené scénky a dialogy, předlouhé nepodstatné počasí (urgh), nedostatek nějakého kritického či analytického myšlení, natahovanou stopáž. Tohle fakt už ne. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Nudné zprávy. Sice hodnotím celkem "vysoko", ale více dát nemohu. Nevím, jak jsou sledované, když lidé chtějí jen bulvár, který jim nabízí NOVA. Všechny generace čtou blesk, mě se každé ráno otevírá kudla v kapse, když si jdu do trafiky pro cigára a přede mnou důchodce říká trafikantovi. "Prosím Blesk a Aha". Jednou jsem řekl. "Ještě si kupte Super, ten je fakt super":-) Trafikant se zasmál a stará babka na mě nevěřícně koukala. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Dôvody, prečo sledujem i komerčné či verejnoprávne média je načúvanie ich výkladu informácií a následnych interpretácií. Vnímaví však už dávno pochopili, že rozdiely medzi súkromnými a štátnymi informačnými blokmi neexistujú, takisto ako údajná objektívna snaha o sprostredkovanie faktov, či korektná súťaž medzi politickými tábormi. Každý kope za toho, kto ho platí. ČT nie je v tomto prípade výnimkou. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Během Událostí vysílaných 18. 11. 2011 přestalo fungovat spouštění obrazových příspěvků. Události tak musely být ukončeny po 19 minutách. Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly ale odvysílány bez technických problémů. (David7)
  • Během Událostí vysílaných 18. 8. 2012 nastal technický problém – šlo o selhání pultu ve zvukové režii. Na konci Událostí (byly ukončeny předčasně) bylo slyšet, jak Jakub Železný říká: „Ty k*ávo, už jsem zažil ledacos.Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly odvysílány z Velína namísto virtuálního studia. (David7)

Reklama

Reklama