Reklama

Reklama

Lidská stonožka

  • Nizozemsko The Human Centipede (First Sequence) (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dvě Američanky se vydají na cestu po Evropě. Kdesi v Německu se jim v noci porouchá auto. Při hledání pomoci narazí na opuštěnou vilu, kde se rozhodnou přenocovat. Druhý den se probouzí a s hrůzou zjišťují, že jsou uvězněny v provizorní podzemní nemocnici. Za vším stojí zestárlý německý chirurg, který se dříve specializoval na operace oddělování siamských dvojčat. Jeho zvrácená fantazie tkví v tom, že obě dívky hodlá spolu s dalšími uvězněnými spojit v jednu velkou lidskou stonožku... (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (702)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

3* ale MEGA slabé 3 hviezdičky. A prečo? Pretože napriek tomu vážne dobrému a zvrátenému nápadu vytvoriť niečo takéto bol ten horror naozaj podpriemerný. Nuda nič zaujímavé tam skoro polku filmu behala jak pojašená po dome, ma tak zaujíma, jak puča nevie ujsť ma zaujímala tá stonožka ale proste aj keď ju už stvoril tak nič zaujímavé sa nestalo. Tie hviezdičky fakt len za ten nápad a stredný článok stonožky. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Hravá laskominka s podstatnými problémy v logice jednání postav. Nechce se mi moc spoilerovat, ale toto snad napsat můžu: kdyby mě Třískův ošklivější brácha děsil skalpelem, beru dráhu jak heterák z baletní show a rozhodně se nebudu tahat do schodů s kýmkoli, zvláště ne s takovou exaltovanou bezkozkou. Díky komentům mých oblíbenců jsem očekával přinejmenším holandský masakr mulčovacím nožem, obdržel jsem maximálně tak polechtání ručním šlehačem po příru. Blicí kyblík zůstal pohříchu nenaplněn. Takže žádný strach, sedmiletí drsoni, těhotné nosičky a geronti, je to vhodné i pro vás. Základním přínosem je poučení pro skalní koprofily: sežereš-li bifťour, pak ho vysereš a hovno do sebe radostně naláduješ, vzešlý produkt vysereš, pak to zase zpucneš, tak......nebudeš mít dostatek živin a uhyneš, uchyle. ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Film, jenž se bude Němcům líbit asi jako Slovákům první Hostel. Stupiditou a "hereckými výkony" plně srovnatelný s oběmi Rothovými dílky, leč nejde mi ho jen tak mrsknout do žumpy, jelikož v závěrečné třetině se v několika sekvencích kombinací hnusu, zoufalství a bezvýchodnosti nepříjemně tne do živého. A to i doslova. Větší míra gore není potřeba, vše obstarává ústřední nápad. 5/10 ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Vydatné sousto.. Herr Tom. Hrdý následovník Dr. Mengeleho provádí pokusy. Co chcete.. Dr. Heiter je po vzoru svého předchůdce vědec a taky nechutný nacistický prase. Nicméně.. moje měřítko snesitelnosti "nestrávená večeře" zůstalo na místě, takže p-o-h-o-d-a. A Sixovi je jasný, že se najdou jedinci, kteří tyto zvrácené experimenty přijmou bez viditelné újmy. U mě je to zjevné,… až na tu hlavu jsem zdravá. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nápad není špatný, ale to je jediné co mě u tohoto filmu napadá jako klad. Herci se vůbec nechovají jako herci, ale jako blbci. Kamera chaotická a amatérská, děj je předvídatelný a bez špetky něčeho co dokáže aspoň trošku zaujmout. Pokud má být další díl, tak se mu vyhybám obrovským obloukem... 2/10 = 20% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (27)

  • Film od jednoho filmového kritika z magazínu Premiere, jako vůbec první film nedostal ani jednu hvězdičku na bodové stupnici. Tom Six to bere jako velký kompliment. (headcrab)
  • Film bol zakázaný v Malajzii. (Paldiny)
  • Casting pro dvě dívčí role probíhal v New Yorku. Tom Six to oznámil jako "Casting for controversial european horror film". Přišla tam spousta pěkných holek, když jim ale Tom ukázal nákres lidské stonožky, většina z nich hned odešla naštvaná s poznámkami, že je to blázen a šílenec. Dle jeho slov, jen ty chytré holky zůstaly a vyslechly si, o čem film má být. (headcrab)

Související novinky

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

14.10.2013

O bizarním projektu Tusk mluví Smith na conech už zhruba půl roku, ale teď se film opravdu stane realitou – natáčení začne už příští měsíc a svérázný scenárista a režisér právě pilně obsazuje hlavní… (více)

Reklama

Reklama