Reklama

Reklama

Lidská stonožka

  • Nizozemsko The Human Centipede (First Sequence) (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dvě Američanky se vydají na cestu po Evropě. Kdesi v Německu se jim v noci porouchá auto. Při hledání pomoci narazí na opuštěnou vilu, kde se rozhodnou přenocovat. Druhý den se probouzí a s hrůzou zjišťují, že jsou uvězněny v provizorní podzemní nemocnici. Za vším stojí zestárlý německý chirurg, který se dříve specializoval na operace oddělování siamských dvojčat. Jeho zvrácená fantazie tkví v tom, že obě dívky hodlá spolu s dalšími uvězněnými spojit v jednu velkou lidskou stonožku... (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (702)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Hravá laskominka s podstatnými problémy v logice jednání postav. Nechce se mi moc spoilerovat, ale toto snad napsat můžu: kdyby mě Třískův ošklivější brácha děsil skalpelem, beru dráhu jak heterák z baletní show a rozhodně se nebudu tahat do schodů s kýmkoli, zvláště ne s takovou exaltovanou bezkozkou. Díky komentům mých oblíbenců jsem očekával přinejmenším holandský masakr mulčovacím nožem, obdržel jsem maximálně tak polechtání ručním šlehačem po příru. Blicí kyblík zůstal pohříchu nenaplněn. Takže žádný strach, sedmiletí drsoni, těhotné nosičky a geronti, je to vhodné i pro vás. Základním přínosem je poučení pro skalní koprofily: sežereš-li bifťour, pak ho vysereš a hovno do sebe radostně naláduješ, vzešlý produkt vysereš, pak to zase zpucneš, tak......nebudeš mít dostatek živin a uhyneš, uchyle. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Celkem působivá ujetost. Tady to není blé až tak explicitního ražení, ale hnus je to nemalý. Ambiciózní a odporně charismatický dr. Heiter (palec nahoru pro jeho představitele), vysloužilý specialista na oddělování siamských dvojčat, se rozhodne stvořit siamské trojče. Test se psy už má za sebou, teď je řada na lidech. Představte si, že budete dýchat přes něčí prdel, a přijímat skrze ní potravu. Představa ne úplně snadno stravitelná... ()

Reklama

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Tom Six je totální úchyl. Těžký film, který vyvolal obrovskou diskuzi. Výborný nápad, ale šlo z toho vytěžit mnohem více. Dobrý záporák, přesvědčivé postavy a "stupidní" policie. Námět je jedničkový a přes všechnu perverznost, zvrácenost a úchylnost dávám 3* hvězdičky. Já bych si s holkama trochu víc pohrál :) ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Tak to je mega. Co jiného se dalo čekat, než že se celý příběh bude odehrávat v Německu a hlavní vyšinutý aktér bude němec, který si to všechno vyzkouší na cizincích. Děj je výborný, i když celkem předvídatelný, ale konec mě naprosto dostal a za konec jsem musela udělit 4. hvězdu. Je to sice opravdu nechutné a bláznivé, ale skvěle ztvárněné. Jsem zvědavá na druhý díl a doufám, že bude to bude větší hardcore. ()

verbal

všechny recenze uživatele

Hluboce, ale hluboce se skláním před herečkou, která tak dokonale ztvárnila prostřední článek stonožky. Ta prostě musí dostat Oscara! Dustin Hoffman, který si prý naschvál nechal vrtat zdravé zuby, aby přesvědčivě zahrál toho Maratónce, mi teď připadá jako druholigový žabař. Mít přes hodinu a půl nos v prdeli nějakého Japonce a tvářit se u toho přirozeně, to by prostě nedal, ani kdyby si nechal bez umrtvení tahat nervy z osmiček kombinačkama! Ta holka byla jednoduše VÝBORNÁ! Toto je historicky první film, který sveřepě odmítám hodnotit. Dát tomu odpad, připadal bych si až příliš všední a prudérní a napálit tomu pětihvězdu, zvýšil by mi můj psychiatr okamžitě dávky Valia. Ničím mezi tuhle prvotřídní úchylárnu osolit nelze. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (27)

  • Film je opravdu 100% lékařsky přesný. Tom šel přímo za otcem své přítelkyně, holandským chirurgem, který mu (ač po prvotním odporu vzhledem k jeho lékařské přísaze) po pár dnech poslal přesnou rozsáhlou chirurgickou zprávu o provedení lidské stonožky, protože se mu líbil ten nápad, a navíc je to také velký filmový fanoušek. (headcrab)
  • Film od jednoho filmového kritika z magazínu Premiere, jako vůbec první film nedostal ani jednu hvězdičku na bodové stupnici. Tom Six to bere jako velký kompliment. (headcrab)
  • Nápad se zrodil v hlavě Toma Sixe velice jednoduše. Koukal s kamarády na televizi, kde zrovna byla řeč o nějakém pedofilovi. Tom řekl, že by mu měli přišít pusu k zadku tlustýho kamioňáka, že by to pro něho byl dobrý trest. Později si uvědomil, že by to byl vynikající námět pro horor. (headcrab)

Související novinky

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

14.10.2013

O bizarním projektu Tusk mluví Smith na conech už zhruba půl roku, ale teď se film opravdu stane realitou – natáčení začne už příští měsíc a svérázný scenárista a režisér právě pilně obsazuje hlavní… (více)

Reklama

Reklama