Reklama

Reklama

Lidská stonožka

  • Nizozemsko The Human Centipede (First Sequence) (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dvě Američanky se vydají na cestu po Evropě. Kdesi v Německu se jim v noci porouchá auto. Při hledání pomoci narazí na opuštěnou vilu, kde se rozhodnou přenocovat. Druhý den se probouzí a s hrůzou zjišťují, že jsou uvězněny v provizorní podzemní nemocnici. Za vším stojí zestárlý německý chirurg, který se dříve specializoval na operace oddělování siamských dvojčat. Jeho zvrácená fantazie tkví v tom, že obě dívky hodlá spolu s dalšími uvězněnými spojit v jednu velkou lidskou stonožku... (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (702)

lamps 

všechny recenze uživatele

Od zvrhlíka pro zvrhlíky. Po etické rovině nekoukatelné zvěrstvo, po stránce hororového fanouška zvláštní rande s úchylným deviantem, který maskuje své filmařské nekvality tím absolutně nejzvrácenějším představitelným námětem. Dokoukáno ze zvědavosti, kam až se dá v honbě za kontroverzní slávou klesnout, a musím nakonec přiznat, že klesnout se dá určitě mnohem níže - například k Human Centipede II.. O trojce už vůbec nemluvě. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Lidská stonožka je hororový snímek o jednom nápadu. Někomu to asi stačí a v době uvedení ten nápad možná někoho mohl šokovat, ale mně se v té době přemrštěný hype okolo tohoto díla úspěšně vyhnul, a když se na něj dívám dnes (deset let po prvním uvedení), nemá mě vlastně čím překvapit nebo pobavit. Bavit se dá snad jen tím opravdu dementním chováním všech postav a solidně odevzdaným bláznivým hereckým výkonem Dietera Lasera. Podprůměrná záležitost. ()

Reklama

virus10 

všechny recenze uživatele

Nechutný, zvrácený, nelidský. Přesto musím dát vysoký hodnocení. Vůbec jsem se totiž nenudil a i těm nesympatickým policajtům ( jak Schimanski :D ) jsem přál, aby toho hnusáka oddělali. Naštěstí je ta nechutnost ve filmu spíš pocitová, protože tam nejsou nějaký přehnaný detailní záběry. Což se prý o dvojce říct nedá, tak nevím jestli se na ní taky dokážu podívat. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Verbal, ten se má. Ten to má u prdele. Doslova. Ostatně, jako první článek týhle šílený stonožky si to může dovolit. Nepřemýšlet o tom, co se dál děje s tím vším, co z něho vyjde... Být prostředním článkem stonožky je sice hodně blbý, ale člověk se aspoň může utěšovat tím, že to, co z něho vyjde, bude ještě někomu dalšímu k "užitku"... Tedy, ehm, pravý kaviár už to není, to je jasný. Ale být tím posledním "uživatelským" článkem, to už je fakt špatný. To už snad není ani k tomu posrání (pardon). A náš zvrhlý chirurg se spokojeně dívá na svoje dílo, pročítá si komentáře, mne si ruce a ďábelsky se chechtá ;-) Tak takhle to dopadá, když si někdo splní svůj sen... ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Nejde o tú zvrátenosť vymyslieť takýto príbeh o ľudskej stonožke, skôr stupídne výkony zainteresovaných. Režisér a scenárista v jednej osobe hľadá len spôsob šokovať divákov, čo sa mu aj darí, ale to je asi všetko. Je to hlúpy film. Predpokladám, že pripravovaná dvojka pôjde v podobných stopách. Hoci si neviem predstaviť o čom by mala byť. Ale to možno preto, že nie som úchyl. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (27)

  • V úvodnej scéne mal Dr. Heiter (Dieter Laser) na sebe slnečné okuliare. Tieto okuliare patrili režisérovi filmu Tomovi Sixovi. (ShortyIC)
  • Film od jednoho filmového kritika z magazínu Premiere, jako vůbec první film nedostal ani jednu hvězdičku na bodové stupnici. Tom Six to bere jako velký kompliment. (headcrab)
  • Prvá scéna filmu, keď Dr. Heiter (Dieter Laser) uniesol kamionistu, bola natočená v posledný deň nakrúcania. (ShortyIC)

Související novinky

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

14.10.2013

O bizarním projektu Tusk mluví Smith na conech už zhruba půl roku, ale teď se film opravdu stane realitou – natáčení začne už příští měsíc a svérázný scenárista a režisér právě pilně obsazuje hlavní… (více)

Reklama

Reklama