Reklama

Reklama

Lidská stonožka

  • Nizozemsko The Human Centipede (First Sequence) (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dvě Američanky se vydají na cestu po Evropě. Kdesi v Německu se jim v noci porouchá auto. Při hledání pomoci narazí na opuštěnou vilu, kde se rozhodnou přenocovat. Druhý den se probouzí a s hrůzou zjišťují, že jsou uvězněny v provizorní podzemní nemocnici. Za vším stojí zestárlý německý chirurg, který se dříve specializoval na operace oddělování siamských dvojčat. Jeho zvrácená fantazie tkví v tom, že obě dívky hodlá spolu s dalšími uvězněnými spojit v jednu velkou lidskou stonožku... (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (702)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Vydatné sousto.. Herr Tom. Hrdý následovník Dr. Mengeleho provádí pokusy. Co chcete.. Dr. Heiter je po vzoru svého předchůdce vědec a taky nechutný nacistický prase. Nicméně.. moje měřítko snesitelnosti "nestrávená večeře" zůstalo na místě, takže p-o-h-o-d-a. A Sixovi je jasný, že se najdou jedinci, kteří tyto zvrácené experimenty přijmou bez viditelné újmy. U mě je to zjevné,… až na tu hlavu jsem zdravá. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Lidská stonožka... respektive šestinožka nemilosrdně zaútočila na můj pomyslný žebříček brutálně nechutných snímků. Ovšem, pokud bych si liboval pouze a jen ve zvrácených dobytčárnách, tak bych hodnotil nepochybně lépe. Jenže když krom toho Human Centipede nabízí i trapného a odporného záporáka a idiotské chování postav, tak pochopitelně jinak hodnotit nemohu. 0% ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Dokonale úchylný nápad zmršený tragickým neumětelstvím režiséra, scénáristy i herců (jen záporák se povedl - aby taky ne, s ksichtem před kterým by se uctivě klaněl i Mengele). Nejenže ve filmu jsou snad všechna ta nejstupidnější hororová klišé, a hlavní "hrdinky" jsou tak zoufale pitomé slepice, že by je po úvodní čtvrthodině chtěla zabít i Matka Tereza, ale nejvíc ze všeho mě překvapilo jak nemístně je film krotký ve všem krom oné "sick" premisy. Nejde o gore detaily operativních zákroků, fantazie je dokáže zpracovat sama od sebe, ale když je i vše ostatní ve filmu točené "měkce" jako pro běžné návštěvníky multiplexů, když jsou masky a fysické přežívání "výsledku" operace tak zoufale nevěrohodné, a když je "jeho" chování přímo směšně tupé, tak se i počáteční směs hnusu, strachu a zvráceně znechuceného zaujetí rychle mění na... znuděný odpor. 3/10 ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

3* ale MEGA slabé 3 hviezdičky. A prečo? Pretože napriek tomu vážne dobrému a zvrátenému nápadu vytvoriť niečo takéto bol ten horror naozaj podpriemerný. Nuda nič zaujímavé tam skoro polku filmu behala jak pojašená po dome, ma tak zaujíma, jak puča nevie ujsť ma zaujímala tá stonožka ale proste aj keď ju už stvoril tak nič zaujímavé sa nestalo. Tie hviezdičky fakt len za ten nápad a stredný článok stonožky. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Klasický scénář, který na hororech tak miluju!!! Temná noc, rozbité auto, žádný signál a hlavní postavy se rozhodnout jít temným lesem a najít pomoc. Narazí na dům, kde jim otevře chlap, od pohledu strašně sympatický :o) A zábava může začít.. A ona fakt začala :D Inteligence hlavních postav, která v podobných nesmyslech bývá a hrozně mě sere, mě tady šíleně bavila, ale hlavně díky tomu milému, příjemně vystupujícímu a stále usmívajícímu hlavnímu záporákovi :D Kdo nepochopil, předchozí věta byla sarkazmus :D Odporně slizkej sešlej německej chirurg, se zvráceným koníčkem, který mi místy připomínal Van Dama, byl naprosto úžasnej.. Hlavně když nasadil brýle, svůj chirurgickej plášť a pušku :o) Doteď si ale neumím srovnat v hlavě, jestli při slovním spojení "Chce se mi srát, promiň" a "Nakrkm se" se mám smát, nebo mi má být lehce nevolno.. Každopádně námět a potenciál mohl být lepší, herci taktéž, jenže si říkám, který herec se nechá dobrovolně půlku filmu nechat svázat k cizímu zadku? Aneb hláška večera mluví za vše: " Japonci mají neuvěřitelnou sílu, když jsou zahnáni do kouta :o)" ()

Galerie (11)

Zajímavosti (27)

  • Film od jednoho filmového kritika z magazínu Premiere, jako vůbec první film nedostal ani jednu hvězdičku na bodové stupnici. Tom Six to bere jako velký kompliment. (headcrab)
  • Po každom dni natáčania dostali herci masáž. (ShortyIC)
  • Během premiér po celém světě se Tom setkal s různými reakcemi publika. Např. v Japonsku se diváci smáli od začátku do konce. (headcrab)

Související novinky

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

14.10.2013

O bizarním projektu Tusk mluví Smith na conech už zhruba půl roku, ale teď se film opravdu stane realitou – natáčení začne už příští měsíc a svérázný scenárista a režisér právě pilně obsazuje hlavní… (více)

Reklama

Reklama