Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petru Polnišovú, Lukáša Latináka a Mariána Miezgu poznáme ako suverénnych profíkov, ktorí odohrajú komédiu aj drámu. Ale ako sa títo traja správajú, ak ich hodia do „studenej vody“? Ako pohotovo a ľahko dokážu zahrať situácie bez najmenšej prípravy? Slovenskí diváci si vychutnajú herecké majstrovstvo účinkujúcich a zabavia sa na jedinečných situáciách, ktoré nikto neplánoval a nepripravil. Traja hrdinovia si počas 30-minútovej improvizačnej smršte otestujú nielen vlastnú invenčnosť a talent, ale aj nervy. Nad všetkým tým zábavným chaosom bude dohliadať a moderátorsko-režisérskym bičom švihať Dano Dangl. Tešte sa na televíznu show, v ktorej si nikto nemôže byť istý tým, čo sa stane a ako celý večer dopadne. Dokonca ani samotní protagonisti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (341)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Slovenská verze pořadu, ke které jsem dostal úplnou náhodou, když jsme doma sledovali slovenské Lets Dance, a při jeho reklamách náhodou uviděli upoutávku na Partičku. Dost možná nejzábavnější pořad, který jsme doma kdy v TV viděli. Nasmáli jsme se u každého dílu. Výborná sestava bavičů, kdy každý dokázal pobavit. Velká škoda, že to tehdá Markíza zarazila, ale kdo ví, končit se má přece v nejlepším, a to vlastně Partička dokázala, a díky tomu dost možná nikdy nespadla na úroveň trapnosti či opakovaného vtipu. ()

nikoletkaa 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem byla u tety na Slovensku, náhodou jsem zapnula televizi, náhodou tam dávali zrovna Star Dance a náhodou po oné taneční soutěži tam skočila právě Partička. Musím říct, že takhle jsem se u televizního pořadu snad ještě nebavila! Už ani nevím, jak se ti tři hrdinové jmenovali. Já jen vím, že byli naprosto skvělí, úžasní a perfektně sehraní. Bohužel u nás Markízu nechytneme, a tudíž zůstalo jen u toho jednoho dílu, ale z hlavy se mi nevykouřil ani po takové době. A to už něco znamená! :) ()

Reklama

Sancty 

všechny recenze uživatele

Nedá sa dať najvyššie hodnotenie, pretože veľmi záleží na tom kto tvorí partičku. Mne sa osvedčili Polnišová, Latinák, Miezga a Pomajbo a v tomto zložení je to takmer na sto percent. Ale len takmer, lebo nech sú borci aký chcú, občas im Dangl (už by mohol odsledovať, čo im sedí a v čom sa len nešikovne motkajú) vyberie blbú tému a nechytia sa. Avšak z mojej strany prevláda poväčšine spokojnosť a výborne sa bavím. UPDATE: Keď je na pódiu Ďuro Kemka, solídna zábava sa mení na dokonalú šou. Neviem či je ten človek geniálny magor alebo zmagorený génius, ale deväťkrát z desiatich tipov ma vždy dostane tým, čo mu vylezie z úst. ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Nemohla jsem se rozhodnout, která partička je lepší - česká nebo slovenská. Nakonec jsem usoudila, že obě jsou výborné a obě mám ráda a ani jedna není lepší nebo horší. Ze začátku jsem se trochu zdráhala se na slovenskou Partičku podívat. Už jsem ale koukala na tu českou a všechny starší díly, které jsem zameškala (protože jsem na to nekoukala od začátku, když to začaly vysílat) jsem dokoukala a tak jsem se jednoho dne podívala na pár scének slovenské a na díly, kde byli jako hosti G+S. A světe, div se, bavilo mě to! A bavilo mě to, ikdyž jsem se začala koukat na další díly, kde už G+S nebyli a postupně jsem si zvykla i na slovenštinu, která mi už teď vůbec nevadí, protože ze začátku jsem si nemohla zvyknout. Nejlepší je jednoznačně Kemka a Latinák. Celkově mám nejraději čtveřici Kemka, Latinák, Jakab a teď buď Miezga nebo Pomajbo. Přece jen mám ale o něco radši spíš Mariána než Romana ale všech pět patří mezi mé oblíbence. Polnišová je někdy výborná, někdy mi trochu leze na nervy, v některých dílech mi je docela otravná. Richard Stanke sice nejprve nepatřil mezi mé oblíbence ale postupem času mě bavil víc a víc a dnes patří rozhodně mezi ty, které ráda v Partičce vidím. Vlado Hajdu, který se objevil v několika dílech, mi ale nepřijde vtipný vůbec, ten tam nemá co dělat. Marián Čekovský mi nevadí ale nemusím ho tam mít. Ale i tak se musím přiznat, že jsou mi slovenští herci o kapku sympatičtější než ty čeští v české verzy. Možná, je to proto, že se jich tam střídá víc, nevím... Každopádně dávám plný počet hvězdiček. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Skvělý pořad, který konečně zaplňuje díru po vyčichlých "humorných" pořadech. Petra Polnišová je šílenec a Lukáš Latinák a jeho oči nemusí ani nic dělat a musíte se mu smát. Dangl jako moderátor je pohodový, neruší a celkově (až na ten jeho ksicht a dementní výraz, když se směje), je to velice uvolněné a příjemné. Na rozdíl od buranského humoru Genzera a Suchánka z české verze Partičky, kde se za vrchol humoru považuje, když jeden z nich řekne "kurva", je slovenská Partička na mnohem vyšší úrovni. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (6)

  • Každý diel bol zároveň hraný pred divákmi v publiku. (PATWIST)
  • Herci sa museli počas natáčania aj niekoľkokrát prezliekať, keďže hrali viacero úloh. (PATWIST)

Reklama

Reklama